Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm :-? no az mi glupio pisac ale wiedzialem o co mam pytać i bylem w zk ale nie udzielono mi takich informacji...
w przyszlym tygodniu robie drugie podejście wiec bądźcie dobrej myśli :fadein:

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
one sa tak mile,ze mi sie nawet nie chce dzwonic,zeby sprawdzic czy doszly moje faxy:))))

a to bym radził sprawdzić :-? ja wyslalem razem dwa zgłoszenia i... jedno doszlo a drugie nie 0X

Posted

wfh cos tam:))a co to zmieni?juz w tej chwili nic-poczekam , az mi przyjda potwierdzenia, albo az mi KAVanga sprawdzi:))))tak czy siak juz sie nie doglosze jakby cos nie przeszlo

Posted

-Magda- napisał(a):
A ja się przypominam o pudle duże... :roll:
Spora ekipa dogomaniaków się wybiera ;)

witam znajomą z działki. ja też będę z moimi dwoma posokowcami, także do zobaczenia...

Posted

[quote name='Lara']

a tak mimochodem może udałoby się sprawdzić PONY suki klasę otwartą??? również byłbym wdzięczny

kurcze, wczoraj milam cala teczke PONiakow w reku... nie spisalam nic bo nikt wczesniej nie prosil :-? ale teczka byla grubasna....

Ja prosiłam o stawke collie suk z kl. młodzieży i staffików tez suki kl.młodziezy więc jakbyś była w zk to poprosze o spisanie piesków :lol:

Posted

A czy będzie potrzebne zaświadczenie od wet. na wystawę czy wystarczy tylko książeczka?

Szczerze mówiąc te zaświadczenia to pic na wodę. Wet. powiedział, żeby przyjść dzień przed wystawą i za 20 zł od ręki wystawi. Z tego co zrozumiałam mogę przyjść nawet bez psa. :o

Posted

jostra napisał(a):
Zmień weta, na takiego co daje zaświadczenie za darmo :)

Ale to nawet nie chodzi o te 20 zł, tylko jaki sens ma takie zaświadczenie?
Żeby przynajmniej zbadał psa, to wiedziałbym za co płacę.

Posted

Ale mi nie chodzi o kasę, tylko o sens wystawienia zaświadczenia bez zbadania psa. Dodam, że nie jest to mój stały wet. No ale to dyskusja na inny wątek.

Tu moje pytanie brzmi czy na tą wystawę też jest potrzebne zaświadczenie, bo słyszałam, że nie na kazdej jest ono wymagane.

Posted

Posłuchajcie! :P Dzisiaj zadzwoniłam do moje oddziału żeby upewnić się czy znajomej psa przyjeli i nasze kochane "miłe" panie były naprawde miłe i do tej pory jestem w szoku :P Katalog jeszcze nie gotowy, a potwierdzenia wysla pod koniec tego tygodnia albo na poczatku przyszlego ;)