Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

onaion23 napisał(a):
Hej, my jedziemy z SHIH TZU. Czy jedzie ktos jeszcze z shih tzu?????

Moja znajoma bedzie wystawiała Shih Tzu w szczeniakach.

Posted

[quote name='NNikka']Ja też będę w Wawie w niedziele z yorkami :)
Korona mam nadzieje, że sie zobaczymy?

NNikka, ja jestem w sobotę, ale postaram sie dotrzeć na Torwar też w niedziele. :)

Posted

[quote name='Magdalena1']Nnikka,to skoro będziesz z yorkami,to wskakuj na nasz topic i zobacz na temat o wystawach,mamy swoje wizytówki..powinnaś też mieć,wtedy Cię poznamy :)
Leceeee....

Posted

[quote name='KORONA'][quote name='NNikka']Ja też będę w Wawie w niedziele z yorkami :)
Korona mam nadzieje, że sie zobaczymy?

NNikka, ja jestem w sobotę, ale postaram sie dotrzeć na Torwar też w niedziele. :)
Kurcze Korona jak to sie postarasz? :o Ty masz być i już! :wink:

Posted

Prawda? Koleżanka wystawia a ja ją wiozę swoim samochodem... ja kocham mopsy ale... mam jednego yorka :) i też go a właściwie ją będę kiedyś wystawiała :)

Posted

Ja bede chyba codziennie... Ale to nie jest pewnik:) Znaczy sie, to bedzie pewnik, jezeli przejde dalej, ale na to nie licze;)
Mimo wszystko pewnie kilku dogomaniakow zobacze- mnie nie trudno bedzie rozpoznac, bo 14latek z aussie raczej zbyt wiele tam nie bedzie 8)

Posted

Zakla aussie!!??

a ja nie bede wystawiac :( bu, ale na pewno bede w sobote i niedziele z kundlem :)
a wystawiac nie bede bo moja matka stwierdzila ze jesli ta wysatwa nic mu nie daje (ze do reproduktora) to ona nie edzie wydawac kasyy :(

Posted

My się wybieramy jako widze z TZtem...

Bedziemy jechac samochodem...jak ktos chętny to moze sie z nami zabrac ze Szczecina.

Teraz prosba do warszawaikow. Moze znacie jakis tani hotel? Tak na studencka kieszen, ale z normalnymi warunkami?

Posted

Lara może i bedzie jakas baza noclegowa. Ale ja nie wystawiam, jedynei kibicuje :wink: Jednak rozejrzyjcie sie, bo Wam łatwiej cos znalezc...

Posted

[quote name='Lara']

nie wiecie może czy będzie katalog przedwystawowy??

a czy kiedykolwiek byl? :lol:
w nast. poniedzialek bede w oddziale (chyba ze znow mnie zasypie sniegiem) to sie dowiem max.duzo o wystawie i dam znac :D

A jeśli będziesz to mgłabyś podejrzec ile jest owczarków szkockich długowłosych suk w klasie młodziezy i jakie to są??? :roll:

Posted

[quote name='Jolly'] Ja wiem na pewno , że w kl. młodzieży będzie jeszcze jedna suczka :D - czyli już dwie :)

hehe...no zobaczymy co P.Semik wymyśli. To jedziesz do Warszawy z Jessie ;) ???

Posted

Chciałam zapowiedzieć, ze stawiamy się w Warszawie z Marcinem 8 kwietnia!

Serdeczne dzięki za zaoferowany noleg przez Pawła (wfh_85) :calus: (Dianeczko to całusek w policzek... :wink: )