Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kudłaty dojechał ale niestety dziś w nocy uciekł:((((
Apelujemy do wszystkich dogomaniaków z Jaworzna i okolic o pomoc lunarmermaid w schwytaniu Kudłatego!

Miejmy nadzieję,że trzyma się blisko domu, w pobliskim lesie i uda się go zwabić na jedzenie. Sam nie podejdzie, ale można mu zostawić miskę z jedzeniem i środkiem uspokajającym i próbować go łapać.

Posted

Poprosiłam szamankę aby wątek znowu do mnie wrócił to będę mogła uaktualnić pierwszy post.
Nie wiem co tam się teraz dzieje - czy szukają go i z jakim skutkiem, czy był gdziekolwiek widziany...........
Kudłaty też już kiedyś uciekł i nie oddalił się od miejsca, z którego zwiał. Miejmy nadzieję,że teraz też tak będzie. Na pewno nie będzie szedł w duże skupiska ludzi,ponieważ się ich boi. Lunarmermaid mówiła,że uciekł do pobliskiego lasu. Najlepsza metoda to zwabiać go na jedzenie.
Czy jest ktoś tutaj kto mógłby pomóc w schwytaniu go????

Posted

Kudłaty uciekł pod bramką....Tam jest 15 cm przerwy między bramką a ziemią...
Ja obeszlam wszystkie zakamarki w pobliżu,ale w lesie to się go niestety nie zobaczy.Jest za dużo krzewów i zarośli.Mam nadzieję,że wyjdzie na wieczór,zostawię mu miske z jedzonkiem,może się skusi.

Straż Miejska powiadomiona,jak tylko będzie zgloszenie to przyjadą i będziemy go łapać.

Oby się znalazł!!!

Posted

biedny pewnie sie przestraszył,najpier schron teraz mysli sobie ze go wywiezli niewiadomo gdzie i sie boi,niewie ze to dla niego lepsze zycie :shake:

Mam nadzieje ze sie znajdzie

Posted

Oj, Kudłaty, ty się nie bój ludzi, którzy idą ci z pomocą.
Wracaj do domku tymczasowego, bedziemy ci szukać super domku stałego.
lunarmermaid, trzymaj się i życzę oczu dookoła głowy.
Pomóc w szukaniu i łapaniu niestety nie mogę.:shake:

Posted

Jak się znajdzie to na pewno już nie ucieknie,zabezpieczę wszystko na super!!!

Na razie nie widać go nigdzie.Przeszukałam dostępną część lasu,w dalszej części dzielnicy tez go nie było.Sąsiedzi w dzień go nie widzieli....

W lesie rozsypałam trochę suchej karmy w pobliżu domu i miejsca,gdzie go ostatnio widziałam.Na noc wyłożę mu jedzonko,może przyjdzie.

Jestem załamana,że tak się stało...:placz:

KUDŁATKU WRÓĆ!!!!

Dam znać na fora pobliskich schronisk ,gdyby tam trafił.

Posted

koniecznie porób ogłoszenia i porozwieszaj w okolicy, Fiodor zginął w warszawie i znalazł sie po 2 tygodniach, ale plakatów poszło mase. To nie jest mały pies ktos napewno bedzie go mijał, bez plakatów ani rusz.