Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani moze ktos z was wie o ktorej godzinie zaczyna sie wystawa w piatek? Wybieram sie tam na razie tylko jako widz i tak sie wlasnie zastanawiam jak sobie zorganizowac wyjazd!

Posted

A JA - GOOPIA BABA. Byłam wczoraj w związku i nawet dogów nie sprawdziłam :-? więc ponawiam prosbę. Jeśli ktoś sie dowie o stawkę dogów niemieckich żółtych i pręgusów będe bardzo, baaardzo wdzięczna.

Posted

A jak to jest. Psiaka zgłosiłam, ale żadnego potwierdzenia zgłoszenia nie dostałam. Czy powinnam coś dostać?
I w jaki sposób wchodzi się na wystawę? Muszę kupić bilet?

Posted

Potwierdzenie przychodzi pocztą zwykle około tygodnia przed terminem wystawy. Na jego podstawie możesz wejść na teren wystawy bez dodatkowego biletu :) Pamietaj o zabraniu tego potwierdzenia, książeczki zdrowia psa z aktualnym szczepieniem przeciwko wściekliźnie, miski i wody oraz przyborów do czesania i ringówki.

Posted

Dzięki SH.
My wystawiamy się w niedzielę. Czy na podstawie tego zgłoszenia mogę wejść również w sobotę? To nasza pierwsza wystawa i chętnie bym pojechała również w sobotę, żeby psiak się choć trochę oswoił.

Posted

a ja sie dolączę do pytania Korony i zapytam się o dogi czarne i arlekiny-czy ktos wie o ktorej godzinie i jakie psiaczki są zgłoszone?
bo nie moge tego nigdzie znalezc :-(

Posted

Agasia a w jaki dzionek?i ile masz lat?bo moja suka nie lubi dzieci,wiec jak startujesz w grupie mlodszej to odpada:))))ale juz Flaszka bardzo ladnie w Lodzi w zeszlym roku biegala:)))nawet sie na pucharek zalapala:)))

Posted

Insomnia napisał(a):
Ludek,czy masz takie zaswiadczenie od jakiegos weta na Bródnie?

Takie tzn. jakie? Na razie nie mam żadnego zaświadczenia. Wet. koło mnie wystawia zaświadczenia na wystawę o stanie zdrowia psa za 20 zł.

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
W zeszlym roku wystawa zaczynala sie od 12 w piatek.

Przed chwilą dzwoniłam do oddz.warszawskiego.Początek o 12.00,niestety nie ma jeszcze planu sędziowania,więc nie wiadomo o której kto wchodzi... :(

Posted

Czy na podstawie tego zgłoszenia mogę wejść również w sobotę? To nasza pierwsza wystawa i chętnie bym pojechała również w sobotę, żeby psiak się choć trochę oswoił.

U nas, w Katowicach, to jest możliwe :) ale nie wiem jakie zasady panują w Wa-wie :-? Niech się wypowie ktoś z tego oddziału.