Agasia Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Oj Ciebie będe miała po wystawie, tak bardziej osobiście Mam sie bac czy wrecz przeciwnie ? :evilbat: na wystawie trzeba ładnie poznawać nowe osoby Z przyjemnoscia ci to zapewnie ;) A i tak i tak moim ochorniarzem bedziesz :calus: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Agasia napisał(a):Mam sie bac czy wrecz przeciwnie ? :evilbat: Jak myślisz....? 8) Agasia napisał(a):Z przyjemnoscia ci to zapewnie ;) A i tak i tak moim ochorniarzem bedziesz :calus: Oj nie wiem nie wiem... Ja będe z Zosią, bo musze ją Spike'a nauczyć wystawiać żeby wygrała ładnie ;) Quote
Agasia Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik'][quote name='Agasia']Mam sie bac czy wrecz przeciwnie ? :evilbat: Jak myślisz....? 8) Hmmm ... bać ? :lol: Oj nie wiem nie wiem... Ja będe z Zosią, bo musze ją Spike'a nauczyć wystawiać żeby wygrała ładnie A mnie bedziesz uczyla po nocach..? :cry: :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 [quote name='Agasia'][quote name='gwiezdny-wyslannik'][quote name='Agasia']Mam sie bac czy wrecz przeciwnie ? :evilbat: Jak myślisz....? 8) Hmmm ... bać ? :lol: No nie wiem nie wiem... Oj nie wiem nie wiem... Ja będe z Zosią, bo musze ją Spike'a nauczyć wystawiać żeby wygrała ładnie A mnie bedziesz uczyla po nocach..? :cry: :lol: Taaa przez sen! :P Quote
Agasia Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Tiee ja sie bede bala oczy zamknac przy tobie :lol: :lol: Bede czuwac :roll: :evilbat: :drinking: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Mówiłam, że masz proszki pobudzające sobie kupić ! :P Nauka górą! :) Quote
Agasia Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Kotku wmusze ci sophie i reszte nocy spedzisz w lazience, a ze lazienke masz spora to ja ze Spikiem sie zmieszcze :P ,,Nie spiij :P" Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Już koniec naszych rozmów bo DGM za dużo sie dowie o naszym życiu osobistym :P Organizujemy jakieś spotkanie DGM w piątek? ;) Quote
Agasia Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 A masz cos do ukrycia co do naszego zycia osobistego? :evilbat: 0X No ba bedzie spotkanie - gwiezdny wyslannik i Agasia - ktos jeszcze ;)? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Do ukrycia może nie, ale nie chciałabym zdradzić "sekretu" naszych tajnych spotkań 8) :lol: No właśnie zapraszamy do spotkania z nami, my bardzo miłe dziewczynki 8) :lol: Quote
zakla Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 "No Zakla będzie ciężko będzie, ale przy okazji się poznamy" No baa...:) Jakos mi sie uda, bede sie very starac:P "Oj nie wiem nie wiem... Ja będe z Zosią, bo musze ją Spike'a nauczyć wystawiać żeby wygrała ładnie" A ja Zosi psa kradne w niedziele :lol: Zaczynam sie Was bac...8) Ale i tak sie pisze na spotkanko FZtowsko-DGManiackie;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Nie bój się nie bój... ;) ( Papież nie żyje :placz: ) Quote
zakla Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 No tak...Nie boje sie! Twardym trza byc a nie mientkim :lol: [*] Quote
Agasia Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Zakla - to bedziesz jedyna ktora sie nas nie boi ;) Nas - w duecie :P [*] :cry: Quote
donya Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Czy w związku z tym co się stało wystawa w Warszawie się odbędzie. Jak myślicie? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 No właśnie też się nad tym zastanwiamy, ale myśle, że tak. Quote
mar Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 No właśnie - myślę, że niekoniecznie. Mam tylko nadzieję, że informację przekażą jakoś wcześniej, bo nie bardzo chce mi się psa na bezdurno robić :/ Quote
martynkao Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Czy moze ktos sie dowiadywal co z wystawa!ja nie mam narazie mozliwosci zeby zadzownic do zwiazku!wiec jesli juz ktos wie to prosze zeby napisal!mi sie wydaje ze wystawa nie powinna sie chyba odbyc....tym bardziej ze w piatek prawdopodobnie odbedzie sie pogrzeb...tak srednio bedzie mi sie biegalo po ringu ze swiadomoscia co sie dzieje... :( Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Teraz to ja zaczynam poważnie myśleć o tym, że wystawa może się nie odbyć... Też bym chciała wiedzieć wcześniej, bo musze psa ostrzyc a nie chce mi się na marne przez całą Warszawę jeździć :/ Quote
flashka-g Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 no wiesz...a ja tu w iatek zapukam do Torwaru po przejechanych kilkuset kilumetrach i nic by nie wiodmo było....eee tam;]bym chyba zrzuciła bombe na zwiazek;p Quote
KN Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Dzis wieczorem zbiera sie zarzad aby ustalic plan gry, dzwonienie dzis nie ma sensu i tak sie niczego nie dowiecie Quote
Recommended Posts