LAZY Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 KTO CHĘTNY NA DOGOMANIACKIE SPOTKANIE W PIĄTEK I SOBOTE WIECZOREM PO WYSTAWIE??? Quote
KORONA Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 JAAAAA :angel: Jestem na wystawie w piątek, w sobotę i w niedziele. W sobotę wystawiam, a reszte dni będe sekretarzem. Quote
LAZY Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 No to rewelacja! Musicie jako warszawiacy zapodac jakies miejsce gdzie sie mozemy umowic i pojsc pogadac! Quote
asher Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 ja też chętna :D stawię się ze swoim osobistym czerwonym jeżem :multi: Quote
orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Ty to masz isc do zwiazku i zobaczyc czy mi psy przyjeli:)) Quote
Diana14 Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Ka-Vanga jak będziesz w zk to ślicznie prosze o stawkę collie rough suki kl.młodziezy i staffiki tez suki kl.młodziezy :grins: Quote
Ka-Vanga Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Jak jutro bede w stanie to pojde i sprawdze (mini to na 99% bo na sekcji swojej sobie zobacze), natomiast reszte ras tez powinno sie udac ale nie obiecuje na 100%. Quote
sprytka Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Kochani moze ktos z was wie o ktorej godzinie zaczyna sie wystawa w piatek? Wybieram sie tam na razie tylko jako widz i tak sie wlasnie zastanawiam jak sobie zorganizowac wyjazd! Quote
Ka-Vanga Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 W zeszlym roku wystawa zaczynala sie od 12 w piatek. Quote
SH Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 A w tym roku o której :-? I poproszę o stawkę szpiców wilczych :D Nie powinno być tego zbyt wiele. Quote
KORONA Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 A JA - GOOPIA BABA. Byłam wczoraj w związku i nawet dogów nie sprawdziłam :-? więc ponawiam prosbę. Jeśli ktoś sie dowie o stawkę dogów niemieckich żółtych i pręgusów będe bardzo, baaardzo wdzięczna. Quote
Ludek Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 A jak to jest. Psiaka zgłosiłam, ale żadnego potwierdzenia zgłoszenia nie dostałam. Czy powinnam coś dostać? I w jaki sposób wchodzi się na wystawę? Muszę kupić bilet? Quote
SH Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Potwierdzenie przychodzi pocztą zwykle około tygodnia przed terminem wystawy. Na jego podstawie możesz wejść na teren wystawy bez dodatkowego biletu :) Pamietaj o zabraniu tego potwierdzenia, książeczki zdrowia psa z aktualnym szczepieniem przeciwko wściekliźnie, miski i wody oraz przyborów do czesania i ringówki. Quote
Ludek Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Dzięki SH. My wystawiamy się w niedzielę. Czy na podstawie tego zgłoszenia mogę wejść również w sobotę? To nasza pierwsza wystawa i chętnie bym pojechała również w sobotę, żeby psiak się choć trochę oswoił. Quote
Insomnia Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Ludek,czy masz takie zaswiadczenie od jakiegos weta na Bródnie? Quote
Insomnia Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 a ja sie dolączę do pytania Korony i zapytam się o dogi czarne i arlekiny-czy ktos wie o ktorej godzinie i jakie psiaczki są zgłoszone? bo nie moge tego nigdzie znalezc :-( Quote
Agasia Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 A czy ktoś może pożyczyłby coś na JH...? :oops: Szczególnie piątek i niedziela ;) Quote
orsini Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Agasia a w jaki dzionek?i ile masz lat?bo moja suka nie lubi dzieci,wiec jak startujesz w grupie mlodszej to odpada:))))ale juz Flaszka bardzo ladnie w Lodzi w zeszlym roku biegala:)))nawet sie na pucharek zalapala:))) Quote
Ludek Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Insomnia napisał(a):Ludek,czy masz takie zaswiadczenie od jakiegos weta na Bródnie? Takie tzn. jakie? Na razie nie mam żadnego zaświadczenia. Wet. koło mnie wystawia zaświadczenia na wystawę o stanie zdrowia psa za 20 zł. Quote
zakla Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 A czy potwierdzenie na JH tez przysylaja?? I czy moga przyslac meilem?? Nop i jezeli wystawia sie w JH, to trzeba kupic sobie bilet?? Quote
Matagi Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Ka-Vanga napisał(a):W zeszlym roku wystawa zaczynala sie od 12 w piatek. Przed chwilą dzwoniłam do oddz.warszawskiego.Początek o 12.00,niestety nie ma jeszcze planu sędziowania,więc nie wiadomo o której kto wchodzi... :( Quote
SH Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Czy na podstawie tego zgłoszenia mogę wejść również w sobotę? To nasza pierwsza wystawa i chętnie bym pojechała również w sobotę, żeby psiak się choć trochę oswoił. U nas, w Katowicach, to jest możliwe :) ale nie wiem jakie zasady panują w Wa-wie :-? Niech się wypowie ktoś z tego oddziału. Quote
Recommended Posts