Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wiem... już nie mogę się doczekac tej wystawy, bo to nasza pierwsza w tym roku :)

WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY I MOKTEGO PONIEDZIAŁKU ORAZ DUŻO SUKCESÓW WYSTAWOWYCH I ŻYCIOWYCH ;)

Posted

Znaczy moze tak. Są dwa typy seterów: angielskie i amerykanski. Angielski mocny, ciemny, dosyc maly, kreps a amerykanski duzy, elegancki, przypominajacy charta afaganskiego, dlugi wlos - jasny, bardzo dostojny. I polacy raczej wyberaja to co mocne, a sędziownie a USA, Rosji, Białorusi, Litwy, Ukrainy wybieraja dostaojne psy amerykanskie czyli takie psy jak mój Spike.

Seter w typie amerykańskim:

Seter w typie angielskim:

Chociaż czasmi jest tak że wychodzą mieszkanki tych typów i wtedy jest to typ - europejski- i pies wygląda tak:

Za seterami naprawde trudno trafic, ale rzecz birac jest to Seter Irlandzki Mahoniowy i tyle! ;)

Posted

WITAM !

Justa napisała:

Będziecie mieć jakieś znaki rozpoznawcze???

JUsta chusty dogomaniackie....a jak ktos nie ma to wystarczy cos niebieskiego...

Ja mam zamiar przyjechac jako widz...mysle ze sie uda...

I wini i Rybka powiedzieli ze sie mna zaoopiekuja... 8) :calus:

Posted

[quote name='Agga']WITAM !

Justa napisała:

JUsta chusty dogomaniackie....a jak ktos nie ma to wystarczy cos niebieskiego...

ni z gruszki ni z pietruszki... a skad takie chusty mozna wziasc?? kupuje sie, czy sie samemu wyszywa - jak w wojsku?? :lol:

Posted

[quote name='maga18'][quote name='Agga']WITAM !

Justa napisała:

ni z gruszki ni z pietruszki... a skad takie chusty mozna wziasc?? kupuje sie, czy sie samemu wyszywa - jak w wojsku?? :lol:

Niestety takiej chusty juz nie kupisz, bo to była "limitowana seria":)
A wygląda chusta tak jak na Tekili (psiak forumowej kolezanki)

Posted

[quote name='LAZY'][quote name='Ka-Vanga']Agga a kiedy bedziesz w Wawie na wystawce :D .
Wtedy kiedy i ja bede!! Czyli od 8-10 kwietnia :lol:

Suuuuuperrrrrrrr!!!! :P :P :P Przyjdźcie w piątek o 12.oo na ring z akitami /nie wiem jaki numer ringu będzie/ i podtrzymajcie mnie na duchu.Będę walczyć z psem swoim i suką o Championat Polski :D Już jak myślę o wystawie ,to mam pełne portki :wink: A w piątek to już dopiero będę sie telepać ze strachu :wink: :roll:

Posted

[quote name='Matagi']Suuuuuperrrrrrrr!!!! :P :P :P Przyjdźcie w piątek o 12.oo na ring z akitami /nie wiem jaki numer ringu będzie/ i podtrzymajcie mnie na duchu.Będę walczyć z psem swoim i suką o Championat Polski :D A w niedzielę moja Misia będzie próbować zakończyć Intera. Mnie nie będzie - Fuka będzie ją wystawiać i na pewno liczy na wsparcie i doping dogomaniaków! 8) Airedale, klasa championów.

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='LAZY'][quote name='Ka-Vanga']Agga a kiedy bedziesz w Wawie na wystawce :D .

Suuuuuperrrrrrrr!!!! :P :P :P Przyjdźcie w piątek o 12.oo na ring z akitami /nie wiem jaki numer ringu będzie/ i podtrzymajcie mnie na duchu.Będę walczyć z psem swoim i suką o Championat Polski :D Już jak myślę o wystawie ,to mam pełne portki :wink: A w piątek to już dopiero będę sie telepać ze strachu :wink: :roll:

Matagi myślę, że o 12 to raczej Lazy nie będzie na wystawie bo jedziemy razem i nie sądzę żeby zdążyli :roll:
No ale to zobaczymy...jak bedzie Paulinka to Ci powie dokładnie ;)

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='LAZY'][quote name='Ka-Vanga']Agga a kiedy bedziesz w Wawie na wystawce :D .

Ale super, ja sie postaram przyjsc, jesli mi sie uda z uczelni wczesniej wyrwac :wink: :roll: :evilbat: .
A w sobote jesli ktos mialby ochote nas poznac to bedziemy przy ringu sznaucerkow mini czarnych, wystawiamy sie w szczeniorkach wiec serdecznie zapraszamy :D :grins: .