Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak, bo wtedy sędziowie lepiej na ciebie patrzą jak wystawiasz nie tylko swojego psiaka

Ja sowich nie mam szans wystawiac;) Wiec beda patrzec na mnie jeszcze lepiej...:lol:

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Chciałam zadzwonić i się zapytać czy napewno będzie ale coś mi się z telefonem stało i nie moge dzwonić :( Ale czekamy czekamy! :P

Mysle, ze to nie Ty masz klopot z telefonem, tylko oddzial. Ja tez caly dzien probuje sie dodzwonic i zajete. Pewnie mile panie sa pod zmasowanym obstrzalem telefonicznym.

Posted

Agasia napisał(a):
zakla napisał(a):
A katalogu ani planu jak nie bylo, tak nie ma...:|
i nie bedzie -pogodzcie sie z tym wreszcie ;)

Dzis bylam na sekcji w ZK i przy okazji pytalam sie o ten katalog, ma go ktos wrzucic podobno na serwer dzis w nocy.

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik'] Za tydzień wystawa wytrzymacie 8)Za 8 dni :P licze Martuś ;)

Ka-Vanga - mam jasny stroj

Ciesze sie bardzo .

I teraz dylemat - brac Dengiego czy sunie jostry :P? Argumenty za i przeciw :P

Posted

Ojej ale atmosfera ;-) mam nadzieje ze na warszawskiej bedzie spokojniej niz tu 8) Tak poza tym nie ma co narzekac na Panie ZK bo one tam tylko pracuja nie od nich jest zalezne czy katalog bedzie na serwerze o pewnie to nie ich dzialka, zreszta nie dziwie sie im zdenerwowaniu jak tak kazdy pyta... zreszta wyobrazcie sobie jak kazdy was by tak pytal kilkanascie razy dziennie to swira mozna dostac :fadein:
Wiec spokojnie :D
P.s.ja jedynie znam stawke bullowatych ale to wam raczej nie pomoze chyba :fadein:

Posted

Agasia napisał(a):
I teraz dylemat - brac Dengiego czy sunie jostry :P? Argumenty za i przeciw :P

Ja mysle, ze najlepiej to zrobisz jak przyjdziesz do nas i zobaczysz z ktorym maluchem bedzie Ci lepiej szlo :wink: (choc Iza mowila mi ostatnio, ze nie wie na 100% czy na pewno bedzie z Dengim :roll: ).

Posted

Ja nie dostalam.. i chyba nikt nie dostal.. ;)

Ja mysle, ze najlepiej to zrobisz jak przyjdziesz do nas i zobaczysz z ktorym maluchem bedzie Ci lepiej szlo (choc Iza mowila mi ostatnio, ze nie wie na 100% czy na pewno bedzie z Dengim ).

To jasne ;)

Posted

Zakla , jedyne co wiem ze o 10 w niedziele sie zaczyna wystawa . Moze bede miala jakies info bo zglosilam sie do pomocy w ZK ale tez narazie zero info, nawet nie wiem czy bede pomagac :-?