__Lara Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ale ładnie wygląda przy budce, ślicznie! Quote
lunarmermaid Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dzisiaj Kudłatek zamachal do mnie ogonkiem jak mnie zobaczył!!! :crazyeye: I byliśmy wieczorem,po ciemku na spacerku w lesie.Bardzo ładnie szedł na smyczy ale za mną... Próbowaliśmy też dziś rosołku - bardzo mu smakował,nawet zawarczał na Spajkiego,jak ten podszedł do kojca,gdy Kudłaty delektował się zupką.:cool3: A jaki mamy donośny głosik,to ho ho!! Nie lubi rowerzystów,znowu jakiegoś obszczekał. Chyba wychodzimy na prostą. Quote
epe Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Lunarmermaid!:loveu: Te wieści,to jak balsam:lol: Tylko uważaj,abyś się w Kudłatym nie zakochała:evil_lol: Taki przystojniak i obrońca!;) Quote
terra Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Wspaniałe wieści.:multi: Kudłaty zaczyna ufać i wie, że mu krzywdy nie zrobisz. Czy to obszczekiwanie rowerzystów to ma charakter agresywny czy raczej rozrywkowy? Quote
jurmar98 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Myślę,że niedługo zapomni o doznanych od ludzi krzywdach i stanie się normalnym wesołym pragnącym kontaktu z człowiekiem psiakiem. Quote
__Lara Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 No to wspaniale! Oby tak dalej :loveu::loveu: Quote
martka1982 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Super wieści! Kudłaty bądź grzeczny!:) Quote
Karolcia_ko5 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Super wieści. A ja dowiedziałam się, że pani chetna na niego nie odzywa się. Traktujemy to jako nieaktulane.. :roll: Quote
lunarmermaid Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Mnie to wcale nie przeszkadza,Kudłaty jest super psem.Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem,jak tylko chcę pogłaskać innego psa to on od razu wpycha nochal pod rękę i jego też trzeba głaskać... I zdjątka dzisiejsze,przy misce...:cool3: Quote
epe Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Oj Kudłaty! I było to tylu ludziom podnosić poziom adrenaliny? Warto to gdzieś wędrować samopas:evil_lol: A jaką masz elegancką budę:lol: Quote
Lilmo Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Widać, że mu bardzo smakowało :lol: Kudłatku bądź grzeczny! Quote
terra Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Kudłaty to super pies. Jak się przekona, że nikt mu krzywdy nie zrobi to będzie z niego wielki miziak i przytulanka.:loveu: O, nawet uszka powędrowały troszkę do góry:lol: Quote
lunarmermaid Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Kudłaty się rozkręca.Wczoraj wypadł z kojca na podwórko i podskokach i przysiadać - szaleć mu się zachciało!:evil_lol: Nawet mnie wystraszył,bo zrobił taki unik jakby chciał na mnie łapami wskoczyć :crazyeye: a ja nie przygotowana - leżelibyśmy chyba na ziemi... Kudłatek potrzebuje domu z dużym podwórkiem.W lesie czuje się niepewnie,ale jak tylko wychodzimy na dużą trawiastą polankę to od razu życie w niego wstępuje.Truchcikiem biega - dobrze,że smycz długa to sobie może troszkę polatać. Cudo pies - musi być super domek dla niego!:loveu: Quote
__Lara Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 lunarmermaid napisał(a):Kudłaty się rozkręca.Wczoraj wypadł z kojca na podwórko i podskokach i przysiadać - szaleć mu się zachciało!:evil_lol: Nawet mnie wystraszył,bo zrobił taki unik jakby chciał na mnie łapami wskoczyć :crazyeye: a ja nie przygotowana - leżelibyśmy chyba na ziemi... Kudłatek potrzebuje domu z dużym podwórkiem.W lesie czuje się niepewnie,ale jak tylko wychodzimy na dużą trawiastą polankę to od razu życie w niego wstępuje.Truchcikiem biega - dobrze,że smycz długa to sobie może troszkę polatać. Cudo pies - musi być super domek dla niego!:loveu: I będzie będzie :cool3::cool3::cool3: Quote
lunarmermaid Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Kudłatek polubił spacerki!!! Ponieważ dzisiaj troche się spóźniłam z jego spacerkiem,to cwaniak zaczął protesty w kojcu - poszczekiwania,wycie,popiskiwanie. Za top jak otwarłam kojec to ledwie go złapałam,żeby smycz zapiąć - w takim tempie się wybierał połazić... A na powitanie poranne- machanie ogonkiem!!! Jeszcze będą ludzie z niego!!!:multi: Nagrałam Spajka i Kudłatego - wrzuce jutro filmik na YouTuba to zobaczycie jak ładnie już chodzi z podniesionym ogonkiem!:loveu: Quote
terra Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Kochany Kudłaty:loveu: Nareszcie odżywa. Quote
Olena84 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Kudłatku trzymam kciuku o szybki domek! Quote
Onaa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Cieszę się, że u Kudłatego wszystko dobrze :). Quote
lunarmermaid Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Zaraz wstawię filmik. Spajky i Kudłaty w rolach głównych. YouTube - kodak 211 Quote
lunarmermaid Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Kudłatek jest bardzo czyściutkim psem.regularnie wychodzi na spacerki to naweert nie nabrudzi w kojcu.Wszystkie potrzeby załatwia na spacerkach. super chodzi na smyczy,nie boi się samochodów.Ludzie przechodzący też mu już nie tacy straszni. Cywilizuje się psiaczek!!!:loveu: Quote
ketunia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Bardzo się cieszę, że się przełamał Kudłatek. Quote
epe Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 To jeszcze trochę i domku mu można szukać!:lol: Kudłatek jest piękny -dobre allegro i kolejki powinny się ustawiać! Quote
terra Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Śliczny jest Kudłaty, :loveu: A jaki zainteresowany tym co jest poza kojcem:p Quote
Recommended Posts