ketunia Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Czy buda jest w porządku? Nie wiem jaki komentarz mam wystawić na Allegro. Quote
MartynaP Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ketunia napisał(a):Z tego co mi wiadomo to z Konina do Jaworzna. czyli trzeba na transportowych poszukac,ale chyba ciezko bedzie bo on duzy jest. Ja dla małych szczeniaków szukałam na róznych na szczurzym,na świnkowym ale to wiadomo ze mały szczeniak nie robił nikomu różnicy Quote
lunarmermaid Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Buda w porządku.Dzisiaj ją ustawialiśmy na właściwym miejscu.Super wygląda.Zrobię zdjęcie to zobaczycie. Quote
ketunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 To fajnie.:lol: Teraz tylko Kudłatka trzeba przetransportować. Quote
Onaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jak to dobrze że jeszcze troszkę i Kudłaty będzie w dt, oby tam odżył :). Quote
ketunia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Czy już wiadomo co z transportem? Czy ktoś już się tym zajął? Quote
Karolcia_ko5 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ketunia napisał(a):Czy już wiadomo co z transportem? Czy ktoś już się tym zajął? A nie wiem jak to miało być.. :roll: Quote
epe Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Karolcia! Kto zakłada wątek,ten "dowodzi" akcją!!;) Oczywiście przy pomocy innych cioteczek;) Załóż wątek na transportowym koniecznie,a ponadto trzeba szukać prywatnie- teraz okres wakacji,ludzie się przemieszczają- może znajdzie się coś szybko? Quote
MartynaP Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 błagam zajrzyjcie :( http://www.dogomania.pl/forum/f1166/porzucona-suka-z-malymi-pilnie-tymczas-141439/#post12570216 Quote
lunarmermaid Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Co do transportu to jak rozmawiałam z kierowniczką schroniska to mówiłam,że nie dam rady przyjechać po Kudłatego.Mieli coś wymyśleć.Przecież będą płacić za Kudłatka.A jak są pieniądze inne zebrane to może na transport będą. Skontaktuj się Karolcia_ko5 z kierowniczką albo ja zadzwonię. Quote
jurmar98 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Śledzę wątek nieboraka od początku,ale dopiero teraz mam coś do powiedzenia.Przecież transport to już drobnostka w stosunku do tego,co zostało zrobione.Jednak jak patrzyłem,to na wątku transportowym jeszcze Kudłatego nie ma,a przecież dużo ludzi jeździ.Sam bym pewno się zgłosił,ale ostatnio wyczerpały mi się finanse ,ponieważ wiozłem kilka psów na dość długich trasach.Kwestia jak psiak zachowuje się podczas podróży,bo trasa dość długa i jeszcze kwestia jego nieufności do mężczyzn.Proponuję by ktoś szybko zaznaczył go na transportowym-powinno się coś znaleźć,a jeżeli nie to może mógłbym go zawieźć ,ale niestety za połowę kosztów paliwa,bo jak pisałem "psie pieniądze" na ten miesiąc mam wyczerpane. Quote
ketunia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Z tego co wiem to jakieś pieniądze na Kudłatka są. Miały być na budę. Jednak buda już jest i czeka na psiaka. Teraz Tylko pozostaje kwestia transportu. Za ile mógłbyś go przewieźć? Pozdrawiam Kasia Quote
MartynaP Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 no to proszę ;) http://www.dogomania.pl/forum/f521/pilnie-transport-konin-jaworzno-jest-tymczas-niema-transportu-141544/#post12578630 Quote
Karolcia_ko5 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Kudłaty ma na swoim koncie 180 zł, które mogą być przeznaczone na transport. Z tego, co wiem schronisko mimo wielkich chęci nie może pomóc w transporcie, mamy kłopoty ze schroniskowym samochodem.. Jeśli rzeczywiście ktoś by był tak dobry to postaramy się inaczej pomóc. Jurmar98 jeśli możemy na ciebie liczyć i Kudłatkowe 180 zł starczy, a jeśli nie to może znajdzie się ktoś kto dołoży to mógłbyś naprawdę? Bo jeśli tak no to było by naprawdę super. Napisz mi na PW czy dasz rade jeśli pomożemy ci finansowo? itd. Quote
jurmar98 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Napisałem,że przewiózłbym go za połowę ceny ,co wynosiłoby chyba ok. 150 zł,(mieszkam w Dąbrowie Tarnowskiej i cała trasa to jakieś 900 km),ale trochę mi wstyd z tego powodu,bo pierwszy raz wiózłbym odpłatnie psa,który jest w moich ulubionych wątkach.Dlatego może byśmy zrobili tak :jeśli nikt się nie zgłosi na transportowym,to zawiózłbym go za 50 zł ,które by zostały przelane na konto wskazanego przeze mnie psiaka.Inne ustalenia-bezpośrednio przed transportem Quote
ketunia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Moim zdaniem nie ma się co zastanawiać. Skoro jest okazja to trzeba działać. Buda stoi od tygodnia bezużyteczna a Kudłatek nadal w schronisku :shake:. Kiedy mógłbyś zawieźć psiaka? Quote
basiapron Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 no i super, teraz trzeba dopracować szczegóły:) Quote
jurmar98 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Sprawdzałem jaką trasą miałbym ewentualnie jechać i stwierdziłem,że oprócz śląskiego Jaworzna są jeszcze dwa.Które jest właściwe?Kto będzie odpowiedzialny za wydanie pieska (proszę o kontakt).Ponieważ kilkakrotnie wiozłem czworonogi,po których musiałem wyrzucać kocyki i poduchy i wietrzyć auto parę dni,dobrze by było przygotować psiaka do podróży (są suche szampony),o ile to będzie konieczne.Obrożę smycz,jedzenie i picie zapewniłbym sam.Jeśli mam go wieźć,to proszę o dokładne namiary do przyszłego domku zwłaszcza jeśli to Jaworze śląskie .Ponieważ coraz ciężej jest coś napisać na dogo (posty uciekają) zostawiam nr telefonu 605 788 694 (jurek).Jeśli moje warunki będą przyjęte ,to jestem do dyspozycji w każdej chwili,o ile da mi się znać dzień wcześniej przed planowaną datą transportu. Quote
MartynaP Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 to chyba Jaworzno w woj,śląskim nie Jaworze śląskie Quote
epe Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Tak,to Jaworzno - pomiędzy Katowicami,a Krakowem!;) Quote
terra Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ale wspaniałe wieści u Kudłatego:multi: Bardzo się cieszę, że w końcu wyjdzie ze schronu na wolność :lol: Quote
Recommended Posts