gwiezdny-wyslannik Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Agasia napisał(a):Ja nie wiem czy to tak dobrze.... ;) Dobrze, bo on nie jest taki, że będzie się za mną oglądał. W Legionowie stałam prawie przy nim i jakoś się nie oglądał ;) Agasia napisał(a):Ale prosze idz na JH :* Zrob to dla mnie :D Jakbym miała iść to do grupy starszej, a we wszystkie 3 dni Spike idzie z kimś w starszej, więc nie mam psa ;) Quote
jostra Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Ja mam kilka do dyspozycji, ale tylko w sobotę Quote
zakla Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Jostra- czy moglabym ew. liczyc na ciemnego(zreszta jasny tez mi pasuje:P) psiaka??:lol: Nie jestem jeszcze pewna, wiec tak tylko pytam;) Quote
jostra Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Mam czarnego sznaucera miniaturowego do dyspozycji - bardzo spokojny chłopiec z niego jest, będzie napewno ładnie szedł :) Quote
zakla Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 To supcio:) Jeszcze sie do Ciebie odezwe, tylko musze sie dowiedziec, czy bede miala aussie tez na sobote, czy nie bardzo;) PS. Chlopaczek sliczny(wszystkie sliczne, a bialy powalajacy;)) Quote
Agasia Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Ale masz jostra branie :P Na przyszlosc sie do dzieciakow nie zglaszaj bo potem sie nie da odgonic :lol: Ja tam juz mam zaklepanego bialasa 8) Zakla -przeciez ty masz psa na sobote... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Jostra mogłabyś mi jednego na MP pożyczyć!Najlepiej miniaturke!Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Boże jakie kolejki do psów na MP! :P Mój Spike nawet nie wie co go czeka... ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Plany się zmieniły!Okazało się, że tam gdzie nocuje przez 2 dni mieszka agresywny, ogromny pies, króry gryzie wszystkie psy, a ja się o swojego boję i dlastego muszę pożyczać! Quote
Agasia Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Spika tak nie rozchwytuja wcale :P Okazało się, że tam gdzie nocuje przez 2 dni mieszka agresywny, ogromny pies, króry gryzie wszystkie psy, a ja się o swojego boję i dlastego muszę pożyczać! :roll: carotina ty bedziesz w Wawie :>? Quote
Agasia Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 A juz myslalam ze skubne twojego shih tzaka w niedziele :lol: Quote
carotina Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 nie tym razem 8) :lol: :wink: , zresztą shihtziaki na urlopie 8) , na ringi wracają w lipcu :P , w umocnionym składzie zresztą :wink: 8) :evilbat: Quote
jostra Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Cavalierka napisał(a):Jostra mogłabyś mi jednego na MP pożyczyć!Najlepiej miniaturke!Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :modla: :modla: :modla: :modla: może zrobię licytację :evilbat: Będę mieć 5 psów (same sznaucerki miniaturowe), z czego 3 ładnie chodzące, jeden szczeniak i jeden nerwus :P Jeden białas już zarezerwowany :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Ja rezerwuję jednego ładnie chodzącego i grzecznego :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Agasia napisał(a):Spika tak nie rozchwytuja wcale :P I dobrze, bo by chłopak nie wytrzymał! :P Quote
kingula Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 W razie potrzeby sluze "dobrze prowadzaca sie" samoyedka-Lolitka :wink: Quote
zakla Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Zakla -przeciez ty masz psa na sobote... No wlasnie nie jestem tego pewna:) Bo Ula konczy zajecia i moglaby byc najwczesniej na 15-15.30;) Jostra- jezeli bedzie ktos jeszcze "potrzebujacy", to mnie pomin;) Ja sobie poradze(znajomoscI:P). Mam tez w zanadrzu flatke(na wielkie szczescie, bo jestem przyzwyczajona do wiekszych psiakow i moge z nia pocwiczyc jakby co;)). Wiec dziekuje Ci bardzo, moze nastepnym razem:) Kingula- faaajnie... A w Radomiu bedziecie??:lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Świetnie kingula!Czy mogłabyś pożyczyć mi swoją samojedkę na niedzielę!Byłabym bardzo wdzięczna!Na MP oczywiście! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 No widze,ze naprawde dużo osób na MP szuka psiaka ;) Ja na przyszłość - bez problemu dam mojego Spike'a ;) Słuchajcie - jutro nasz Wielki Czwartek mam nadzieje, że katalog będzie, bo jak nie to dzwonie albo jade do związku i wymuszam stawke! :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Zakla, a może ty masz jakiegoś psiaka pożyczyc na niedzielę? :evilbat: Quote
Matagi Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Psy młodzież TADA Akita u Izis Pośrednia AZU Testosteron BIMBO Yamamoto FUMIKO Pa-Lis TANOSHIMI GO Dogutti SHIHKOKO Co Ty Na To Otwarta KENDO Rząska OKII Matagiinu PL Championy HIMARU Roal RENGOKU DE LA VALLEE DES Dragons Sacres SUKI Szczenięta RYOKO z Halnego Wzgórza Młodzież TAKA Akita u Izis Pośrednia AKARI Bakira DANSHIN Roal BUNIA Yamamoto INAZUMA of AMAYODORI KEN TSUNAMI Co Ty Na To Otwarta AKŁA Porażynianka ASZITA Yamamoto DYUKA Pa-Lis OJOSAN Matagiinu PL Championy ANATA Yamamoto Stawka akitowa na Wawę: :P Quote
Recommended Posts