Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie sie udało przypomnieć dzisiaj,że to już czas mija....zgłosiłam mailem,udało mi sie nawet dodzwonić i jest oki :P Teraz będe klepała zdrowaśki coby mi suka obrosła ,a pies nie wyłysiał :wink: :wink:

• Replies 699
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diana14 napisał(a):
Matagi to mam nadzieję, ze będe mogła zobaczyć Twoje akity na żywo :lol:

Dianka!!! :P Akity są w piątek,mam nadzieję,że się spotkamy!!!! :P :P :P

Posted

Diana, a w jaki dzien sie wystawiacie?

Jak mozna zglosic psiakiem mailem, bo czytalam ze ktos w ten sposob zglaszal? Na stronie jest tylko zgloszenie do pobrania, nalezy je wypelnic i przeslac mailem? Nie napisali tez czy przyjmuja zgloszenia mailami :(

Posted

kingula napisał(a):
Diana, a w jaki dzien sie wystawiacie?

Jak mozna zglosic psiakiem mailem, bo czytalam ze ktos w ten sposob zglaszal? Na stronie jest tylko zgloszenie do pobrania, nalezy je wypelnic i przeslac mailem? Nie napisali tez czy przyjmuja zgloszenia mailami :(

Ja wysłałam mailem.Wydrukowałam sobie druk,wypełniłam,zeskanowałam i wysłałam zgłoszenie i rodowód w załączniku.W sumie zadzwoniłam aby sprawdzić czy dotarło,ale pani mówiła,że niekoniecznie trzeba dzwonić.Ale nie wszystkie załączniki sie otwierają,więc lepiej sprawdzić.... :P

Posted

Matagi napisał(a):
Diana14 napisał(a):

Ehh w piątek?? Myślałam, ze w inny dzień... :roll:

Kingula ja wystawiam w niedziele ale w sobote też będę...tylko w piątek nie dam rady bo będe w Wawie pod wieczór dopiero...

Posted

Diana14 napisał(a):
Matagi napisał(a):
Diana14 napisał(a):

Ehh w piątek?? Myślałam, ze w inny dzień... :roll:

Kingula ja wystawiam w niedziele ale w sobote też będę...tylko w piątek nie dam rady bo będe w Wawie pod wieczór dopiero...

Jak dobrze pojdzie ,to będe na Torwarze do wieczora.....ale cościk zaczynam wątpić w kudły makitowe... :( Ale Dianka może się spotkamy... :P

Posted

Ja mam swojego "buraka" :wink: zgłoszonego w pośredniej. Szkoda Dianka , że się nie spotkamy, ciekawa jestem, jak wyglada twój "imporcik", bo mój mi niestety nie do konca wyszedł :( . Z miła checią zostałabym na pozostałe dni wystawy, ale prosto po ocenie mam zamiar "gnać na leb na szyję" do Szczecina, gdzie szybki nocleg, a w sobotę Berlin :lol:

pozdrawiam

Posted

kadziumia napisał(a):
Ja mam swojego "buraka" :wink: zgłoszonego w pośredniej. Szkoda Dianka , że się nie spotkamy, ciekawa jestem, jak wyglada twój "imporcik", bo mój mi niestety nie do konca wyszedł :( . Z miła checią zostałabym na pozostałe dni wystawy, ale prosto po ocenie mam zamiar "gnać na leb na szyję" do Szczecina, gdzie szybki nocleg, a w sobotę Berlin :lol:

pozdrawiam

A czemuż to nie do końca wyszedł? Suńka super się zapowiadała przecież.... :roll:

A będziesz może w Opolu albo Katowicach (masz w niedziele chyba)???
W Opolu będe w obydwa dni a w Katowicach w niedziele.
To może uda nam się spotkac...a jak nie tam to w Łodzi ;)
Tez jestem w obydwa dni tyle, ze w jeden siedze na ringu i pracuje 8)

Posted

Diana,
owszem suńka suuuuuper się nie tylko zapowiadała ale i jest suuuuper exterierowo, rodowód na topie 100% nowych linii (włosko-angielskich), świetny samoyedzi charakterek w domu... Z tym , że jest takie maleńkie ALE...... nie lubi wystaw :( i bardzo się przez to stresuje na ringu(podejrzewam jakiś uraz z poprzednich wystaw jeszcze zagranicą, zanim trafiła do mnie). Tak było przynajmniej w halach, no a nie ma co się oszukiwać, wystawa to Show i pies musi "sie pokazać", a z tym to jest kiepsko jak narazie... Jeszcze sprawdzimy wiosną "na trawach", ale coś za rózowo to tego nie widzę...
No ale teraz mamy linienie i cieczkę w niedługim czasie w perspektywie...

No jakby co, to w Łodzi melduję się obowiązkowo :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam

Posted

Ale ja nie na czasie, nawet nie wiedziałam, że Dianka ma już w domu drugą piękność :oops: . Właśnie przeglądałam Twoją stronę, piękna suńka :D .

A mi bardzo nie odpowiada sędzia Whippetów w Warszawie, ale cóż zrobić. Nie zdziwie się, jeśli moja charcica szalenie mu się nie spodoba...

Posted

whippetka dzięki śliczne :lol:
Suńkę mam od 29 maja zeszłego roku ale teraz zaczniemy podbijac ringi :lol:

P.S. Za rzadko piszesz na dgm dlatego nie wiedziałaś ;)
Wniosek taki, ze musisz częściej wpadac :P ;) 8) :lol:

zakla a która grupa?Starsza pewnie?Ja będe może na JH ale w Łodzi ;)
W Wawie może być za duzo psów do wystawienia.

Posted

zakla a która grupa?Starsza pewnie?Ja będe może na JH ale w Łodzi
W Wawie może być za duzo psów do wystawienia.

Starsza, starsza:) Ja do Łodzi mam za daleko;) A tak to z tatuskiem do wawy do pracy podjade i autobusiekim, albo mnie podrzuci;) W sobote tylko po piesia zajechac bede musiala:)
A co rozumiesz przez powiedzenie: "W Wawie może być za duzo psów do wystawienia."??
Bo juz sie bac zaczynam :o

POzdrO:)

Posted

A no i zapomnialam dodac, ze ja jestem 100% zieloniutka :niedowia:
W zyciu psa nie wystawialam, JH zaineresowalam sie bardzo niedawno(na poczatku feri:D), i wogole mam minimalna stycznosc z wystawami:/

Posted

Suńkę mam od 29 maja zeszłego roku

:oops: Rzeczywiśnie skanadlicznie rzadko zaglądam na forum :oops:

Ja wystwiam w piątek, a ring dziele z akitami :wink: W sb. i nd. pewnie też będę :D .

Posted

[quote name='"zakla"']

A co rozumiesz przez powiedzenie: "W Wawie może być za duzo psów do wystawienia."??
Bo juz sie bac zaczynam :o

POzdrO:)

A to chodziło o mnie ;) że ja będę miała pare sztuk :lol:
A ze mnie też żadna profesjonalistka ;) nawet chyba 10 razy nie byłam na JH ale raz tylko bez lokaty (właśnie w wawie) zeszłam ;) i to za drugim razem.