epe Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Lunarmaid! Zanim złapie się Kudłatego,to oprócz jedzenia może trochę wody mu zostawić? Proponuję bliżej domu,skoro tam też dotarł i zjadł!;) Quote
martka1982 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Czyli dziś w nocy między 1 a 5 czuwasz? Ustaw jedzonko na tyle blisko,żebyś miała pewność, jak go zobaczysz,że to Kudłaty. Oby to był on........................trzymam kciuki!!!! Quote
MartynaP Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 mam nadzieje ze jutro rano beda dobre wiesci ;) Quote
albiemu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 trzyyyyyyyyyyma kciuki mocno - niech już będzie po wszystkim ... Quote
lunarmermaid Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Mam nadzieję,że to Kudłatek i że go dziś w nocy zobaczę. Miałam też jeden telefon w jego sprawie.Jakaś pani widziała go na ulicy za lasem,wczoraj.Dzisiaj dzwoniła,bo dopiero zobaczyła ogloszenia i skojarzyła,że to chyba ten pies.Łaził sobie po ulicy,nawet na jakieś podwórko wszedł,ale zaraz wyszedł.Byl podobno bardzo płochliwy,więc to chyba Kudłatek.Gdyby z tamtej ulicy wszedl w pierwszą ścieżkę do lasu to dotarłby akurat wprost do jedzonka w lesie i do domu. Tak więc dzisiaj sprawdzanie czy to Kudłatek.No i jakby się udało to go łapię. A jak nie to jutro na jakieś środki usypiające. Tylko niech to będzie NA PEWNO Kudłaty!!! Quote
albiemu Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 z doświadczenia wiem, jeśli środki do jedzenia musisz mieć świadomość, że jak pies poczuje się senniej, słabiej, dostaje pędu ile sił w łapach, leci na przepadło i musicie go znaleźć bo gorzej jak gdzieś padnie zupełnie bezbronny ... Kiedyś z kudłatą łapałam Sonie, sunia wyrzucona z auta, ponad 3 miesiące koczowała przy ulicy, niesamowicie płochliwa. Po podaniu jedzenia ze środkiem naprawdę dała nam popalić ucieczką w polach ... Dzisiaj ma super dom :) Z Kudłaczem też tak będzie - napiszesz kiedys W NOWYM DOMU. Innej opcji nie widzę ... Quote
malawaszka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 kurcze chłopaku daj się złapać :kciuki: idą burze - oby nie uciekł wystraszony gdzieś przed siebie :placz: Quote
lunarmermaid Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 To też fakt,nie wiem jaki on przy burzach. Mam nadzieję,że to on się pojawi w nocy,ale czy uda się go złapać...Zobaczymy. Quote
lunarmermaid Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Oby tylko nie przyszła jakaś burza. Bo niestety z powodu wałęsających się po nocy kotów mogę wystawiać tylko suchą karmę,bo takich dużych kawałków psich to nie zjedzą.Jakbym dała puszkę to pierwsze byłyby koty,Kudlatkowi nic by nie zostało...:shake: A jak będzie burza to z tej karmy zrobi się ...papka. Quote
terra Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 lunarmermaid pewnie śpi po nocnej akcji. Tak bardzo bym chciała, żeby owocnej akcji. Quote
lunarmermaid Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Z nocnej akcji....nici.:angryy: Około pierwszej rozpętała sie straszliwa burza,no i psiak nie przyszedł.Padało gdzieś do 5 rano i to ulewnie!!! Oby dzisiaj można było zrobic powtórkę.O ile dotrzymam z niewyspania....;) Quote
terra Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Nie dobrze, mam tylko nadzieję, że przez ta burzę nigdzie dalej nie pobiegł i przyjdzie do jedzonka jak poprzednio. lunarmermaid, idź odespać nocne czuwanie, żebyś była jak młody bóg na następną akcję ;) Quote
lunarmermaid Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Odespac niestety nie mogę,bo mąż jest po nocnej zmianie i śpi a moja mała już biega....;) Odeśpię się może dopiero razem z nią w południe. Coby tylko Kudłatek byl nadal w pobliżu.No i musze sprawdzić plakaty po burzach i w razie czego nakleić nowe. Quote
malawaszka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 kurcze jak się zaczęła ta burza w nocy to myślałam o Kudłatku cały czas :placz: Quote
Olena84 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Miejmy nadzieje, że nie wystraszył się burzy i daleko nie uciekł. Quote
lunarmermaid Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Zobaczymy.Najlepsze jest to,że wystawiłam obok jedzonka stary rondelek z wodą.Jedzonko zostało a rondelek... ktoś podprowadził.:angryy: Normalnie ludziom już stare garnki potrzebne czy co??? Quote
epe Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Żartujesz:crazyeye::evil_lol: No to Polska właśnie:evil_lol: Czasem,aż trudno uwierzyć,co sie rodakom przydaje:diabloti: Quote
lunarmermaid Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Złomiarze tu raczej nie chodzą,bo nie ma po co... Tylko niech Kudlatek się pojawi,to pal licho rondel!!!;) Quote
__Lara Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 lunarmermaid napisał(a):Złomiarze tu raczej nie chodzą,bo nie ma po co... Tylko niech Kudlatek się pojawi,to pal licho rondel!!!;) Jasne!!! Trzymam kciuki, powodzenia!!! Quote
Recommended Posts