Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha mozemy byc tu lub tu :wink: :lol: . A jezeli przyjdziesz kolo 11 to mysle, ze pewnie bedziemy przy wiekszosci mini, no chyba ze juz sie zaczna olbrzymy, to wtedy ja moge byc przy gigantach :wink: :lol: . A moze masz jakas fotke, zeby mozna byla Cie jakos rozpoznac :wink: .

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Agasie my caly czas mowimy z Jostra o tym, ze czarne sa na innym, bo Jostra ma czarnego pieska, a ja czarna suczke :P .
A suczka Jostry nazywa sie ICEFLOWER po domowemu Fifi (Jostra mam nadzieje, ze nie przekrecilam niczego :wink: :D ).

Dobrze gadasz :D

Posted

Zostalo tylko 6 dni... I tweirdze, ze sobie nie poradze:P Nie umiem figur(i nie mam jak sie ich nauczyc, bo nie wiem jak powinny wygladac:P), 1.pies jest inochodkiem, 2. psiak jest fajniutki, ale mlodziytki, a 3. nie znam:P

Posted

AgaS- yhy,yhy:P Ja nie histeryzuje, tylko sie nastawiam... Jak na wsyzstko zreszta:P
GW- staram sie o mlodsza, a jak mnie wsadza, to jeszcze nie wiem;) Nie wiem nawet, do kogo mam sie w tej sprawie zglosic:P

Posted

[quote name='zakla']To bede szukac Agasi z torba z rozowa kartka "fz" i chodzaca z beaglem :lol:

e-e :lol: Ja zadnych toreb nie mialam miec- myla ci sie osoby na FZcie ;) Ale beagle to tak :P

Posted

Ja tez nie mialam miec:P No ale przykro mi, bedziesz, wiec nie masz wyboru :lol: Ja moze nie bede miala kartki(albo bede:P), ale moj znak rozpoznawczy najprawdopodobniej bede miala plecak nici misia;)