Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='LAZY'][quote name='Ka-Vanga']Agga a kiedy bedziesz w Wawie na wystawce :D .
Wtedy kiedy i ja bede!! Czyli od 8-10 kwietnia :lol:

Suuuuuperrrrrrrr!!!! :P :P :P Przyjdźcie w piątek o 12.oo na ring z akitami /nie wiem jaki numer ringu będzie/ i podtrzymajcie mnie na duchu.Będę walczyć z psem swoim i suką o Championat Polski :D Już jak myślę o wystawie ,to mam pełne portki :wink: A w piątek to już dopiero będę sie telepać ze strachu :wink: :roll:

Lila!!!!!!!!
A czego ty sie boisz???????
My przyjdziemy ci kibicować :P

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktos wie z miejscowych tzn stolicznych dogomaniakow o jakichs zmianach w sedziowaniu w niedziele na wystawie warszawskiej?
Ponoc ma sedziowac jakies psy pan Jakubowski?
Czy ktos ma dostep do przygotowywanych katalogow?

Posted

limnolka napisał(a):
Czy ktos wie z miejscowych tzn stolicznych dogomaniakow o jakichs zmianach w sedziowaniu w niedziele na wystawie warszawskiej?
Ponoc ma sedziowac jakies psy pan Jakubowski?
Przeczytaj kilka stron wstecz w topiku. Już o tym pisałam.

Posted

Shanny.. napisał(a):
Nas wprawdzie nie bedzie na wystawie, ale zycze wszystkim dogomaniakom samych sukcesow w Wawie :D Bede duchem i myslami z Wami 8) :lol:
Pozdrawiam

No bądż duchcem ze Spike'm - zrobie dużo zdjęć abyś mogła sobie pooglądać poziom naszej kochanej wystawy Warszawskiej :)

Posted

Cavalierka napisał(a):
Hurra!!!!!!!!!!!!!!!Mam załtwiony transport do Warszawy!!!!!!!!!!Dość dziwny, bo jade z dziadkiem, ale zawsze coś :D !Będę na MP przez 2 dni!

Więc w te 2 dni zmierzysz się z moim pieskiem i z dziewczynami, które będą go wystawiać ;)

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']Katalog i Plan sędziowania będą w czwartek ;)
No i juz wszystko jasne :wink: :D .

Sędziowanie zaczyna się o 12.00 a moje Setery wchodzą o 14.20 :evil:

Gwiezdny-wyslanniku, to super :wink: , bo wtedy moze uda mi sie zdazyc, zeby zobaczyc Wasz wystep :grins: .

Posted

Pozyczasz Spike dla AgaŚ?? Ja tez mam taka nadzieje, ze nie bedzie w tym samym czaise, bo chce sie jak najwiecej napatrzec:] I mam nadzieje, ze nie bedzie sie pokrywalo z aussiakami:D

Posted

gwiezdny-wyslanniku czy udzielisz mi informacji jakichkolwiek? Bo widze, ze znasz sie na tym:)

Czy ktos wie, jakie shih tzu beda?