Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agasia napisał(a):
Ja nie wiem czy to tak dobrze.... ;)

Dobrze, bo on nie jest taki, że będzie się za mną oglądał. W Legionowie stałam prawie przy nim i jakoś się nie oglądał ;)

Agasia napisał(a):
Ale prosze idz na JH :* Zrob to dla mnie :D

Jakbym miała iść to do grupy starszej, a we wszystkie 3 dni Spike idzie z kimś w starszej, więc nie mam psa ;)

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To supcio:) Jeszcze sie do Ciebie odezwe, tylko musze sie dowiedziec, czy bede miala aussie tez na sobote, czy nie bardzo;)
PS. Chlopaczek sliczny(wszystkie sliczne, a bialy powalajacy;))

Posted

Ale masz jostra branie :P Na przyszlosc sie do dzieciakow nie zglaszaj bo potem sie nie da odgonic :lol: Ja tam juz mam zaklepanego bialasa 8) Zakla -przeciez ty masz psa na sobote...

Posted

Spika tak nie rozchwytuja wcale :P

Okazało się, że tam gdzie nocuje przez 2 dni mieszka agresywny, ogromny pies, króry gryzie wszystkie psy, a ja się o swojego boję i dlastego muszę pożyczać!

:roll:

carotina ty bedziesz w Wawie :>?

Posted

Cavalierka napisał(a):
Jostra mogłabyś mi jednego na MP pożyczyć!Najlepiej miniaturke!Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :modla: :modla: :modla: :modla:

może zrobię licytację :evilbat:

Będę mieć 5 psów (same sznaucerki miniaturowe), z czego 3 ładnie chodzące, jeden szczeniak i jeden nerwus :P
Jeden białas już zarezerwowany :D

Posted

Zakla -przeciez ty masz psa na sobote...

No wlasnie nie jestem tego pewna:) Bo Ula konczy zajecia i moglaby byc najwczesniej na 15-15.30;)
Jostra- jezeli bedzie ktos jeszcze "potrzebujacy", to mnie pomin;) Ja sobie poradze(znajomoscI:P). Mam tez w zanadrzu flatke(na wielkie szczescie, bo jestem przyzwyczajona do wiekszych psiakow i moge z nia pocwiczyc jakby co;)). Wiec dziekuje Ci bardzo, moze nastepnym razem:)
Kingula- faaajnie... A w Radomiu bedziecie??:lol:

Posted

No widze,ze naprawde dużo osób na MP szuka psiaka ;) Ja na przyszłość - bez problemu dam mojego Spike'a ;)

Słuchajcie - jutro nasz Wielki Czwartek mam nadzieje, że katalog będzie, bo jak nie to dzwonie albo jade do związku i wymuszam stawke! :P

Posted

Psy
młodzież
TADA Akita u Izis

Pośrednia
AZU Testosteron
BIMBO Yamamoto
FUMIKO Pa-Lis
TANOSHIMI GO Dogutti
SHIHKOKO Co Ty Na To

Otwarta
KENDO Rząska