Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzisiaj Kudłatek zamachal do mnie ogonkiem jak mnie zobaczył!!! :crazyeye:
I byliśmy wieczorem,po ciemku na spacerku w lesie.Bardzo ładnie szedł na smyczy ale za mną...
Próbowaliśmy też dziś rosołku - bardzo mu smakował,nawet zawarczał na Spajkiego,jak ten podszedł do kojca,gdy Kudłaty delektował się zupką.:cool3:
A jaki mamy donośny głosik,to ho ho!! Nie lubi rowerzystów,znowu jakiegoś obszczekał.

Chyba wychodzimy na prostą.

Posted

Lunarmermaid!:loveu:
Te wieści,to jak balsam:lol: Tylko uważaj,abyś się w Kudłatym nie zakochała:evil_lol:
Taki przystojniak i obrońca!;)

Posted

Wspaniałe wieści.:multi:
Kudłaty zaczyna ufać i wie, że mu krzywdy nie zrobisz.
Czy to obszczekiwanie rowerzystów to ma charakter agresywny czy raczej rozrywkowy?

Posted

Mnie to wcale nie przeszkadza,Kudłaty jest super psem.Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem,jak tylko chcę pogłaskać innego psa to on od razu wpycha nochal pod rękę i jego też trzeba głaskać...

I zdjątka dzisiejsze,przy misce...:cool3:

Posted

Oj Kudłaty!
I było to tylu ludziom podnosić poziom adrenaliny?
Warto to gdzieś wędrować samopas:evil_lol:
A jaką masz elegancką budę:lol:

Posted

Kudłaty to super pies. Jak się przekona, że nikt mu krzywdy nie zrobi to będzie z niego wielki miziak i przytulanka.:loveu:
O, nawet uszka powędrowały troszkę do góry:lol:

Posted

Kudłaty się rozkręca.Wczoraj wypadł z kojca na podwórko i podskokach i przysiadać - szaleć mu się zachciało!:evil_lol: Nawet mnie wystraszył,bo zrobił taki unik jakby chciał na mnie łapami wskoczyć :crazyeye: a ja nie przygotowana - leżelibyśmy chyba na ziemi...

Kudłatek potrzebuje domu z dużym podwórkiem.W lesie czuje się niepewnie,ale jak tylko wychodzimy na dużą trawiastą polankę to od razu życie w niego wstępuje.Truchcikiem biega - dobrze,że smycz długa to sobie może troszkę polatać.

Cudo pies - musi być super domek dla niego!:loveu:

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Kudłaty się rozkręca.Wczoraj wypadł z kojca na podwórko i podskokach i przysiadać - szaleć mu się zachciało!:evil_lol: Nawet mnie wystraszył,bo zrobił taki unik jakby chciał na mnie łapami wskoczyć :crazyeye: a ja nie przygotowana - leżelibyśmy chyba na ziemi...

Kudłatek potrzebuje domu z dużym podwórkiem.W lesie czuje się niepewnie,ale jak tylko wychodzimy na dużą trawiastą polankę to od razu życie w niego wstępuje.Truchcikiem biega - dobrze,że smycz długa to sobie może troszkę polatać.

Cudo pies - musi być super domek dla niego!:loveu:

I będzie będzie :cool3::cool3::cool3:

Posted

Kudłatek polubił spacerki!!! Ponieważ dzisiaj troche się spóźniłam z jego spacerkiem,to cwaniak zaczął protesty w kojcu - poszczekiwania,wycie,popiskiwanie. Za top jak otwarłam kojec to ledwie go złapałam,żeby smycz zapiąć - w takim tempie się wybierał połazić...

A na powitanie poranne- machanie ogonkiem!!!

Jeszcze będą ludzie z niego!!!:multi:

Nagrałam Spajka i Kudłatego - wrzuce jutro filmik na YouTuba to zobaczycie jak ładnie już chodzi z podniesionym ogonkiem!:loveu:

Posted

Kudłatek jest bardzo czyściutkim psem.regularnie wychodzi na spacerki to naweert nie nabrudzi w kojcu.Wszystkie potrzeby załatwia na spacerkach.
super chodzi na smyczy,nie boi się samochodów.Ludzie przechodzący też mu już nie tacy straszni.
Cywilizuje się psiaczek!!!:loveu: