Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To prawda!!!
Dzwoniłam do kierowniczki i wszystko ustaliłyśmy.
Niestety z powodu takiego,że Spajky,który miał być w domu,jest w kojcu.Niestety jak był w domu to był jak sparaliżowany,nie chciał wcale chodzić,leżał w miejscu.Po 8 latach w schronisku psiak nie zna ,co to dom.Przyzwyczaja się więc do ludzi w kojcu.Jak już będzie dobrze i będzie go można złapać bez gonienia go po całym kojcu to wtedy pójdzie do domu a Kudłaty przyjedzie do mnie!!!
Będzie mu tu dobrze!!!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Będziesz miała pięknego tymczasowicza!:lol:
Chyba szybko domek znajdzie- Ty przynosisz szczęście psiakom- długo u Ciebie nie siedzą:loveu:
A taki przystojniak to kolejkę powinien mieć domków chętnych!

• 2 weeks later...
Posted

Znaczy się,że lubi ludzi.Bardzo dobrze...nie tak jak mój tymczas.On dopiero teraz się przełamuje,jak już wie,że nic mu nie grozi.

Myślałam o nazwaniu Kudłatego Gaspar - takie męskie imię.Co o tym sądzicie?

Posted

Bardzo ładnie:) Najważniejsze aby i on się przełamał, uwierzył w ludzi i zaufał. Bo u niego nie ma agresji, niechęci do człowieka, u niego po prostu jest strach, wynikający z doznanych krzywd. To duży, piękny pies a boi się jakby był malutkim, bezbronnym szczeniaczkiem:(

Posted

Nie ma obawy,przełamie się.Mój tymczasowicz nie dawał nawet do siebie podejść,od razu uciekał.A teraz,po 3 tygodniach u mnie bez problemu podchodzi,daje się głaskać.
Możesz sobie sprawdzić,jest w moim podpisie - Spajky,tak od 20 strony,są nawet zdjęcia,które robię na bieżąco.

Posted

Spajky jeszcze nie przyzwyczaił się do przebywania długo w domu.Dopiero jak on będzie już w domu na stałe to będę mogła wziąść Kudłatego,bo tak to kojec zajęty..:shake:
A na razie podnosimy Kudłatka!!! Może znajdzie dom zanim do mnie przyjedzie - a i tak się zdarzało psiakom,które czekały na tymczas u mnie.

Kudłaty do domu!!!

• 2 weeks later...
Posted

DT ma zapewniony u mnie,ale na razie psiak,który miał być w domu jest w kojcu,bo nie umie chodzić na smyczy.Dopiero tego się uczy i przebywania w domy (był w schronie 8 lat),jak kojec będzie wolny to od razu przyjeźdża do mnie Kudłaty.
Chociaż mam cichą nadzieję,że znajdzie wcześniej swój Prawdziwy domek a nie DT!!!;)
Bo przecież piękny z niego pies!!!:loveu: