gwiezdny-wyslannik Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ja rok temu w piątek wystawiałam swojego psa i weszłam normalnie na potwierdzenie, a w sobote Briarda i tak samo weszłam na potwierdzenie mojego psa, więc myśle ze nie będzie żadnego problemu ;) Quote
Insomnia Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ludek,nie wiem sama co z tym zaświadczeniem,na duzej ilosci wystaw nie sprawdzają nawrt książeczek zdrowia,a co dopiero jakiegoś zaświadczenia od weterynarza. I poza tym te 20 zł za jedno żaswiadczenie,chyba powariowali. Ciekawa jestem który to wet tak sobie zażyczył może z tej małej lecznicy koło Ogińskiego i Bartniczej? ja to sie tam nawet wstydzę chodzić ważyć psa-bo tak się na mnie patrzą ci weci,jakby chcieli ode mnie jeszcze pieniądze za ważenie,achh. Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Agasia napisał(a):A czy ktoś może pożyczyłby coś na JH...? :oops: Szczególnie piątek i niedziela ;) Agasia, mialas mnie znalezc w Katowicach i co??????? :roll: . Quote
Ludek Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Insomnia napisał(a):Ludek,nie wiem sama co z tym zaświadczeniem,na duzej ilosci wystaw nie sprawdzają nawrt książeczek zdrowia,a co dopiero jakiegoś zaświadczenia od weterynarza. Byłam towarzysko ze znajomymi w lipcu 2004 na WACie, to nieomalże nam samochód przetrzepali w poszuiwaniu psa. A my przyjechaliśmy tylko popatrzeć, bez psów. Nie chcieli uwoerzyć, że nie mamy żadnego czworonoga. Na wjeździe stał wet., ale nie wiem co sprawdzał. Insomnia napisał(a):I poza tym te 20 zł za jedno żaswiadczenie,chyba powariowali.Ciekawa jestem który to wet tak sobie zażyczył może z tej małej lecznicy koło Ogińskiego i Bartniczej?ja to sie tam nawet wstydzę chodzić ważyć psa-bo tak się na mnie patrzą ci weci,jakby chcieli ode mnie jeszcze pieniądze za ważenie,achh. Dokładnie tam. Za zważenie psa nic nie chcieli, ale za to za odrobaczenie :o. A gdzie Ty chodzisz? Quote
KORONA Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Na warszawskiej zawsze sprawdzają zaświadczenia. Quote
Insomnia Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 owszem,ja tam chodze na szczepienia mojego towarzystwa,bo niestety nie mam samochodu u nie moge podjechac do mojej chyba juz ulubionej lecznicy :-((( ktora znajduje sie niedaleko dworca gdańskiego.Tam nawet kastrują chomiczki,wiec nie boje sie juz o nic kiedy tam trafiają moje zwierzaki :-) Ceny tez nie sa wysokie,mam kontakt mailowy poki co z jedna pania weterynarz,wiec sie jej zapytam ile kosztuje u nich zaswiadczenie. A ta lecznica to szkoda gadac,powiem tak-chodze tam bo muszę :-( nie wiem juz ile odrobaczenie kosztuje,nie wiem czy szczepienia sa drogo czy tanio,bo juz nie pamietam.Wiem,ze kiedys zapłąciłam okolo 20-30 zł za leczenie szczurka.Tzn.za obejrzenie go i przepisanie witaminki c w kropelkach hehe.Ja rozumiem jakby mial super powazna chorobe,zapalenie pluc czy cos,ale nie do przesady już. W kazdym razie tam niestety nie za bardzo sie znaja na zwierzaczkach.Jak Venia była mała,miała okolo 5 miesiecy chyba to sie dowiedzialam,ze to duzy pies i że powinna juz chodzic w kolczatce :P Nie wiem,w tej lecznicy jest cos odpychającego,może te babki wiecznie naburmuszone,nie wiem.Ja bym sie ba ła tam zostawić psa pod narkozą albo na jakiejs operacji,niestety. Quote
Agasia Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Agasia napisał(a):A czy ktoś może pożyczyłby coś na JH...? :oops: Szczególnie piątek i niedziela ;) Agasia, mialas mnie znalezc w Katowicach i co??????? :roll: . I k**** nie pojechalam w sobote... :-? Quote
Ludek Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Insomnia przerzućmy się na weterynarię. Zaraz wysmaruję tam post o pałeczce ropy błękitnej. :lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Agasia napisał(a):I k**** nie pojechalam w sobote... :-? :( Quote
Agasia Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Agasia napisał(a):I k**** nie pojechalam w sobote... :-? :( No niestety... :/ Ale z Dengim chyba ide w Warszawie (gadalam z Iza ;) ) Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Haha to super, Iza bedzie u mnie w piatek wiec powinno byc wszystko ok :wink: :D . Quote
Agasia Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 :lol: A na dodatek Dengi zmotywowal mnie wreszcie do kupienia jakiegos jasnego zakietu 8) :lol: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Buahaha, tylko wiesz, on jest czarno-srebrny :wink: :lol: . Quote
Agasia Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 I wlasnie dlatego bo ja mam czarne spodnie :lol: :lol: :lol: Ale ja od takiego samego dawna staram sie kupic ten zakiet jak dawno mialam wystawiac juz Dengiego na JH :lol: :roll: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Agasia napisał(a):I wlasnie dlatego bo ja mam czarne spodnie :lol: :lol: :lol: Ale ja od takiego samego dawna staram sie kupic ten zakiet jak dawno mialam wystawiac juz Dengiego na JH :lol: :roll: Hihihihi, to kupuj ten jasny, bo jak kiedys wezmiesz Bangi to juz koniecznie w jasnym bedziesz musiala byc :wink: :lol: . Quote
zakla Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Co do zaswiadczen... to 25zl to duzo?? Bo psiak ktorego bede miala na JH nie jest wystawiany, jest tylko ze mna, wiec musze zaplacic za zaswiadczenie... A moze wiecie, czy gdzies w okolicach Reymonta w Waiwe mozna taniej to dostac?? Quote
Agasia Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Agasia napisał(a):I wlasnie dlatego bo ja mam czarne spodnie :lol: :lol: :lol: Ale ja od takiego samego dawna staram sie kupic ten zakiet jak dawno mialam wystawiac juz Dengiego na JH :lol: :roll: Hihihihi, to kupuj ten jasny, bo jak kiedys wezmiesz Bangi to juz koniecznie w jasnym bedziesz musiala byc :wink: :lol: . No problem 8) A Bangi to miniaturka czy coś większego (bo sie domyślam ze czarność 8) ) Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Agasia napisał(a):No problem 8) A Bangi to miniaturka czy coś większego (bo sie domyślam ze czarność 8) ) Nio czarna mini ogoniasta :grins: . Quote
jostra Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Orsini - to po ile te zaświadczenia sprzedajesz??? :P :diabloti: :megagrin: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 jostra napisał(a):Orsini - to po ile te zaświadczenia sprzedajesz??? :P :diabloti: :megagrin: Hahahaha, no wlasnie, przyznaj sie :lol: :wink: :evilbat: . Quote
Agasia Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Agasia napisał(a):No problem 8) A Bangi to miniaturka czy coś większego (bo sie domyślam ze czarność 8) ) Nio czarna mini ogoniasta :grins: . Pisze sie na to ;) Kiedys... :P A jak mamy paszporcik i podpisane takie no wiecie ze pies zdrowy itd z Katowic to konieznie musze kolejne podpisywac, albo miec zaswiadczenie..? Nie chce mi sie :P Orsini moze od razu hurtem? :evilbat: Quote
orsini Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 jostra napisał(a):Orsini - to po ile te zaświadczenia sprzedajesz??? :P :diabloti: :megagrin: to zalezy dla kogo:))i z jakim kolorem pieczatki:))) Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Hahaha a tak po znajomosci to za ile :wink: :lol: :evilbat: . Quote
orsini Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 jak to ile?:))50jewro:))) a co?:))kcesz?:))))moze hurtem z 10?:))) Quote
Recommended Posts