idusiek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Merry - tak samo: jest kochana ale obolała i dużo śpi. Quote
idusiek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Magdarynka, zrozum, my latamy jak głupie codziennie z czyms. :oops: Każda z nas w rozjazdach albo nie moze się ruszyc z domu, bo chora albo z dzieckiem ;) albo auto zepsute :shake: Co masz na bazarek? Poproszę ludwę, moze jak się obrobi to wystawi :oops: Quote
Magdarynka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 idusiek napisał(a):Magdarynka rozumiem, ze chodzi o rzeczy, które juz przekazałas? Czy masz jakies nowe? Bo została szisza, 3 torby i wisiorki, które nie poszły wczesniej ....:roll: Wydaje mi się, że więcej rzeczy zostało niż te, które wymieniłaś, ale owszem mam nowe. Mniej więcej miesiąc temu o nich mówiłam, ale nie było zainteresowania... Quote
Magdarynka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ida, rozumiem. Też mam sporo spraw, też jestem zabiegana i do tego ostatnio mam problem z jednym z moich psów. Jeśli chcecie te rzeczy na bazarek to zapraszam po odbiór. Jeśli nie to dam komuś innemu. Obojętne mi na jakie psy pójdą pieniądze ze sprzedaży. Na pewno będą to psy potrzebujące pomocy... Quote
Erazm Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Przelane na Merry 50 zl to niewiele ale od czegos trzeba zaczac Quote
idusiek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 A JA TYMCZASEM WYSTAWIAM BAZAREK Z RZECZAMI OD Niuni&Pupi - Dziękujemy bardzo :loveu::loveu::loveu: PACHNĄCY MYDEŁKAMI BAZAREK DLA MERRY Quote
idusiek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Erazm napisał(a):Przelane na Merry 50 zl to niewiele ale od czegos trzeba zaczac wielkie dzięki ! :multi: Quote
ludwa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Magdarynka napisał(a):Ida, rozumiem. Też mam sporo spraw, też jestem zabiegana i do tego ostatnio mam problem z jednym z moich psów. Jeśli chcecie te rzeczy na bazarek to zapraszam po odbiór. Jeśli nie to dam komuś innemu. Obojętne mi na jakie psy pójdą pieniądze ze sprzedaży. Na pewno będą to psy potrzebujące pomocy... Magdarynka, większość rzeczy już zostałą wystawiona, sporo poszło. Zostało z grubsza to co napisała Idusiek. Ja na razie nie dam rady wystawić, chyba, że dostałabym gotowe zdjęcia. Na razie poza dzieckiem, muszę obrobić swoje fuchy. Na razie muszę nadrobić inne zaległości. Quote
idusiek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 ISADORA, Twój banerek stal się niewidzialny ( albo ja już ślepnę z tego wszystkiego ). Ukleilam cuś takiego ....:oops: tylko sie nie smiac, nie mam talentu do banerrków :diabloti: Quote
Soema Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Dzielna dziewczyna :loveu: trzymam kciuki za nią, teraz już tylko wszystko co dobre będzie ją spotykało . Quote
idusiek Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Merry zjadła dzisiaj papu, sika dużo i namiętnie, kupka tez była. To czyścioszka, bo obeszła wszystko z daleka jak tylko mogła zeby przypadkiem nie wejść i nie nabrudzić sobie poslania. na widok Gosi pata ogonem, smiesznie, bo od razu ją słychać i takie głośne pat, pat, pat na wejściu :cool3: Jest niesamowita, przekeca się do góry kołami na drapanie, wyciąga łapki i zapiera się o człowieka, jakby wyciągając do niego ręce. Jutro ważny dzień - trzymajcie za nią mocno kciuki !!! Quote
Isadora7 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 idusiek napisał(a):ISADORA, Twój banerek stal się niewidzialny ( albo ja już ślepnę z tego wszystkiego ). Ukleilam cuś takiego ....:oops: tylko sie nie smiac, nie mam talentu do banerrków :diabloti: Wiesz na dogo tak jest że chwilami nie widac niektóych grafik, avatarków. Widać tak miałaś. Nie ma tego problemu na innych nawet większych forach. Dogo ma jakieś. Banerki ponownie. Z fotosika. Fotosik mam opcje Premium+dodatkowe transfery (wszystko płatne) więc nie wchodzi w rachube przekroczenie limitu z tego powodu brak widoczności. Zreszta wtedy pojawiałby sie baner zastępczy z napisem "zdjęcie chwilowo niedostępne" czy jakoś tak widac na dogo sposor tego. jest to jakaś wina dogo jako dogo. a tu masz z innego serwera podlinkowane też: Twój baner jest niezgodny z regulaminem, za wysoki o 28 piksli więc mod sie przyczepi. Quote
idusiek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 słuchajcie, Merry jest operowana od godziny.... Może nie przezyć tego zabiegu, bo jest słaba, chuda i ma paskudne wyniki krwi.......:-(:-(:-( ale lepiej było operować niż zostawić znowu ,bo według lekarzy złamanie ma juz okolo tygodnia :-(. Druga wiadomość jest taka, że wypadniecie jednej kostki w zgięciu to pryszcz....zrobili jej jeszcze RTG całej łapy i okazuje się, że kośc udowa też jest złamana..........:placz: TRZYMAJCIE KCIUKI ZA MERRY, ZA TO, ŻEBY BYŁA SILNA I ZEBY SIE UDAŁO !!! Operacja potrwa od 3-4 godzin czyli spodziewam się max do 14.00 Quote
idusiek Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 dziewczyny, proszę, naprawdę - trzymajcie kciuki , bo ona może ..........:placz: Quote
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Idusiek, nie po to Gosia ją ratowała :) dziewczyna da radę. Trzymamy kciuki! Quote
rita60 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 idusiek napisał(a):dziewczyny, proszę, naprawdę - trzymajcie kciuki , bo ona może ..........:placz: Nawet tak nie mysl:shake:trzymaj sie malenka:buzi: Quote
wanda szostek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Dziewczyny przepraszam za offa, ale mam ciężko chorego psa. Potrzebne jest USG z dobrym opisem w Warszawie, bo w Siedlcach takiej możliwości nie ma. Podajcie mi jakieś namiary i koszt. Sprawa bardzo pilna. Quote
Lilmo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Merry trzymam mocno za Ciebie kciuki! Wierzę, że dasz maleńka radę! :kiss_2: Quote
sonikowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Da radę, nie po to tyle wycierpiała, żeby teraz odejść. I ty tez się trzymaj, Idusiek! Quote
Ffrubka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 trzymamy kciuki!! Malutka, bądź dzielną psinką!! Jeszcze tyle świata przed Tobą i Twój człowiek gdzieś czeka... Quote
Recommended Posts