Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduję czarne teriery :D . Na pewno będę z młodą w juniorach. Dziecko pochodzi z Warszawy i hodowczyni by mnie za uszy powiesiła gdybym się nie zjawiła :wink: . No i znając życie zabiorę ze sobą też dużą.

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja planuję w szczeniakch wystawiać Parsona. To nasza pierwsza w życiu wystawa i przyznam, że trochę się boję.

No i będę kibicować oczywiście Ruskim Terierom :lol: . Jak ja zazdroszczę tym, którzy mają cierpliwośc doprowadzić ich sierść do stanu godnego pokazania.

Posted

Flaire napisał(a):
A chciałby może ktoś wystawić Airedala? Bo mnie chyba nie będzie, a Misię chciłabym zgłosić...

Ja moge wystawic ;) Zaden problem dla mnie radocha :P

Posted

Flaire napisał(a):
Agasia napisał(a):
Ja moge wystawic ;) Zaden problem dla mnie radocha :P
Agasia, tutaj jesteś druga w kolejce. Ale w Katowicach na MP masz ją na pewno! :D

no ładnie to mamuta już nie chcesz :(
bedziemy Ci kibicować w katowicach i tak tylko napisz na priva jak cie poznać, chociaż pewnie bedziesz jedyna z Airledalem:)
pozdrawiam iwona

Posted

Agasia napisał(a):
Trudno sie mowi :P A na JH w Warszawie bym sie mogla z nia przejsc ;)? :>
Tak, tylko mnie tam nie będzie, więc to będzie troszeczkę trudniejsze do zorganizowania. Nie niemożliwe, tylko trudniejsze. Ona się łatwo wystawia - zresztą zobaczysz w Katowicach. Wtedy już powinnam wiedzieć więcej jak to będzie z tą Warszawą, to się jakoś umówimy.

Posted

ofcca napisał(a):
hejki, ja się nie chcę wtryniać... tylko chcę pomocna być... Cokolwiek Agasia zdecyduje dla mnie jest ok... :D

Posted

Flaire napisał(a):
ofcca napisał(a):
hejki, ja się nie chcę wtryniać... tylko chcę pomocna być... Cokolwiek Agasia zdecyduje dla mnie jest ok... :D

Żartuje przecież, najważniejsze zeby Agasia miała na JH psa ktory jej bedzie odpowiadał!!!kibicowac bedziemy i tak,nie?
pozdrawiam iwona

Posted

Oj dziewczyny kochane jestescie :) Ale juz sie zagubilam ;) W Katowicach ty bedziesz Flaire tak :>? Tylko w Warszawie cie nie bedzie? A co do Katowic... postaram sie podejsc do was obydwoch i zobaczyc co i jak :) Przeciez jesli nie w Katowicach to mam nadzieje ze na innej skorzystam :D Ale naprawde wielkie dzieki za taka uprzejmosc i ,,chec" 8) A w Warszawie- bardzo chetnie o ile bede w niedziele :)

Posted

W Katowicach będę, chyba że cieczka... Więc Agasia, po prostu przymierz się do piesków i wybierz tego, który Ci lepiej leży. My na pewno się nie obrazimy jeśli wybór nie padnie na nas.

A w Warszawie Misia będzie, a mnie nie będzie. Na 90% mam kogoś, kto ją wystawi w rasie, ale ona planuje wygrać, a będzie wystawiać więcej niż jednego teriera, więc może być jej potrzebna pomoc w grupie :wink: . Jak już wszystko będę na pewno wiedziała, to się umówimy.

Posted

My jedziemy, juz na bank.

Border Collie, suka, mlodziez.

Do calkowitej dyspozycji na MP, zarowno w Warszawie, jak i Katowicach oraz Bydgoszczy. 8) < od niedawna zaczela sie ladnie pokazywac, stad m.in oferta 8) >

• 2 weeks later...
Posted

Szkoda, ale napisz jakbyś jechał kiedyś na dolny śląsk i miał miejsce w aucie - moje dziecko mieszka w Szczecinie i strasznie bym ją chciała zobaczyc.... Boję sie, że dopiero na Waszej wystawie mi sie uda :cry: a tak bym chciała wcześniej :-? połtorej roku jej nie widziałam.....buuuuuuuuuuuu

Posted

Nas nie bedzie :(
1. Za daleko (Wrocław)
2. Setery sa w piatek
3. jesli skonczymy championat mł. w Katowicach, to po co sie wystawiac w Wawie w kl. mł.? A po Katowicach bedzie za pozno by zmienic klase :roll:
Pozdrawiam

Posted

Ajrisz napisał(a):
My jedziemy, juz na bank.

Border Collie, suka, mlodziez.

Do calkowitej dyspozycji na MP, zarowno w Warszawie, jak i Katowicach oraz Bydgoszczy. 8) < od niedawna zaczela sie ladnie pokazywac, stad m.in oferta 8) >

Ooo Martyna to spotkamy się w Wawie i w Katowicach :lol: