idusiek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dzisiaj nasza nowa kolezanka pojechała do schronu.... A wrociła z sunią i szczeniakiem – i to nie ze schroniska a z ulicy :roll: Najpierw w drodze do schronu zobaczyli sunię na poboczu potrąconą przez samochód a w drodze powrotnej – szczeniaka na dwupasmówce goniacego prosto pod koła samochodów.... Pojechali z psiakami na Gagarina Mały ( czyli Znajduś ) został odpchlony i dostał na robaki. Pojechał tymczasowo do teściowej Gosi. ( ale max na kilka dni, potem musi znaleźć DT). Je, macha ogonem i układa się na ręczniku, w którym jechał do Wawy po tym jak go znaleźli. Waży 1,5 kg, ma ok. 2 miesięcy. Szukamy mu domku !!!! Będzie z niego mix z dłuższym, szorstkim włosem, podobny do teriera;) Quote
beka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Będzie z niego mix długowłosy podobny do onka , tylko miejszy;) Długowłaosy to raczej nie bedzie . Widać wyraźnie że bedzie szorstkowłosy. Stawiam na mixa teriera. Jest cudny Quote
idusiek Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 niech i terier będzie ;) juz zmieniam ...:oops: Quote
idusiek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 dzieki bek,a chociaz ty jestes ze mną :oops: Quote
Zuzanna.psiaki Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Przesłodkie to małe. Mam nadzieję , że szybko znajdzie dom. Ale teraz szuka DT. Kto chętny przygarnąć? Quote
idusiek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 DT nie ma ...na razie moze zostac do niedzieli u rodziny Gosi. a potem gdzie? na ulicę znowu ma trafic? :roll: Quote
Zuzanna.psiaki Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Prześliczny jest a taki brak zainteresowania :mad: Quote
rita60 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ale słodki szorstki dzieciak,taki do zacałowania:lol:domki bic sie o tego malenkiego przystojniaczka:razz: idusiek a co z mama ? Quote
Zuzanna.psiaki Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 rita60 napisał(a):Ale słodki szorstki dzieciak,taki do zacałowania:lol:domki bic sie o tego malenkiego przystojniaczka:razz: idusiek a co z mama ? Mamy nie znamy... biegał po szosie samiuteńki Quote
rita60 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Zuzanna.psiaki napisał(a):Mamy nie znamy... biegał po szosie samiuteńki Acha,ja myslałam,ze ta potracona sunia,to jego mama:roll: Quote
idusiek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 nie e , to zupelnie inna historia, ale związana z tą samą podróżą :roll: Quote
idusiek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 a doskonale ;) tylko sie bardzo przyzwyczail do DT ... są wstępnie 2 osoby chętne na psiaka. decyzja rozegra sie w ciagu kilku dni Quote
rita60 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 idusiek napisał(a):a doskonale ;) tylko sie bardzo przyzwyczail do DT ... są wstępnie 2 osoby chętne na psiaka. decyzja rozegra sie w ciagu kilku dni No to czekamy na dobre wiesci:razz: Quote
idusiek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 No i byli, zobaczyli i........zabrali.:multi: Dali znac wieczorem, ze nasikał na łożko:evil_lol: i ze jest słodki i kochany i w ogole cud miód:loveu: Adoptowało go mlode małzeństwo z Pragi. Miseczki, obróżka, smyczka i cały ekwpiunek zakupiony. Wizyte u małego po świetach zapowiedziała gosiaaaa;) Psina została tez wczoraj zaszczepiona ( co kurdę akurat trochę wadzi przy zmianie domu, ale miejmy nadzieję, że bedzie ok). W DT nie mogl przebywac na łóżku - a tutaj jest Panem łóżka:evil_lol: Quote
rita60 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 :multi::multi::multi:malizna w domku,spedzi swieta ze swoja rodzina:multi::multi::multi: Quote
NatiiMar Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Nasikał na łóżko,dobry początek:razz: :evil_lol: Fajnie,że malec już u swoich Dużych:multi: Quote
idusiek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 taki byłem: potem taaaaaki: a teraz jestem taki :loveu: Quote
Recommended Posts