Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludek,nie wiem sama co z tym zaświadczeniem,na duzej ilosci wystaw nie sprawdzają nawrt książeczek zdrowia,a co dopiero jakiegoś zaświadczenia od weterynarza.
I poza tym te 20 zł za jedno żaswiadczenie,chyba powariowali.
Ciekawa jestem który to wet tak sobie zażyczył może z tej małej lecznicy koło Ogińskiego i Bartniczej?
ja to sie tam nawet wstydzę chodzić ważyć psa-bo tak się na mnie patrzą ci weci,jakby chcieli ode mnie jeszcze pieniądze za ważenie,achh.

Posted

Insomnia napisał(a):
Ludek,nie wiem sama co z tym zaświadczeniem,na duzej ilosci wystaw nie sprawdzają nawrt książeczek zdrowia,a co dopiero jakiegoś zaświadczenia od weterynarza.

Byłam towarzysko ze znajomymi w lipcu 2004 na WACie, to nieomalże nam samochód przetrzepali w poszuiwaniu psa. A my przyjechaliśmy tylko popatrzeć, bez psów. Nie chcieli uwoerzyć, że nie mamy żadnego czworonoga. Na wjeździe stał wet., ale nie wiem co sprawdzał.

Insomnia napisał(a):
I poza tym te 20 zł za jedno żaswiadczenie,chyba powariowali.Ciekawa jestem który to wet tak sobie zażyczył może z tej małej lecznicy koło Ogińskiego i Bartniczej?ja to sie tam nawet wstydzę chodzić ważyć psa-bo tak się na mnie patrzą ci weci,jakby chcieli ode mnie jeszcze pieniądze za ważenie,achh.

Dokładnie tam.
Za zważenie psa nic nie chcieli, ale za to za odrobaczenie :o.
A gdzie Ty chodzisz?

Posted

owszem,ja tam chodze na szczepienia mojego towarzystwa,bo niestety nie mam samochodu u nie moge podjechac do mojej chyba juz ulubionej lecznicy :-((( ktora znajduje sie niedaleko dworca gdańskiego.Tam nawet kastrują chomiczki,wiec nie boje sie juz o nic kiedy tam trafiają moje zwierzaki :-)
Ceny tez nie sa wysokie,mam kontakt mailowy poki co z jedna pania weterynarz,wiec sie jej zapytam ile kosztuje u nich zaswiadczenie.
A ta lecznica to szkoda gadac,powiem tak-chodze tam bo muszę :-(
nie wiem juz ile odrobaczenie kosztuje,nie wiem czy szczepienia sa drogo czy tanio,bo juz nie pamietam.Wiem,ze kiedys zapłąciłam okolo 20-30 zł za leczenie szczurka.Tzn.za obejrzenie go i przepisanie witaminki c w kropelkach hehe.Ja rozumiem jakby mial super powazna chorobe,zapalenie pluc czy cos,ale nie do przesady już.
W kazdym razie tam niestety nie za bardzo sie znaja na zwierzaczkach.Jak Venia była mała,miała okolo 5 miesiecy chyba to sie dowiedzialam,ze to duzy pies i że powinna juz chodzic w kolczatce :P
Nie wiem,w tej lecznicy jest cos odpychającego,może te babki wiecznie naburmuszone,nie wiem.Ja bym sie ba ła tam zostawić psa pod narkozą albo na jakiejs operacji,niestety.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Agasia napisał(a):
A czy ktoś może pożyczyłby coś na JH...? :oops: Szczególnie piątek i niedziela ;)

Agasia, mialas mnie znalezc w Katowicach i co??????? :roll: .

I k**** nie pojechalam w sobote... :-?

Posted

I wlasnie dlatego bo ja mam czarne spodnie :lol: :lol: :lol: Ale ja od takiego samego dawna staram sie kupic ten zakiet jak dawno mialam wystawiac juz Dengiego na JH :lol: :roll:

Posted

Agasia napisał(a):
I wlasnie dlatego bo ja mam czarne spodnie :lol: :lol: :lol: Ale ja od takiego samego dawna staram sie kupic ten zakiet jak dawno mialam wystawiac juz Dengiego na JH :lol: :roll:

Hihihihi, to kupuj ten jasny, bo jak kiedys wezmiesz Bangi to juz koniecznie w jasnym bedziesz musiala byc :wink: :lol: .

Posted

Co do zaswiadczen... to 25zl to duzo?? Bo psiak ktorego bede miala na JH nie jest wystawiany, jest tylko ze mna, wiec musze zaplacic za zaswiadczenie... A moze wiecie, czy gdzies w okolicach Reymonta w Waiwe mozna taniej to dostac??

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Agasia napisał(a):

Hihihihi, to kupuj ten jasny, bo jak kiedys wezmiesz Bangi to juz koniecznie w jasnym bedziesz musiala byc :wink: :lol: .

No problem 8) A Bangi to miniaturka czy coś większego (bo sie domyślam ze czarność 8) )

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Agasia napisał(a):
No problem 8) A Bangi to miniaturka czy coś większego (bo sie domyślam ze czarność 8) )

Nio czarna mini ogoniasta :grins: .

Pisze sie na to ;) Kiedys... :P

A jak mamy paszporcik i podpisane takie no wiecie ze pies zdrowy itd z Katowic to konieznie musze kolejne podpisywac, albo miec zaswiadczenie..? Nie chce mi sie :P

Orsini moze od razu hurtem? :evilbat: