.ania Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Po 50zł napewno nie :) Jak dzwoniłam wczoraj do związku to powiedziano mi że katalog będzie, ale dopiero po świętach. Quote
Flaire Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Agasia napisał(a):Po świętach to juz bedzie wystawa :roll:Agasiu, nie... Jeszcze dwa tygodnie do wystawy. Quote
.ania Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Właśnie wiem... już nie mogę się doczekac tej wystawy, bo to nasza pierwsza w tym roku :) WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY I MOKTEGO PONIEDZIAŁKU ORAZ DUŻO SUKCESÓW WYSTAWOWYCH I ŻYCIOWYCH ;) Quote
Agasia Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Flaire napisał(a):Agasia napisał(a):Po świętach to juz bedzie wystawa :roll:Agasiu, nie... Jeszcze dwa tygodnie do wystawy. ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 No więc czekamy, chociaż jak mi zmienili sędziego to z każdym przegram więc już chyba nie ma różnicy kto będzie.. ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Bo raczej wiem jak jest w Seterach, a Polacy nie za bardzo lubią taki typ Setera jakim jest mój pies, a Rosjanie kochaja ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Wszystkim dogomaniakom życzę mnóstwo życzeń w koszyczku przy wielkanocnym stoliczku, kolorowych pisaneki mokrych ubranek w lany poniedziałek życzy Cavalierka :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Znaczy moze tak. Są dwa typy seterów: angielskie i amerykanski. Angielski mocny, ciemny, dosyc maly, kreps a amerykanski duzy, elegancki, przypominajacy charta afaganskiego, dlugi wlos - jasny, bardzo dostojny. I polacy raczej wyberaja to co mocne, a sędziownie a USA, Rosji, Białorusi, Litwy, Ukrainy wybieraja dostaojne psy amerykanskie czyli takie psy jak mój Spike. Seter w typie amerykańskim: Seter w typie angielskim: Chociaż czasmi jest tak że wychodzą mieszkanki tych typów i wtedy jest to typ - europejski- i pies wygląda tak: Za seterami naprawde trudno trafic, ale rzecz birac jest to Seter Irlandzki Mahoniowy i tyle! ;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 A mój wygląda tak: ( więcej na www.gwiezdnywyslannik.prv.pl ) Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Haha, z tymi typami to chyba w kazdej rasie tak jest, u nas w sznaucerach tez :wink: , no i oczywiscie teraz mnostwo mieszanek :wink: . Quote
Agga Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 WITAM ! Justa napisała: Będziecie mieć jakieś znaki rozpoznawcze??? JUsta chusty dogomaniackie....a jak ktos nie ma to wystarczy cos niebieskiego... Ja mam zamiar przyjechac jako widz...mysle ze sie uda... I wini i Rybka powiedzieli ze sie mna zaoopiekuja... 8) :calus: Quote
Ka-Vanga Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Agga a kiedy bedziesz w Wawie na wystawce :D . Quote
LAZY Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Agga a kiedy bedziesz w Wawie na wystawce :D . Wtedy kiedy i ja bede!! Czyli od 8-10 kwietnia :lol: Quote
maga18 Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 [quote name='Agga']WITAM ! Justa napisała: Będziecie mieć jakieś znaki rozpoznawcze??? JUsta chusty dogomaniackie....a jak ktos nie ma to wystarczy cos niebieskiego... ni z gruszki ni z pietruszki... a skad takie chusty mozna wziasc?? kupuje sie, czy sie samemu wyszywa - jak w wojsku?? :lol: Quote
LAZY Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 [quote name='maga18'][quote name='Agga']WITAM ! Justa napisała: Będziecie mieć jakieś znaki rozpoznawcze??? JUsta chusty dogomaniackie....a jak ktos nie ma to wystarczy cos niebieskiego... ni z gruszki ni z pietruszki... a skad takie chusty mozna wziasc?? kupuje sie, czy sie samemu wyszywa - jak w wojsku?? :lol: Niestety takiej chusty juz nie kupisz, bo to była "limitowana seria":) A wygląda chusta tak jak na Tekili (psiak forumowej kolezanki) Quote
Matagi Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Ka-Vanga']Agga a kiedy bedziesz w Wawie na wystawce :D . Wtedy kiedy i ja bede!! Czyli od 8-10 kwietnia :lol: Suuuuuperrrrrrrr!!!! :P :P :P Przyjdźcie w piątek o 12.oo na ring z akitami /nie wiem jaki numer ringu będzie/ i podtrzymajcie mnie na duchu.Będę walczyć z psem swoim i suką o Championat Polski :D Już jak myślę o wystawie ,to mam pełne portki :wink: A w piątek to już dopiero będę sie telepać ze strachu :wink: :roll: Quote
Flaire Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Matagi']Suuuuuperrrrrrrr!!!! :P :P :P Przyjdźcie w piątek o 12.oo na ring z akitami /nie wiem jaki numer ringu będzie/ i podtrzymajcie mnie na duchu.Będę walczyć z psem swoim i suką o Championat Polski :D A w niedzielę moja Misia będzie próbować zakończyć Intera. Mnie nie będzie - Fuka będzie ją wystawiać i na pewno liczy na wsparcie i doping dogomaniaków! 8) Airedale, klasa championów. Quote
Diana14 Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='LAZY'][quote name='Ka-Vanga']Agga a kiedy bedziesz w Wawie na wystawce :D . Wtedy kiedy i ja bede!! Czyli od 8-10 kwietnia :lol: Suuuuuperrrrrrrr!!!! :P :P :P Przyjdźcie w piątek o 12.oo na ring z akitami /nie wiem jaki numer ringu będzie/ i podtrzymajcie mnie na duchu.Będę walczyć z psem swoim i suką o Championat Polski :D Już jak myślę o wystawie ,to mam pełne portki :wink: A w piątek to już dopiero będę sie telepać ze strachu :wink: :roll: Matagi myślę, że o 12 to raczej Lazy nie będzie na wystawie bo jedziemy razem i nie sądzę żeby zdążyli :roll: No ale to zobaczymy...jak bedzie Paulinka to Ci powie dokładnie ;) Quote
Ka-Vanga Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='LAZY'][quote name='Ka-Vanga']Agga a kiedy bedziesz w Wawie na wystawce :D . Wtedy kiedy i ja bede!! Czyli od 8-10 kwietnia :lol: Suuuuuperrrrrrrr!!!! :P :P :P Przyjdźcie w piątek o 12.oo na ring z akitami /nie wiem jaki numer ringu będzie/ i podtrzymajcie mnie na duchu.Będę walczyć z psem swoim i suką o Championat Polski :D Już jak myślę o wystawie ,to mam pełne portki :wink: A w piątek to już dopiero będę sie telepać ze strachu :wink: :roll: Ale super, ja sie postaram przyjsc, jesli mi sie uda z uczelni wczesniej wyrwac :wink: :roll: :evilbat: . A w sobote jesli ktos mialby ochote nas poznac to bedziemy przy ringu sznaucerkow mini czarnych, wystawiamy sie w szczeniorkach wiec serdecznie zapraszamy :D :grins: . Quote
Recommended Posts