pszym Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Dajcie spokój, nie ma co się licytować. Jest jak jest i nic z tym nie zrobimy. Niepotrzebnie się sami nakręcamy... Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Gwarku wazne dopuki na nas , ktorzy sa niezadowoleni ludzie tak beda psioczyc! wpisywac sie w ksiegi gosci itp. Dla mnie to jest chore! ja mam swoje zdanie, Wy macie swoje i ja szanuje Wasze, a Wy mojego tfu naszego , bo nas troche jednak tez jest NIE, i to chyba nie fair nie? Zwlaszcza, ze tak naprawde klocimy sie o jakas durna wystawke jakby bylo o co! Ale mamy prawo napisac, ze nam sie to nie podoba?niekoniecznie w zamian obrywac po tylku?obrywac wyzwiskami itp?No chyba NIE TEGO uczyl Papiez??????? Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 pszym napisał(a):Dajcie spokój, nie ma co się licytować. Jest jak jest i nic z tym nie zrobimy. Niepotrzebnie się sami nakręcamy... no wlasnie napisalam, ze klocimy sie o jakas durna wystawke!!! Absolutna racja pszym!!! przeciez to do niczego nie prowadzi i chyba nie o to chodzi w tym wszystkim.... :cry: :cry: :cry: Quote
flashka-g Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Orsini trudno...widzisz widocznie my Ci gorsi..niby nas tu toleruja..ale jednak po co niech ktos ma inne zdanie niz ja prawda??lepiej zj**bac z góry an dól...a wogóle ja jestem pełnoletnia lduzie jakby ktos nie wiedział bo juz dostawałam wiaodmosci ze nie jestem chyba godna wiekiem żałoby.Ale dzieki ze mnie odmładzacie;] Żałobe ma sie w sercu..nie trzeba z nią pajacować.. My z Krysią chciałysmy tylko napisac ze mogło byc lepiej..i wszyscy by byli zadowoleni.A z niketórych postów to tu wynika ze powinno sie najlepiej juz odwołac wszystkie wystawy bo jest żałoba..ludzie zrozumcie ona jest oficjalnie do piatku!! eloo!!!RESPEKT DLA WSZYSTKICH.Każde zdanie sie dla mnie liczy. kaftany juz mam, kiedy mam sie Ciebie spodziewac Orsini?? 8) Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Flaszi mialam byc w Opolu, ale w koncu sie nie zglosilam, bo jechalam do Wawy... wiec nie wiem kiedy sie powiazemy:))))kaftanami. Nie no jest tak jak napisalam: wszyscy kochaja Papieza, ale nikt go nie slucha... a ci co nas wyzywaja niech sobie przemysla pare spraw...zwlaszcza, ze tak naprawde na jakiej podstawie nas oceniacie???skad wiecie co tak naprawde czujemy?a moze nam jest duzo trudniej niz Wam???bo moze odkad siegamy pamiecia zawsze byl ON???moze nie mamy takiej wiary, zeby byc pewnym, ze po tym zyciu jest drugie???lepsze???moze boimy sie smierci, bo to juz koniec???skad wiecie??? tak latwo krytykowac,tak? a zaloba jest do piatku,a dla mnie wystawki to juz nie jest przyjemnosc, albo bardzo zadko...raczej mus konieczny w hodowli psa rasowego, bo kto mi kupi szczenki po rodzicach nn?a calych miotow sobie nie zostawie. Quote
flashka-g Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 orsini zaczekaj bo zaraz bedzie za materialistke wyzywana;p jestes bezduszna;p 8) Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 aaa no nie pomyslalam:))))ale co ja zrobie, ze chce miec psy w domu, duzo psow:))i wole miec ze swojej hodowli?a wiec musze rozmnazac, a jak rozmnoze to musze sprzedac.I dobrze jest wyjsc na zero, a nie doplacac do tego. staram sie im wyklarowac, ze wystawki to zadna huczna impreza,a raczej koniecznosc. Gdyby to byl bal to wiadomo, ze bym byla za odwolaniem. Ale co tam my wariatki jestesmy:))i nieludzie Quote
Gwarek Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 orsini napisał(a):Gwarku wazne dopuki na nas , ktorzy sa niezadowoleni ludzie tak beda psioczyc! wpisywac sie w ksiegi gosci itp. Dla mnie to jest chore! ja mam swoje zdanie, Wy macie swoje i ja szanuje Wasze, a Wy mojego tfu naszego , bo nas troche jednak tez jest NIE, i to chyba nie fair nie? Zwlaszcza, ze tak naprawde klocimy sie o jakas durna wystawke jakby bylo o co! Ale mamy prawo napisac, ze nam sie to nie podoba?niekoniecznie w zamian obrywac po tylku?obrywac wyzwiskami itp?No chyba NIE TEGO uczyl Papiez??????? Szanuję Twoje zdanie, ale jak długo chcesz je powtarzać? Aż wszystkich przekonasz? przeczytaj jeszce raz ostanie posty. Zobacz kto się wypowiada i w jakim tonie. Powtarzają się te same osoby. Na pewno jest jeszcze wiele osób niezadowolonych z odwołania wystawy, ale godzą się z tym. Może wyobraź sobie, że wylała Wisła i Warszawę zalało (odpukać), może tak łatwiej pogodzisz się z sytuacją ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia na kolejnych wystawach. Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Gwarek ja nikogo nie chce przekonac, ale bede sie odzywac dopuki doputy na nas beda psy wieszli!jakim prawem???? Ps-w Kolonii kilka lat temu wylam Ren zalalo polowe miasta...wystawy nie odwolano:))))) Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Gosiak napisał(a):Orsini napisała: "w 90% sa zadowoleni ludzie co i tak nie mają psów zgłoszonych albo nie mieli jechać" Orsini, nie wiem, skąd masz takie wyniki swoich sondaży ale to PRZERAŻAJĄCE ŻE 90% LUDZI MIAŁOBY MYŚLEĆ TAK JAK TY!!! Tak się składa, że ja miałam psa zgłoszonego w piątek i ABSOLUTNIE SIĘ ZGADZAM z decyzją Związku o odwołaniu wystawy ! Nie wyobrażam sobie, jak można było postapić inaczej. Czasem trzeba sobie uświadomić, że na świecie dzieją się ważniejsze rzeczy niż zdobywanie nagród przez nasze psy. I nie ma znaczenia czy ktoś jest wierzący czy nie i czy żałoba narodowa kończy się w piątek czy kiedy indziej. Tak na marginesie - nie obraź się bo strach mieć w tobie wroga, ale strasznie mnie to intryguje ile masz lat ? Gwarek o np. w takim tonie. to jest moja riposta na TO, bo dopiero siadlam na net wieczorem Uwazasz, ze taki ton jest OK?dla wierzacego katolika???bo moze jestem wariatka, ale wydaje mi sie, ze milosc blizniego nie na tym polega? Quote
orsini Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 ide spac,jak chcecie sie klocic o durna wystawke to prosze bardzo-zawsze do uslug! nikt mnie od wariatow wyzywac nie bedzie czy innych nieludzi!!! pa Quote
Gwarek Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 [quote name='orsini']Gwarek ja nikogo nie chce przekonac, ale bede sie odzywac dopuki doputy na nas beda psy wieszli!jakim prawem???? Nie wiem co Ci odpowiedzieć :( Ja do wystaw nie podchodzę tak emocjonalnie. Traktuję to raczej jako rozrywkę i okazję napatrzenia się na ładne psy, ładnie prezentowane. Próbuję sobie wyobrazić sytuację, w której coś mnie tak wyprowadza z równowagi, jak Ciebie tak sytuacja. Chyba mamy inne temperamenty: jakbym się popłakała, po q..rwowała w duchu i przebolała. Nie lubię roztrząsać bolących rzeczy. Ps-w Kolonii kilka lat temu wylam Ren zalalo polowe miasta...wystawy nie odwolano:))))) A może całą Warszawę zalało, łącznie z drogami dojazdowymi ? :wink: Quote
LAZY Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Postaram się bez emocji....ale pewno mi nie wyjdzie...Przede wszystkim nie wystawiam psa, a po drugie nikogo nie chcę przekonywac do swoich racji, juz dawno z tego wyrosłam. Papież to wielka osoba!!! Nie będzie już takiej drugiej, owszem rpzyjdzie kolejny, moze nawet jeszcze wspanialszy...ale zawsze nie ten, nie Nasz rodak. Jestem wierzaca, ale nigdy specjalnie nie żyłam zgodnie z tym co mówił Papiez. Owszem zgadzam sie z wieloma sprawami, ale wiele robiłam tez po swojemu. Tera zpo jego smeirci kreci mi sie łezka w oku niejednokrotnie gdy Go widze, czy slysze....Jednak nie zmienie swego zycia...nie bede zachowywac sie inaczej....bo raptem cos do mnei dotarło. Niezaprzeczalne jest to, ze uczynil On wiele dobrego, wrecz niemzliwego, ale NIE uwierze, ze po jego odejsciu caly swiat zmeini sie na lepsze jak to teraz niemalze deklaruje. Kojarzy mi sie to z populizmem....moze zle to ujmuje, ale jakos tak czuje. Bardziej cenie załobe nnoszaona w sercu niz obnoszenie sie z nia niczym dewotki ( w negatywnym tego słowa znaczeniu). Ojciec Swięty powiedzial nie smućcie sie! To nie oznaczało, bawcie sie i pijcie jak odejde...ale radujcie sie, ze jestem z Panem...korzystajcie z tego co Wam dałem, kontynuujcie moje dzielo. Zyć trzeba dalej...Nie dzis, nie jutro, ale za jakis czas ustan modły pod pomnikami, beda tam pzychodzic tylko Ci co robili to za zycia Ojca Swietego..reszta w sercu bedzie go nosci, ale bedzie sie bawic, koncertowac, wystawowac, grac w pilke..bedzie zyc dalej, bo taka jest kolej rzeczy. Bardzo chciałam pojechac na ta wystawe, chciałam Was poznac, oderwac się od szarej rzeczywistosci, nabrac sil, bo czlowieka meczy monotonnosc. Mysle, ze On chcialby abysmy byli gotowi isc dalej przez zycie. To tylko moje zdanie...moze chaotycznie wyrazone, ale tak czuje. Zlosc (bo bylam zla...) juz mi mija...Pojade kiedy indziej...a szkoda, jendak wystawcom współczuje...I powiem ze jest to zdanie rownez osoby, ktora duchowo jest na wyzszym stadium rozwoju (ze tak to technicznie ujme). Jednak szanuje innych opinie, nikogo nie obrazam...i prosze rowniez o zaprzestanie takich uwag pod adresem uwazajacych podobnie do mnie.. "Miłujcie sie wzajemnie...tak jak Ja Was umilowalem..." Quote
Fuka Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Lazy - dzięki! :buzi: P.S. Garda - moja suka ze Szczecina, z ktora tak chcialam spotkac sie na wystawie w Warszawie i pytałam Cie o mozliwosc jej przywiezienia - wczoraj umarła - dostała wstrząsu.... Quote
Gosiak Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 [quote name='Fuka'] Sytuacja jest wyjakowa i szczegolna - ale tak jak piszą inni "wariaci" mozna było wybrnac jakos i przerzucic sedziowanie piatkowe na pozostale dni. A takie rozwiazanie - swiadczy o kompletnym braku wyobrazni i szacunku dla nas.... Ale całe szczęście świadczy o szacunku dla Niezwykłego Człowieka i poszanowaniu jego śmierci ! I śmieszy mnie to, że nazywacie się "wariatami". Wariat, to w moim odczuciu ktoś raczej pozytywnie zakręcony. A Was można posądzać nie o wariactwo, tylko ignorancję i brak wyobraźni, oraz zupełny brak zrozumienia wydarzeń współczesnego świata! Quote
orsini Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Gosiak nie chce mi sie szukac kto nas tak nazwal, ze jestesmy niespelna rozumu czy jakos tak, w skrocie wariat. dla mnie wariat jest osoba psychicznie chora a nie pozytywnie zakrecona!bo w szpitalach psychiatrycznych jest pelno wariatow i jesli oni sa tylko pozytywnie zakreceni to wypuscmy ich na wolnosc a co :lol: :lol: :lol: :lol: Gosiak hmmmm ignorantem to moze jest jednak ktos inny kto tak zazarcie broni Kosciola itp. w ogole nie sluchajac jego nauk. ...nie sadzcie a nie bedziecie sadzeni... slyszalas to gdzies juz moze?bo Ty w dalszym ciagu nas oceniasz-juz lepiej teraz jestesmy tylko ignorantami, ale to w dalszym ciagu jest obrazliwe!!!i to w dalszym ciagu jest ocenianie nas!!! Swoje mysli mozna inaczej wyrazac, ze uwazasz, ze bardzo dobrze ze odwolano , bo to byl wielki czlowiek, ze nie mamy racji cokolwiek, ale bez epitetow!za trudne for you? :lol: :lol: :lol: Quote
flashka-g Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 orsini ty tesh jestes nie w pełni pewnie dojrzała tak jak ja 8) chodz pojedziemy na Hawaje tam w pełni słonca dojrzejemy i beda z nam smakowite kąski;] Quote
orsini Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Flaszi:)))masz racje :lol: :lol: :lol: a Ty co spac nie mozesz? :lol: :lol: Quote
:) Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 POnawiam pytanie: oc z klasami, jezeli wystawa odbedzie sie w licu? Przesuną się?? Quote
Gosiak Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 orsini napisał(a): ignorantem to moze jest jednak ktos inny kto tak zazarcie broni Kosciola Widzę, że jednak bardzo mało wiesz o ludziach Orsini, i chyba masz trudności ze zrozumieniem pisanego tekstu a jeszcze większe, z jego interpretacją. Nie zauważyłam aby ktokolwiek w tym topiku bronił kościoła :o , a już na pewno nie ja. Wiem też, skąd masz te swoje 90%. Po prostu rozsądni, świadomi ludzie nie dyskutują z Tobą w tym topiku bo nie ma z kim i o czym, i ja też uważam, że niepotrzebnie się tu włączyłam. Pozdrawiam więc i do zobaczenia gdzie indziej. Quote
orsini Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Gosiak hehehehe to Ty masz trudnosci chyba ze zrozumieniem tego co napisalam. Czy ja napisalam, ze TY bronisz Kosciola???to jest napisane ogolnie!ale Ty tylko umiesz obrazac innych!NIC wiecej!!!A pod pojeciem "Kosciola" mialam na mysli m.in. nauki Papieza!Moze warto by bylo je zastosowac w zyciu Gosiu???skoro tak Ci GO brak (zreszta jak nam wszystkim) ze gotowa jestes nas na stos wrzucic i podpalic, to czemu nie sluchasz tego co ON mowil?a przed nim inni wlacznie z samym p. Jezusem. ja Ci dalam cytat: nie sadzcie a nie bedziecie sadzeni... a Ty co robisz przepraszam, jak nie osadzasz???? Czytaliscie?kazdy kto ze mna rozmawia jest cytuje:nierozsadny i nieswiadomy, bo rozsadni i swiadomi ze mna nie dyskutuja:)))wlasnie obrazilas hmmm...ciezko nawet powiedziec ilu uzytkownikow Dogomanii, ale co tam prawda? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 A dyskusja polega na wymianie zdan-nie na obrazaniu innych, wyzywaniu od ignorantow, nieswiadomych, niedojrzalych wariatow itp. a szatan patrzy i zaciera raczki...bo chyba wyzywanie blizniego swego do dobrych uczynkow nie nalezy?cos mi sie tak swita z religii jak kiedys na nia chodzilam, ale moge sie mylic, wszak jestem nieswiadoma itp... aaaa i bylo cos o belce...ze sie widzi drzazge u kogos, a belki u siebie nie... a na brak argumentow bluzgi zawsze najlepsze, a co! Przeciez tu nie ma nad czym dyskutowac-odwolano wystawe i koniec kropka. Czesc sie z tym zgadza czesc nie. I w czym tu problem???ze trzeba te druga polowe obrazac przeroznymi epitetami??? Quote
flashka-g Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Orsini załatwione Hawaje sponsoruje nam Radio Maryja;] Powiedzcie dlaczego sie czepiacie tego ze chciałysmy w dobrej wierze opisac nasze pomysly wystawy na forum.Wogóle jak jest żałoba to nic nie powinnismy robic.Niektórzy nawet normalnie pracują w piątek..ja bym sie na ich miejscu zbuntowała. Quote
orsini Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 flashka-g napisał(a):Orsini załatwione Hawaje sponsoruje nam Radio Maryja;] . :)))))))))))))))))))))))))))))) ja wlasnie ich nie rozumiem, bo Papiez cale zycie uczyl milosci i poszanowania drugiego czlowieka!!!cale zycie...teraz odszedl...wszystkim jest ciezko!uwazam, ze nam duzo ciezej niz tym, ktorzy sa gleboko wierzacy. Z jakich powodow juz pisalam, nie bede sie powtarzac. Ale zalobe sie ma w sercu i to na zawsze bo sa ludzie niezastapieni i taka osoba ON byl!!! Ja poprostu nie rozumiem czemu o durna wystawke tyle szumu???krzyki, wyzwiska, smsy, wpisy w ksiedze gosci...bo ktos ma odmienne zdanie? jakby na spokojnie nie mozna bylo napisac: sluchajcie zastanowcie sie moze itp. to nie-wyzwiska przerozne!i to jest dojrzale zachowanie? to moze na te Hawaje w celu dojrzenia to kogo innego wyslemy??? Quote
pszym Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Orini, Flaschka Żałosne co tu się dzieje, teraz to sami się nakręcacie na temat wystawy...Nie wiem czy zauważyliście, że nikt już z wami nie gada... Może naprawdę lepiej skończyć temat. Quote
Recommended Posts