Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dla mnie trochę większy ten kawał ,zwłaszcza,że cały czas za kółkiem,ale ja jestem przyzwyczajony.Ze względu na to ,że Pani Kasia w schronisku będzie w niedzielę i jesteśmy na ten dzień umówieni na ewentualny odbiór Kudłatego jest to ostatnie moje wejście na wątek.Jeśli do jutra rana nie znajdziemy nikogo do pomocy,to już będzie za późno.Zostanie jedynie druga ewentualność,o której pisałem wcześniej.Lub poszukiwanie na transportowym do transportu Cioteczki ,która się ogłaszała.

Posted

sloneczko76 napisał(a):
dziewczyny napiszcie do dogtravel oferuja przewoz zwierzat w Polsce i za granica

Ale my mamy transport tylko nie ma osoby która pomoże przy Kudłatku..
Ja osobiście uważałam również, że osoba do pomocy powinna być, ale skoro ma to się przedłużyć to została bym przy uspokojeniu.. może nie będzie tak źle. Ale nie będę decydować.

Posted

Pieniądze na transport są,transport też,brakuje osoby - kobiety,która pojechałaby razem z Kudlatym,którego ze schroniska nie chcą wypuścić z mężczyzną.Kudłatek ma przykre doświadczenia z facetami,nie wiadomo jak by się zachowywał w czasie jazdy,nawet po środkach uspokajających.
Dlatego potrzeba kobiety do pomocy....