Fruzia2 Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Melduję czarne teriery :D . Na pewno będę z młodą w juniorach. Dziecko pochodzi z Warszawy i hodowczyni by mnie za uszy powiesiła gdybym się nie zjawiła :wink: . No i znając życie zabiorę ze sobą też dużą. Quote
Ludek Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Ja planuję w szczeniakch wystawiać Parsona. To nasza pierwsza w życiu wystawa i przyznam, że trochę się boję. No i będę kibicować oczywiście Ruskim Terierom :lol: . Jak ja zazdroszczę tym, którzy mają cierpliwośc doprowadzić ich sierść do stanu godnego pokazania. Quote
Flaire Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 A chciałby może ktoś wystawić Airedala? Bo mnie chyba nie będzie, a Misię chciłabym zgłosić... Quote
Marek z Gromem Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 A Ja mam dylemat bo w tym samym czasie jest wystawa w berlinie !!!! :evil: Quote
Agasia Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Flaire napisał(a):A chciałby może ktoś wystawić Airedala? Bo mnie chyba nie będzie, a Misię chciłabym zgłosić... Ja moge wystawic ;) Zaden problem dla mnie radocha :P Quote
Flaire Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Agasia napisał(a):Ja moge wystawic ;) Zaden problem dla mnie radocha :PAgasia, tutaj jesteś druga w kolejce. Ale w Katowicach na MP masz ją na pewno! :D Quote
Agasia Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Trudno sie mowi :P A na JH w Warszawie bym sie mogla z nia przejsc ;)? :> Quote
ofcca Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Flaire napisał(a):Agasia napisał(a):Ja moge wystawic ;) Zaden problem dla mnie radocha :PAgasia, tutaj jesteś druga w kolejce. Ale w Katowicach na MP masz ją na pewno! :D no ładnie to mamuta już nie chcesz :( bedziemy Ci kibicować w katowicach i tak tylko napisz na priva jak cie poznać, chociaż pewnie bedziesz jedyna z Airledalem:) pozdrawiam iwona Quote
Flaire Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Agasia napisał(a):Trudno sie mowi :P A na JH w Warszawie bym sie mogla z nia przejsc ;)? :>Tak, tylko mnie tam nie będzie, więc to będzie troszeczkę trudniejsze do zorganizowania. Nie niemożliwe, tylko trudniejsze. Ona się łatwo wystawia - zresztą zobaczysz w Katowicach. Wtedy już powinnam wiedzieć więcej jak to będzie z tą Warszawą, to się jakoś umówimy. Quote
Flaire Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 ofcca napisał(a):no ładnie to mamuta już nie chcesz :( hejki, ja się nie chcę wtryniać... tylko chcę pomocna być... Cokolwiek Agasia zdecyduje dla mnie jest ok... :D Quote
ofcca Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Flaire napisał(a):ofcca napisał(a):no ładnie to mamuta już nie chcesz :( hejki, ja się nie chcę wtryniać... tylko chcę pomocna być... Cokolwiek Agasia zdecyduje dla mnie jest ok... :D Żartuje przecież, najważniejsze zeby Agasia miała na JH psa ktory jej bedzie odpowiadał!!!kibicowac bedziemy i tak,nie? pozdrawiam iwona Quote
Agasia Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Oj dziewczyny kochane jestescie :) Ale juz sie zagubilam ;) W Katowicach ty bedziesz Flaire tak :>? Tylko w Warszawie cie nie bedzie? A co do Katowic... postaram sie podejsc do was obydwoch i zobaczyc co i jak :) Przeciez jesli nie w Katowicach to mam nadzieje ze na innej skorzystam :D Ale naprawde wielkie dzieki za taka uprzejmosc i ,,chec" 8) A w Warszawie- bardzo chetnie o ile bede w niedziele :) Quote
Flaire Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 W Katowicach będę, chyba że cieczka... Więc Agasia, po prostu przymierz się do piesków i wybierz tego, który Ci lepiej leży. My na pewno się nie obrazimy jeśli wybór nie padnie na nas. A w Warszawie Misia będzie, a mnie nie będzie. Na 90% mam kogoś, kto ją wystawi w rasie, ale ona planuje wygrać, a będzie wystawiać więcej niż jednego teriera, więc może być jej potrzebna pomoc w grupie :wink: . Jak już wszystko będę na pewno wiedziała, to się umówimy. Quote
Agasia Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Ok ok 8) Jakby co - PW/mail 8) Ja jestem do wszelkich ,,pomocy" (niekoniecznie wystawiania) zawsze chetna ;) Taki los ,,mlodych" handlerow :D Quote
Ajrisz Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 My jedziemy, juz na bank. Border Collie, suka, mlodziez. Do calkowitej dyspozycji na MP, zarowno w Warszawie, jak i Katowicach oraz Bydgoszczy. 8) < od niedawna zaczela sie ladnie pokazywac, stad m.in oferta 8) > Quote
Rybka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 My tez bedziemy :angel: wlasnie zglosilam Lilu do mlodziezy :D Quote
Marek z Gromem Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 No już nie mam dylematy, niestety mnie w Warszawie nie będzie :( Będę wtedy podbijał Berlin rozsądek zwyciężył :evilbat: Quote
Fuka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Szkoda, ale napisz jakbyś jechał kiedyś na dolny śląsk i miał miejsce w aucie - moje dziecko mieszka w Szczecinie i strasznie bym ją chciała zobaczyc.... Boję sie, że dopiero na Waszej wystawie mi sie uda :cry: a tak bym chciała wcześniej :-? połtorej roku jej nie widziałam.....buuuuuuuuuuuu Quote
Vercio Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Jedzie ktos na warszawska z okolic katowic i ma miejsce dla 1 osoby i psa ? z gory dziekuje za odpowiedz, najlepiej ktos z grupy pierwszej Quote
Shanny.. Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Nas nie bedzie :( 1. Za daleko (Wrocław) 2. Setery sa w piatek 3. jesli skonczymy championat mł. w Katowicach, to po co sie wystawiac w Wawie w kl. mł.? A po Katowicach bedzie za pozno by zmienic klase :roll: Pozdrawiam Quote
Diana14 Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Ajrisz napisał(a):My jedziemy, juz na bank. Border Collie, suka, mlodziez. Do calkowitej dyspozycji na MP, zarowno w Warszawie, jak i Katowicach oraz Bydgoszczy. 8) < od niedawna zaczela sie ladnie pokazywac, stad m.in oferta 8) > Ooo Martyna to spotkamy się w Wawie i w Katowicach :lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 A my tez bedziemy, tzn ja i moja miniaturka :fadein: :D . Quote
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 me too, me too:))))) :angel: :angel: :angel: Vanga STAWIASZ!!! Quote
Ka-Vanga Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Zaraz zaraz stawiam w Katowicach, musisz przyjechac, nie masz innego wyjscia :angel: . Quote
Recommended Posts