Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o to milo. moze by sie udalo jeszcze na jiks spacerek wybrac?? zeby byla taka ONkowa integracja :P noi reszty spiochow tez! (buahaha, wyobrazacie se to, np. cala dogomaniacka czerada co bedzie na wysatwie na raz przetransportowac sie na pola (albo na laki bo blizej ) boze, to by musieli specjalnie dla nas ulice pozamykac <hahaha> :wink:

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orsini napisał(a):
a ja w szczenkach i w championach...tylko nie wiem czy zgloszone
Ola nieidziesz do zwiazku niedlugo?zapytac sie?:))

Trzeba mi bylo wczoraj powiedziec to bym poszla zlookac :P . Ale moze sie jeszcze wybiore to sprawdze :D , acha do szcionkow zglosilas pieska tak?????????

Posted

Lazy, fajnie że będziesz :angel:

Jeśli ktoś ukratkiem, przez całkowity PRZYPADEK dowie sie o stawkę dogów żółtych i pręgowanych będe bardzo wdzięczna :)

Posted

Witam wszystkich ;)
Ja też będę z moją pudlicą ;) I jakby ktoś mógł sprawdzic stawke dużych pudli (będzie ich bardzo malutko) szczególnie suk, chociaż psy również mile widziane. Byłąbym bardzo wdzięczna, bo na biganie do związku nie mam czasu.
Z góry dzięki :)

Posted

No wlasnie tez mam takie watpliwosci...:P Ale chce wiedziec, czy mnie zglosili, bo ja meilem wyslalam i ciagle nie mam pewnosci...:/ No i wie ktos o ktorej godzinie jest JH??

Posted

[quote name='LAZY']Chciałam zapowiedzieć, ze stawiamy się w Warszawie z Marcinem 8 kwietnia!

(...) Pawła (wfh_85) :calus:

bez podkreślnika Paulinko La_zy :lol:
a tak poza tym to dzis wybieram sie do związku i może ktoś litościwy miłosierny pozwoli sprawdzic stawki - postaram sie o staffiki i collaki (ale jak komus bardzo bardzo baaaaaaaaardzo zależy to moge cus jeszcze sprawdzic...)

Posted

LAZY dopiero teraz przeczytałam, że potrzebowaliście noclegu...
ja mam w weekendy wolną chatę, więc jeśli jakś dogomaniak potrzebuje bazy to serdecznie zapraszam :D
Sucza pewnikiem wyekspediuje na weekend do rodziców, więc pieski też mile widziane :fadein:
acha, uprzedzam, że nie lubie (i nie umiem) gotować :evilbat:

Posted

ale jak komus bardzo bardzo baaaaaaaaardzo zależy to moge cus jeszcze sprawdzic

No jak chcesz sie jeszcze troche pobawic w wszechmogacego straznika teksasu to sprawdz jeszcze border collie.
Dzisiaj sie do ZK probowalam dodzwonic i niestety bez zadnego skutku. :-?

Posted

asher napisał(a):
LAZY dopiero teraz przeczytałam, że potrzebowaliście noclegu...
ja mam w weekendy wolną chatę, więc jeśli jakś dogomaniak potrzebuje bazy to serdecznie zapraszam :D
Sucza pewnikiem wyekspediuje na weekend do rodziców, więc pieski też mile widziane :fadein:
acha, uprzedzam, że nie lubie (i nie umiem) gotować :evilbat:

Fajnie wiedziec! Tym razem jednak pomolestuje wfh85 (bez kreski) :wink: