Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
Gosia a moze czas zdjęcia wymienic z letnich na jesienne? moze coś z tekstem pokombinować?:cool1:

Byłaś z nią u Czarusia czy nie?

Nie byłam, bo Agnieszka ostatnio wraca po pracy ok. 21 do domu i nie ma siły...juz 2 razy byłam umówiona i odwołała..ale może w końcu w następny weekend się uda..i to z samego rana, bo potem ja do pracy idę..

• 2 weeks later...
Posted

no a z uśmiechu nijaki dom sie nie wyczaił :placz:

sonikowa skoro Cię tu widzę, mam pytanie: czy dałoby się namówić ladyswallow na zmianę ogloszen z REDA na MARYSIĘ? oni podobni są, tylko opis inny i zdjęcia z allegro ( auktualniłam). REd od wczoraj siedzi w nowym domu :multi:, wiec jemu ogłoszenia juz nie są potrzebne :diabloti:

Posted

Oj, zapytam, ale szczerze mówiąc wątpię - chyba poza allegro juz potem w ogłoszneiach nie można nic zmienic.. Ale możesz zawsze podsuwać Maryśkę zamiast Reda... Suczki są grzeczniejsze i mądrzejsze i w ogóle ;-)

idusiek napisał(a):
no a z uśmiechu nijaki dom sie nie wyczaił :placz:

sonikowa skoro Cię tu widzę, mam pytanie: czy dałoby się namówić ladyswallow na zmianę ogloszen z REDA na MARYSIĘ? oni podobni są, tylko opis inny i zdjęcia z allegro ( auktualniłam). REd od wczoraj siedzi w nowym domu :multi:, wiec jemu ogłoszenia juz nie są potrzebne :diabloti:

Posted

idusiek napisał(a):
CIOTKI ,CO TU JESZCZE MOZNA ZROBIC ,ZEBY MARYSIA DOM W KONCU MIAŁA?:shake:

Nie wiem idusiek:shake:mam do adopcji zjawiskowego psa,wszyscy sie zachwycaja a domku nie ma. Tak nieraz jest,a dlaczego trudno powiedziec:roll:

Posted

idusiek napisał(a):
ja nie mam dostepu do allegro ,ale jak wpiszesz Marysia, owczarek - to ja znajdziesz. tam są foty i tekst i kontakt :oops:

Ok,poradze sobie:evil_lol:

Posted

[quote name='idusiek']suchajcie, bo ja nie rozumiem czy ona jakaś lewa jest? :cool1:[/QUOTE]

Dalej nic?? Myslałam, że ten domek od Mgie wypali.. Biedna Maryśka :-( Mądra, sliczna i kochana..

Posted

Nikt do mnie nie dzwoni...serio...nie to, że jestem wybredna..ale naprawde cisza...:-(
A Marysia ma teraz mleczko w cycuchach :-) jakaś taka zczajona trochę, pewnie jakąś urojoną będzie miała...pieszczocha moja kochana..

Posted

Zapraszam na bazarek- zbieramy na dlug po Funi...:oops:

[U][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/zestaw-rosenthal-na-prezent-na-dlug-po-funi-do-11-11-godz-11-11-a-172911/#post13437154"][COLOR=#000000]ZESTAW ŚNIADANIOWY ROSENTHAL :p[/COLOR][/URL][/U]

[U][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/filizanki-villa-italia-na-dlug-po-funi-do-11-11-godz-11-11-a-172912/#post13437347"][COLOR=#000000]FILIŻANKI VILLA ITALIA :diabloti:[/COLOR][/URL][/U]