donya Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='LAZY'][quote name='Ka-Vanga']Agga a kiedy bedziesz w Wawie na wystawce :D . Wtedy kiedy i ja bede!! Czyli od 8-10 kwietnia :lol: Suuuuuperrrrrrrr!!!! :P :P :P Przyjdźcie w piątek o 12.oo na ring z akitami /nie wiem jaki numer ringu będzie/ i podtrzymajcie mnie na duchu.Będę walczyć z psem swoim i suką o Championat Polski :D Już jak myślę o wystawie ,to mam pełne portki :wink: A w piątek to już dopiero będę sie telepać ze strachu :wink: :roll: Lila!!!!!!!! A czego ty sie boisz??????? My przyjdziemy ci kibicować :P Quote
limnolka Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Czy ktos wie z miejscowych tzn stolicznych dogomaniakow o jakichs zmianach w sedziowaniu w niedziele na wystawie warszawskiej? Ponoc ma sedziowac jakies psy pan Jakubowski? Czy ktos ma dostep do przygotowywanych katalogow? Quote
Flaire Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 limnolka napisał(a):Czy ktos wie z miejscowych tzn stolicznych dogomaniakow o jakichs zmianach w sedziowaniu w niedziele na wystawie warszawskiej? Ponoc ma sedziowac jakies psy pan Jakubowski? Przeczytaj kilka stron wstecz w topiku. Już o tym pisałam. Quote
Shanny.. Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Nas wprawdzie nie bedzie na wystawie, ale zycze wszystkim dogomaniakom samych sukcesow w Wawie :D Bede duchem i myslami z Wami 8) :lol: Pozdrawiam Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Shanny.. napisał(a):Nas wprawdzie nie bedzie na wystawie, ale zycze wszystkim dogomaniakom samych sukcesow w Wawie :D Bede duchem i myslami z Wami 8) :lol: Pozdrawiam No bądż duchcem ze Spike'm - zrobie dużo zdjęć abyś mogła sobie pooglądać poziom naszej kochanej wystawy Warszawskiej :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Hurra!!!!!!!!!!!!!!!Mam załtwiony transport do Warszawy!!!!!!!!!!Dość dziwny, bo jade z dziadkiem, ale zawsze coś :D !Będę na MP przez 2 dni! Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Cavalierka napisał(a):Hurra!!!!!!!!!!!!!!!Mam załtwiony transport do Warszawy!!!!!!!!!!Dość dziwny, bo jade z dziadkiem, ale zawsze coś :D !Będę na MP przez 2 dni! Więc w te 2 dni zmierzysz się z moim pieskiem i z dziewczynami, które będą go wystawiać ;) Quote
Agasia Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Marta nie strasz Cavalierki ;) Cavalierka - to sadze ze pogadamy troszke wiecej niz w Bydgoszczy 8) Quote
orsini Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 hmmm a ciekawe co sie stalo z katalogiem przedwystawowym..mial byc a go ani widu,ani slychu...:((( Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Spoko dopiero zaczeli prace przed chwilka :wink: . Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Agasia napisał(a):Marta nie strasz Cavalierki ;) Nie strasznie nie strasze - ostrzegam!:lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 orsini napisał(a):hmmm a ciekawe co sie stalo z katalogiem przedwystawowym..mial byc a go ani widu,ani slychu...:((( Katalog i Plan sędziowania będą w czwartek ;) Sędziowanie zaczyna się o 12.00 a moje Setery wchodzą o 14.20 :evil: Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Katalog i Plan sędziowania będą w czwartek ;) No i juz wszystko jasne :wink: :D . Sędziowanie zaczyna się o 12.00 a moje Setery wchodzą o 14.20 :evil: Gwiezdny-wyslanniku, to super :wink: , bo wtedy moze uda mi sie zdazyc, zeby zobaczyc Wasz wystep :grins: . Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 No z jednej strony dobrze, bo wtedy większość zdąży zobaczyć nasz występ :P Mam nadzieję, że Młody Prenezter nie będzie w tym samym czasie co nasze sędziowanie, bo wtedy Spike nie dojdzie na Mp... :( Quote
zakla Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Pozyczasz Spike dla AgaŚ?? Ja tez mam taka nadzieje, ze nie bedzie w tym samym czaise, bo chce sie jak najwiecej napatrzec:] I mam nadzieje, ze nie bedzie sie pokrywalo z aussiakami:D Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 W zeszlym roku konkurs MP w piatek odbywal sie od 14-18. Quote
zakla Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 O kurcze... to kiepawo... Ma ktos moze do porzyczenia psa w sobote?? Bo ja bede miala najwczesniej chyba od 15.30:( Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ja też Agasia mam taką nadzieję :wink: Mam pytanko czy można zgłaszać się na wystawie do MP?? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 zakla napisał(a):Pozyczasz Spike dla AgaŚ?? Niech sama sie wypowie na ten temat ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ka-Vanga napisał(a):W zeszlym roku konkurs MP w piatek odbywal sie od 14-18. To kiepsko... Chociaż w piątek idzie w grupie starszej, więc mam nadzieje, że się jakoś wyrobi... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Cavalierka napisał(a):Ja też Agasia mam taką nadzieję :wink: Mam pytanko czy można zgłaszać się na wystawie do MP?? Myśle, że tak - przynajmniej tak było rok temu i dwa lata temu. Quote
:) Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 gwiezdny-wyslanniku czy udzielisz mi informacji jakichkolwiek? Bo widze, ze znasz sie na tym:) Czy ktos wie, jakie shih tzu beda? Quote
Ka-Vanga Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Onaion, jak chcesz znac stawke to zadzwon do ZK, albo poczekaj do czwartku i wtedy na ich stronce ma sie pojawic katalog przedwystawowy :D . Quote
Recommended Posts