Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a w ktoerj grupie jestes? bo ja to pewnie kolo 11.00 bede na ringu w niedziele ale bede i w piatek i sobote na wystawie :) ale w piatek razej bez Farta a w sobote moze znim, zeby siem z pewnym hovciem spotkac.. ( z ktorej grupy sa hovavarty? ) acha, czy da sie wejsc z psem za darmo (place za siebie ale za psa nie) jak spa nie wystawiam?

Posted

hihi,dziś byłam w zwiąku odrabiać papierkową robote,no i zdziwiłam się bo było zaznaczone,że na tej wystawie będzie klasa baby...jeśłi tak jest to ja z Toya na bank jadę,tzn,dojdę :lol:

Posted

też o tym wiem,że na klubówkach są baby,dlatego jaaadziem do Nowego Dworu..
ale dziś na tablicy w związku zobaczyłam,że baby w wawie też ma być..muszę się tego upewnić i dam znać o co chodzi :wink:

Posted

Ooo to widzę, że duzo doGomanaików będzie...

Tylko jak ja Was rozpoznam, to nie mam pojęcia ;) Justa będzie miała DoGomaniacka obróżkę gdzies przytwierdzoną ;)

Posted

Yorkies napisał(a):
To może umówilibyśmy się o jakiejs konkretnej godzinie w 1 miejscu?

Znajac zycie to nie bedzie mozliwe ;) Ci co nie maja dogomaniackich hust podchodza do tych co maja - cala filozofia :P

Posted

Magdalena1 napisał(a):
ale dziś na tablicy w związku zobaczyłam,że baby w wawie też ma być..muszę się tego upewnić i dam znać o co chodzi :wink:

Ale na stronie warszawskiego oddziału nie ma wymienionej klasy baby.

Posted

Agasia napisał(a):
Yorkies napisał(a):
To może umówilibyśmy się o jakiejs konkretnej godzinie w 1 miejscu?

Znajac zycie to nie bedzie mozliwe ;) Ci co nie maja dogomaniackich hust podchodza do tych co maja - cala filozofia :P

Damy radę, ajkoś się znajdziemy ;)

Posted

No tak nie pomyślałam ze to jednak zły pomysł. Każdy wystawia gdzie indziej o innej godzinie i nawet innego dnia więc będziemy się szukać :wink:

pozdrawiam :fadein:

Posted

tez bede :multi: oczywiscie jesli nic mi nie wypadnie, bo trudno juz teraz przewidziec co bede robila w kwietniu. bede jako widz, na pewno przyjde kibicowac ONkom i bulkom. bede wypatrywala dogomaniackich chust :D

Posted

no to ja odrazu mowie ze ja bede w piatek ale sama w sobote ale po 13.00 z kundlem i w niedziele od rana z kundlem na ringu onow i od razu mowie ze choc nie mam dogomaniackiej chusty to bede miala (tzn Fart bedzi mial) taka pomaranczowa, i w sobote bede pewnie przy ringu howciow.. wiec jakby ktos mnie kszula to juz wiadomo gdzie :wink: i ja tez bede doGomaniakow szukac i doGomaniackich hust :wink: