Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

epe napisał(a):
A może to Kudłatek urządza się w nowym leśnym domku?:evil_lol:

Niech lepiej się wprowadzi do lunarmermaid i jej znosi gary:evil_lol:
Ciekawe co nowego?

Posted

Dopiero teraz się zalogowałam.
Dziewczyny! Kudłaty PANICZNIE, HISTERYCZNIE boi się burzy!
To najgorsze co go może spotkać:((((((((((
Oby nadal był w pobliżu. Mam nadzieję,że nie pobiegł gdzieś na oślep.
W schronisku jak była burza to siedział wciśnięty w kąt budy i trząsł się jak galareta!:((

Posted

Obserwuję wątek Kudłatego od samego początku. Nie chcę w tym momencie krytykować waszych działań ani taktyki na odnalezienie Kudłaczka, ale uważam, że takie czekanie aż on sam przyjdzie do misek nie jest wystarczające. Skoro nie ma go w tej części lasu, gdzie widoczność jest dobra to powinniście pomyśleć o jakiejś większej akcji. Nie możemy lunarmermaid zostawić samej z tym problemem, bo ona sama ma i tak już wiele na głowie. Niestety ja osobiście pomóc nie mogę ze względu na kilometry, które dzielą mnie od Jaworzna. Skoro z samych okolic nie ma zbyt wielu ciotek na dogo, może warto byłoby poprosić o pomoc ciotki z innych miast ze Śląska? Przydałoby się kilka osób, żeby porządnie obejść las, nawet w tych trudno dostępnych miejscach. Sama lunarmermaid nie jest w stanie tego zrobić :shake:

Posted

Lilmo napisał(a):
Obserwuję wątek Kudłatego od samego początku. Nie chcę w tym momencie krytykować waszych działań ani taktyki na odnalezienie Kudłaczka, ale uważam, że takie czekanie aż on sam przyjdzie do misek nie jest wystarczające. Skoro nie ma go w tej części lasu, gdzie widoczność jest dobra to powinniście pomyśleć o jakiejś większej akcji. Nie możemy lunarmermaid zostawić samej z tym problemem, bo ona sama ma i tak już wiele na głowie. Niestety ja osobiście pomóc nie mogę ze względu na kilometry, które dzielą mnie od Jaworzna. Skoro z samych okolic nie ma zbyt wielu ciotek na dogo, może warto byłoby poprosić o pomoc ciotki z innych miast ze Śląska? Przydałoby się kilka osób, żeby porządnie obejść las, nawet w tych trudno dostępnych miejscach. Sama lunarmermaid nie jest w stanie tego zrobić :shake:

Ale jak ktoś jest spoza i nie zna tego lasu? to jeszcze zabłądzi :roll:

Posted

Dlatego trzeba większą grupą się wybrać, jak się zgubią to zawsze w kupie raźniej :evil_lol: A tak poważnie to rzeczywiście nie przewidziałam takiej opcji. Już sama nie wiem jak by tutaj pomóc :shake: To już prawie tydzień, prawda ? A Kudłatek tylko raz zjadł... strach myśleć o tym wszystkim :placz:

Posted

Nie wiadomo,czy Kudłatek jest w tym lesie czy trochę dalej...Tu wszedzie wokoło sa lasy albo łąki z krzakami.Ciężko wytropić psa,jeżeli nie wyjdzie z ukrycia.Poza tym teren nie jest płaski ale pagórkowaty co tylko dodatkowo zwiększa trudność znalezienia psa.

Posted

Kawałek mięsa nawet lekko smrodliwego jest prawie tak dobry jak suczka:cool1:
Tylko pewnie inne pieski też się zlecą do takiego rarytasu, ale może warto spróbować.

Posted

czasem nie mamy nawet podejrzenia na jaką mądrości stać psiaki - Kudłaty możliwe, że jest częstym obserwatorem z ukrycia i daje sobie radę. Kolejna opcja, ktoś go złapał i ma u siebie w domu. Tak naprawde możemy gdybać do woli ...

Szczeście w tym, że jest sporym psiakiem więc kierowcy będą go omijać. Wiemy doskonale jak potrafią się za kółkiem zachować "istoty ludzkie".

Codziennie myślę nad nim. Z tego co pisze o ternie lunamermaid łatwo nie będzie... Jedzenie w stałym miejscu to uważam świetny pomysł.

... jedno mi wpadło na myśl. Sonia wcześniej wspomniana. Kiedy woziłam z Kudłatą jedzenie (zawsze w to samo miejsce, zawsze tym samym autem), to sunia zaczęła kojarzyć dżwięk samochodu. Ukryta w krzaczorach szybko leciała do miski słysząc że nadjeżdżamy ... tylko to potrafiło ją z ukrycia "wydobyć"

Kudlaty - wróć i oddaj nam część myśli Tobie poświęconych.

Posted

Kudłatek dzisiaj nie przyszedł do jedzenia.... Nic nie ruszone.:shake:
Nie wiem czy jest w pobliżu czy rzeczywiście wystraszył się burzy i uciekł.
porozwieszam więcej plakatów,może ktoś go jeszcze zobaczy.

Posted

Dzisiaj też zostawię jedzenie w lesie.Może przyjdzie,bardzo na to liczę...
Jak już uspokoił się po burzy,to może znajdzie drogę do domu.

Martwię się o niego,bo jest nieufny - z jednej strony dobrze,bo do czlowieka nie podejdzie i nikt mu krzywdy nie zrobi a z drugiej strony będzie chodził głodny....chyba,że coś w polach czy lesie upoluje.
Oby tylko nie "zdziczał" zupełnie,bo wtedy byłby duuuży problem z jego złapaniem.:shake:

Kudłatku wróć,wszyscy na ciebie czekają!!!