Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Onaion, jak chcesz znac stawke to zadzwon do ZK, albo poczekaj do czwartku i wtedy na ich stronce ma sie pojawic katalog przedwystawowy :D .

Dzieki:)

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z niecierpliwoscia oczekujamy czwartku ;)

Co do Spika i MP - nie wiem czy dla mnie jeszcze go starczy bo on taki rozchwytywany... :lol:

A i bardzo bym chciala isc z Dengim- ale stroju dalej Ka-Vango nie mam :lol: :lol: 8)

Posted

Agasia napisał(a):
A i bardzo bym chciala isc z Dengim- ale stroju dalej Ka-Vango nie mam :lol: :lol: 8)

Agasia, co tam stroj, mozesz i dresik zalozyc :wink: :lol: (hihi, zartowalam oczywiscie :wink: :evilbat: ).

Posted

Ja sama nie wiem czego chce 8)

A dresik - fajna sprawa co wy chcecie ;) wygodny i dostepny we wszystkich kolorach teczy na kazdym rynku swiata :)

Marta - nie nabijaj tak tych postow ;)

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Agasia nawet jakbys Dengiego nie brala to chociaz bys przyszla sie przywitac :wink: :P :evilbat: .

Przyjde przyjde :P Ale jak zobaczysz zloty dresik to ty podlec - szybciej sie w oczy rzuce niz ty :P Ale ja chce Dengiego :cry: Nie moglas miec pieprzaka :>? 8)

Posted

Haha spoko jak zobacze taki dresik to na bank podejde :lol: .
Haha co ty z pieprzakami to problem z kolorem, to za ciemny to za jasny :wink: :lol: .
Dengi jest do Twojej dyspozycji :grins: , haha on sie lubi pokazywac to taki typ show man'a :wink: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
haha on sie lubi pokazywac to taki typ show man'a :wink: :lol: .

I za to go kocham chociaz nawet nie znam :lol: :lol:

Oj problem nie problem - zawsze jasniejszy !! :P

Posted

[quote name='Agasia']I za to go kocham chociaz nawet nie znam :lol: :lol:
:grins:

Oj problem nie problem - zawsze jasniejszy !! :P

Haha dlatego ja mam czarne lub czarno-srebrne :wink: :lol: . A tak w ogole to i tak dla mnie the best sa olbrzymy :evilbat: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
A tak w ogole to i tak dla mnie the best sa olbrzymy :evilbat: .

O to sie zgadzamy 8) Ja tez ze sznaucerkow najbardziej lubie olbrzymki ;) A co - moze tez pozyczysz na JH :lol: ?

Posted

Hihi ja mam same sznaucery 8) (sznaucery to moja milosc :wink: :evilbat: ). Dwa olbrzymy czarne - suczka i pies i dwie miniaturki czarna suczke i czarno-srebrnego pieska :D . Jesli chce Ci sie zajrzec to serdecznie zapraszam na moją stronkę :wink: :grins: .