Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lunarmaid!
Zanim złapie się Kudłatego,to oprócz jedzenia może trochę wody mu zostawić?
Proponuję bliżej domu,skoro tam też dotarł i zjadł!;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Czyli dziś w nocy między 1 a 5 czuwasz? Ustaw jedzonko na tyle blisko,żebyś miała pewność, jak go zobaczysz,że to Kudłaty.
Oby to był on........................trzymam kciuki!!!!

Posted

Mam nadzieję,że to Kudłatek i że go dziś w nocy zobaczę.

Miałam też jeden telefon w jego sprawie.Jakaś pani widziała go na ulicy za lasem,wczoraj.Dzisiaj dzwoniła,bo dopiero zobaczyła ogloszenia i skojarzyła,że to chyba ten pies.Łaził sobie po ulicy,nawet na jakieś podwórko wszedł,ale zaraz wyszedł.Byl podobno bardzo płochliwy,więc to chyba Kudłatek.Gdyby z tamtej ulicy wszedl w pierwszą ścieżkę do lasu to dotarłby akurat wprost do jedzonka w lesie i do domu.

Tak więc dzisiaj sprawdzanie czy to Kudłatek.No i jakby się udało to go łapię. A jak nie to jutro na jakieś środki usypiające.

Tylko niech to będzie NA PEWNO Kudłaty!!!

Posted

z doświadczenia wiem, jeśli środki do jedzenia musisz mieć świadomość, że jak pies poczuje się senniej, słabiej, dostaje pędu ile sił w łapach, leci na przepadło i musicie go znaleźć bo gorzej jak gdzieś padnie zupełnie bezbronny ...

Kiedyś z kudłatą łapałam Sonie, sunia wyrzucona z auta, ponad 3 miesiące koczowała przy ulicy, niesamowicie płochliwa. Po podaniu jedzenia ze środkiem naprawdę dała nam popalić ucieczką w polach ... Dzisiaj ma super dom :)

Z Kudłaczem też tak będzie - napiszesz kiedys W NOWYM DOMU. Innej opcji nie widzę ...

Posted

Oby tylko nie przyszła jakaś burza.
Bo niestety z powodu wałęsających się po nocy kotów mogę wystawiać tylko suchą karmę,bo takich dużych kawałków psich to nie zjedzą.Jakbym dała puszkę to pierwsze byłyby koty,Kudlatkowi nic by nie zostało...:shake:
A jak będzie burza to z tej karmy zrobi się ...papka.

Posted

Z nocnej akcji....nici.:angryy:
Około pierwszej rozpętała sie straszliwa burza,no i psiak nie przyszedł.Padało gdzieś do 5 rano i to ulewnie!!!

Oby dzisiaj można było zrobic powtórkę.O ile dotrzymam z niewyspania....;)

Posted

Nie dobrze, mam tylko nadzieję, że przez ta burzę nigdzie dalej nie pobiegł i przyjdzie do jedzonka jak poprzednio.
lunarmermaid, idź odespać nocne czuwanie, żebyś była jak młody bóg na następną akcję ;)

Posted

Odespac niestety nie mogę,bo mąż jest po nocnej zmianie i śpi a moja mała już biega....;)
Odeśpię się może dopiero razem z nią w południe.

Coby tylko Kudłatek byl nadal w pobliżu.No i musze sprawdzić plakaty po burzach i w razie czego nakleić nowe.

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Złomiarze tu raczej nie chodzą,bo nie ma po co...

Tylko niech Kudlatek się pojawi,to pal licho rondel!!!;)

Jasne!!! Trzymam kciuki, powodzenia!!!