:) Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Onaion, jak chcesz znac stawke to zadzwon do ZK, albo poczekaj do czwartku i wtedy na ich stronce ma sie pojawic katalog przedwystawowy :D . Dzieki:) Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 onaion23 napisał(a):Dzieki:) Prosze bardzo :grins: . Quote
Diana14 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 wawa już niedługo a stawki jak nie było tak ni ma... :-? :roll: cos powątpiewam w ten katalog przedwystawowy :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 onaion23 napisał(a):gwiezdny-wyslanniku czy udzielisz mi informacji jakichkolwiek? Bo widze, ze znasz sie na tym:) Ale o co dokładniej chodzi? :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Diana14 napisał(a):wawa już niedługo a stawki jak nie było tak ni ma... :-? :roll: cos powątpiewam w ten katalog przedwystawowy :P To się mylisz :P Bo dzisiaj dzwoniłam i będzie w czwartek ;) Quote
:) Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Wysłanniku chodzi o stawki psów. Możesz coś pomoc? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Z przyjmnoscia bym Ci pomogla, ale dzwonilam dzisiaj i pytalam sie czy moga podac mi stawke powiedziali mi, ze nie, wiec nie mam Ci za bardzo jak pomoc :( Ale w czwartek juz bedzie katalog... ;) Quote
zakla Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Onaion- w czwartek, na stronie zkwarszawa.org bedzie katalog:) Quote
Agasia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Z niecierpliwoscia oczekujamy czwartku ;) Co do Spika i MP - nie wiem czy dla mnie jeszcze go starczy bo on taki rozchwytywany... :lol: A i bardzo bym chciala isc z Dengim- ale stroju dalej Ka-Vango nie mam :lol: :lol: 8) Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Agasia napisał(a):A i bardzo bym chciala isc z Dengim- ale stroju dalej Ka-Vango nie mam :lol: :lol: 8) Agasia, co tam stroj, mozesz i dresik zalozyc :wink: :lol: (hihi, zartowalam oczywiscie :wink: :evilbat: ). Quote
Agasia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ale wiesz... jedyny dres to mam to tez czarny :lol: :lol: Ale i tak was kiedys dopadne :P A mam nadzieje ze sie wreszcie poznamy chociaz na warszawskiej ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Agata dawaj dresik i lecisz na MP! :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Agasia napisał(a): Co do Spika i MP - nie wiem czy dla mnie jeszcze go starczy bo on taki rozchwytywany... :lol: Agasia nie chce i sie wykręca ;) Quote
Agasia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ja sama nie wiem czego chce 8) A dresik - fajna sprawa co wy chcecie ;) wygodny i dostepny we wszystkich kolorach teczy na kazdym rynku swiata :) Marta - nie nabijaj tak tych postow ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 No a fajny takie żółto - czerwony z napisem "Warszawa" na plecach :P - Moja Pani od Wf'u taki ma 8) Nie nabijam - po prostu jest bardziej czytelnie ;) Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Agasia nawet jakbys Dengiego nie brala to chociaz bys przyszla sie przywitac :wink: :P :evilbat: . Quote
Agasia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Agasia nawet jakbys Dengiego nie brala to chociaz bys przyszla sie przywitac :wink: :P :evilbat: . Przyjde przyjde :P Ale jak zobaczysz zloty dresik to ty podlec - szybciej sie w oczy rzuce niz ty :P Ale ja chce Dengiego :cry: Nie moglas miec pieprzaka :>? 8) Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Haha spoko jak zobacze taki dresik to na bank podejde :lol: . Haha co ty z pieprzakami to problem z kolorem, to za ciemny to za jasny :wink: :lol: . Dengi jest do Twojej dyspozycji :grins: , haha on sie lubi pokazywac to taki typ show man'a :wink: :lol: . Quote
Agasia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a): haha on sie lubi pokazywac to taki typ show man'a :wink: :lol: . I za to go kocham chociaz nawet nie znam :lol: :lol: Oj problem nie problem - zawsze jasniejszy !! :P Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='Agasia']I za to go kocham chociaz nawet nie znam :lol: :lol: :grins: Oj problem nie problem - zawsze jasniejszy !! :P Haha dlatego ja mam czarne lub czarno-srebrne :wink: :lol: . A tak w ogole to i tak dla mnie the best sa olbrzymy :evilbat: . Quote
Agasia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a): A tak w ogole to i tak dla mnie the best sa olbrzymy :evilbat: . O to sie zgadzamy 8) Ja tez ze sznaucerkow najbardziej lubie olbrzymki ;) A co - moze tez pozyczysz na JH :lol: ? Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Haha spox, one to juz wprawione niezle w wystawy. Haha tylko jest maly problem - odrastaja, hihi no chyba ze chcesz takie krociutko wytrymowane :wink: :lol: . Quote
Agasia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 A mi to wsio ryba ;) To jakie ty masz wogole psy jeszcze :P? Trzeba wiedziec na przyszlosc 8) Tylko mow z kolorami :lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Hihi ja mam same sznaucery 8) (sznaucery to moja milosc :wink: :evilbat: ). Dwa olbrzymy czarne - suczka i pies i dwie miniaturki czarna suczke i czarno-srebrnego pieska :D . Jesli chce Ci sie zajrzec to serdecznie zapraszam na moją stronkę :wink: :grins: . Quote
Agasia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Gdyby ta strona tylko dzialala... :lol: Boze same czarnuchy :o Quote
Recommended Posts