zakla Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 No tak, bo wtedy sędziowie lepiej na ciebie patrzą jak wystawiasz nie tylko swojego psiaka Ja sowich nie mam szans wystawiac;) Wiec beda patrzec na mnie jeszcze lepiej...:lol: Quote
Zeliika Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Chciałam zadzwonić i się zapytać czy napewno będzie ale coś mi się z telefonem stało i nie moge dzwonić :( Ale czekamy czekamy! :P Mysle, ze to nie Ty masz klopot z telefonem, tylko oddzial. Ja tez caly dzien probuje sie dodzwonic i zajete. Pewnie mile panie sa pod zmasowanym obstrzalem telefonicznym. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 onka napisał(a):Cavalierka napisał(a):Zakla, a może ty masz jakiegoś psiaka pożyczyc na niedzielę? :evilbat: ja będe ze swoimi grzywaczami :D Onka to może pożyczysz mi na niedziele na MP swojego grzywaczka?Plis!!!!! :evilbat: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Zeliika napisał(a):Mysle, ze to nie Ty masz klopot z telefonem, tylko oddzial. Ja tez caly dzien probuje sie dodzwonic i zajete. Pewnie mile panie sa pod zmasowanym obstrzalem telefonicznym. To rola miłych Pań - robić wszystko aby było milej! :P Quote
Agasia Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ah nasze miłe panie 8) Ka-Vanga - mam jasny stroj :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Agasia napisał(a):Ah nasze miłe panie 8) Nie nasze, nie nasze, bo Ty nie z oddziału Warszawskiego! :P Nie podszywaj się tu pod Warszawe!! :D Quote
Agasia Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Nie masz czym sie szczycic ze ty z Warszawskiego :P panie sa nasze i juz! 8) Quote
zakla Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 A katalogu ani planu jak nie bylo, tak nie ma...:| Quote
Agasia Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 zakla napisał(a):A katalogu ani planu jak nie bylo, tak nie ma...:| i nie bedzie -pogodzcie sie z tym wreszcie ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Oj miejcie pretencje do Pań w związku a nie tu na forum się żalicie... ;) Za tydzień wystawa wytrzymacie 8) Quote
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Agasia napisał(a):Ka-Vanga - mam jasny stroj :lol: :lol: :lol: :lol: Ciesze sie bardzo :wink: :lol: :grins: . Quote
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Agasia napisał(a):zakla napisał(a):A katalogu ani planu jak nie bylo, tak nie ma...:| i nie bedzie -pogodzcie sie z tym wreszcie ;) Dzis bylam na sekcji w ZK i przy okazji pytalam sie o ten katalog, ma go ktos wrzucic podobno na serwer dzis w nocy. Quote
Agasia Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik'] Za tydzień wystawa wytrzymacie 8)Za 8 dni :P licze Martuś ;) Ka-Vanga - mam jasny stroj Ciesze sie bardzo . I teraz dylemat - brac Dengiego czy sunie jostry :P? Argumenty za i przeciw :P Quote
blaira Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ojej ale atmosfera ;-) mam nadzieje ze na warszawskiej bedzie spokojniej niz tu 8) Tak poza tym nie ma co narzekac na Panie ZK bo one tam tylko pracuja nie od nich jest zalezne czy katalog bedzie na serwerze o pewnie to nie ich dzialka, zreszta nie dziwie sie im zdenerwowaniu jak tak kazdy pyta... zreszta wyobrazcie sobie jak kazdy was by tak pytal kilkanascie razy dziennie to swira mozna dostac :fadein: Wiec spokojnie :D P.s.ja jedynie znam stawke bullowatych ale to wam raczej nie pomoze chyba :fadein: Quote
Ka-Vanga Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Agasia napisał(a):I teraz dylemat - brac Dengiego czy sunie jostry :P? Argumenty za i przeciw :P Ja mysle, ze najlepiej to zrobisz jak przyjdziesz do nas i zobaczysz z ktorym maluchem bedzie Ci lepiej szlo :wink: (choc Iza mowila mi ostatnio, ze nie wie na 100% czy na pewno bedzie z Dengim :roll: ). Quote
Agasia Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Ja nie dostalam.. i chyba nikt nie dostal.. ;) Ja mysle, ze najlepiej to zrobisz jak przyjdziesz do nas i zobaczysz z ktorym maluchem bedzie Ci lepiej szlo (choc Iza mowila mi ostatnio, ze nie wie na 100% czy na pewno bedzie z Dengim ). To jasne ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Agasia napisał(a):Za 8 dni :P licze Martuś ;) Licz słoneczko licz :buzi: Więc już jutro z rana Ci którzy czekają na katalog będą go mieli ;) Quote
blaira Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Zakla , jedyne co wiem ze o 10 w niedziele sie zaczyna wystawa . Moze bede miala jakies info bo zglosilam sie do pomocy w ZK ale tez narazie zero info, nawet nie wiem czy bede pomagac :-? Quote
blaira Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Lara a dawno sie zglosilas? moje podanko poszlo faksem w tym tygodniu. Bardzo bym chiala jednak pomoc :roll: Quote
Flaire Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Lara napisał(a):ja zadnych podanek nie pisalam, powiedzialam tylko komu trzebaZ tego co wiem, bez podanka racej nic Ci nie dadzą. Quote
adda Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Lara napisał(a):trudno 8) Widzisz, nawet posprzątać nie będziesz mogła :( :lol: Quote
Matagi Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 No i Wawa podała dłuuuuuuugo oczekiwane wieści :wink: :wink: :wink: :wink: Quote
blaira Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 No rzeczywiscie ;-) przynajmniej wiadomo co w jakim czasie :D Quote
Recommended Posts