Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magdarynka, zrozum, my latamy jak głupie codziennie z czyms. :oops: Każda z nas w rozjazdach albo nie moze się ruszyc z domu, bo chora albo z dzieckiem ;) albo auto zepsute :shake:

Co masz na bazarek? Poproszę ludwę, moze jak się obrobi to wystawi :oops:

Posted

idusiek napisał(a):
Magdarynka rozumiem, ze chodzi o rzeczy, które juz przekazałas? Czy masz jakies nowe?

Bo została szisza, 3 torby i wisiorki, które nie poszły wczesniej ....:roll:

Wydaje mi się, że więcej rzeczy zostało niż te, które wymieniłaś, ale owszem mam nowe. Mniej więcej miesiąc temu o nich mówiłam, ale nie było zainteresowania...

Posted

Ida, rozumiem. Też mam sporo spraw, też jestem zabiegana i do tego ostatnio mam problem z jednym z moich psów.
Jeśli chcecie te rzeczy na bazarek to zapraszam po odbiór. Jeśli nie to dam komuś innemu. Obojętne mi na jakie psy pójdą pieniądze ze sprzedaży. Na pewno będą to psy potrzebujące pomocy...

Posted

Magdarynka napisał(a):
Ida, rozumiem. Też mam sporo spraw, też jestem zabiegana i do tego ostatnio mam problem z jednym z moich psów.
Jeśli chcecie te rzeczy na bazarek to zapraszam po odbiór. Jeśli nie to dam komuś innemu. Obojętne mi na jakie psy pójdą pieniądze ze sprzedaży. Na pewno będą to psy potrzebujące pomocy...

Magdarynka, większość rzeczy już zostałą wystawiona, sporo poszło. Zostało z grubsza to co napisała Idusiek. Ja na razie nie dam rady wystawić, chyba, że dostałabym gotowe zdjęcia. Na razie poza dzieckiem, muszę obrobić swoje fuchy. Na razie muszę nadrobić inne zaległości.

Posted

ISADORA, Twój banerek stal się niewidzialny ( albo ja już ślepnę z tego wszystkiego ). Ukleilam cuś takiego ....:oops: tylko sie nie smiac, nie mam talentu do banerrków :diabloti:

Posted

Merry zjadła dzisiaj papu, sika dużo i namiętnie, kupka tez była.
To czyścioszka, bo obeszła wszystko z daleka jak tylko mogła zeby przypadkiem nie wejść i nie nabrudzić sobie poslania.

na widok Gosi pata ogonem, smiesznie, bo od razu ją słychać i takie głośne pat, pat, pat na wejściu :cool3:

Jest niesamowita, przekeca się do góry kołami na drapanie, wyciąga łapki i zapiera się o człowieka, jakby wyciągając do niego ręce.

Jutro ważny dzień - trzymajcie za nią mocno kciuki !!!

Posted

idusiek napisał(a):
ISADORA, Twój banerek stal się niewidzialny ( albo ja już ślepnę z tego wszystkiego ). Ukleilam cuś takiego ....:oops: tylko sie nie smiac, nie mam talentu do banerrków :diabloti:

Wiesz na dogo tak jest że chwilami nie widac niektóych grafik, avatarków. Widać tak miałaś.
Nie ma tego problemu na innych nawet większych forach. Dogo ma jakieś.

Banerki ponownie. Z fotosika. Fotosik mam opcje Premium+dodatkowe transfery (wszystko płatne) więc nie wchodzi w rachube przekroczenie limitu z tego powodu brak widoczności. Zreszta wtedy pojawiałby sie baner zastępczy z napisem "zdjęcie chwilowo niedostępne" czy jakoś tak widac na dogo sposor tego. jest to jakaś wina dogo jako dogo.

a tu masz z innego serwera podlinkowane też:

Twój baner jest niezgodny z regulaminem, za wysoki o 28 piksli więc mod sie przyczepi.

Posted

słuchajcie,

Merry jest operowana od godziny....

Może nie przezyć tego zabiegu, bo jest słaba, chuda i ma paskudne wyniki krwi.......:-(:-(:-( ale lepiej było operować niż zostawić znowu ,bo według lekarzy złamanie ma juz okolo tygodnia :-(.

Druga wiadomość jest taka, że wypadniecie jednej kostki w zgięciu to pryszcz....zrobili jej jeszcze RTG całej łapy i okazuje się, że kośc udowa też jest złamana..........:placz:

TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MERRY, ZA TO, ŻEBY BYŁA SILNA I ZEBY SIE UDAŁO !!!

Operacja potrwa od 3-4 godzin czyli spodziewam się max do 14.00

Posted

Dziewczyny przepraszam za offa, ale mam ciężko chorego psa. Potrzebne jest USG z dobrym opisem w Warszawie, bo w Siedlcach takiej możliwości nie ma.
Podajcie mi jakieś namiary i koszt. Sprawa bardzo pilna.