Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Oj Ciebie będe miała po wystawie, tak bardziej osobiście

Mam sie bac czy wrecz przeciwnie ? :evilbat:

na wystawie trzeba ładnie poznawać nowe osoby

Z przyjemnoscia ci to zapewnie ;)

A i tak i tak moim ochorniarzem bedziesz :calus:

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Mam sie bac czy wrecz przeciwnie ? :evilbat:

Jak myślisz....? 8)

Agasia napisał(a):
Z przyjemnoscia ci to zapewnie ;)

A i tak i tak moim ochorniarzem bedziesz :calus:

Oj nie wiem nie wiem... Ja będe z Zosią, bo musze ją Spike'a nauczyć wystawiać żeby wygrała ładnie ;)

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik'][quote name='Agasia']Mam sie bac czy wrecz przeciwnie ? :evilbat:

Jak myślisz....? 8)

Hmmm ... bać ? :lol:

Oj nie wiem nie wiem... Ja będe z Zosią, bo musze ją Spike'a nauczyć wystawiać żeby wygrała ładnie

A mnie bedziesz uczyla po nocach..? :cry: :lol:

Posted

[quote name='Agasia'][quote name='gwiezdny-wyslannik'][quote name='Agasia']Mam sie bac czy wrecz przeciwnie ? :evilbat:

Jak myślisz....? 8)

Hmmm ... bać ? :lol:

No nie wiem nie wiem...

Oj nie wiem nie wiem... Ja będe z Zosią, bo musze ją Spike'a nauczyć wystawiać żeby wygrała ładnie

A mnie bedziesz uczyla po nocach..? :cry: :lol:

Taaa przez sen! :P

Posted

"No Zakla będzie ciężko będzie, ale przy okazji się poznamy"

No baa...:) Jakos mi sie uda, bede sie very starac:P
"Oj nie wiem nie wiem... Ja będe z Zosią, bo musze ją Spike'a nauczyć wystawiać żeby wygrała ładnie"

A ja Zosi psa kradne w niedziele :lol:

Zaczynam sie Was bac...8) Ale i tak sie pisze na spotkanko FZtowsko-DGManiackie;)

Posted

No właśnie - myślę, że niekoniecznie. Mam tylko nadzieję, że informację przekażą jakoś wcześniej, bo nie bardzo chce mi się psa na bezdurno robić :/

Posted

Czy moze ktos sie dowiadywal co z wystawa!ja nie mam narazie mozliwosci zeby zadzownic do zwiazku!wiec jesli juz ktos wie to prosze zeby napisal!mi sie wydaje ze wystawa nie powinna sie chyba odbyc....tym bardziej ze w piatek prawdopodobnie odbedzie sie pogrzeb...tak srednio bedzie mi sie biegalo po ringu ze swiadomoscia co sie dzieje... :(