idusiek Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 maaaaaaaaaaaa http://www.dogomania.pl/threads/139474-MAAASA-ONKÓW-W-OSTROWI-prosimy-o-pomoc-w-ogłoszeniach! Quote
gosiaaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 mariolka napisał(a):i co z Maryśka? Bez zmian :( ciszaaaaa Quote
idusiek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 kurdę a nie mozna z nim zagadać? jakos... Quote
idusiek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 i ps, przywieziesz Maryśkę na SGGW? wypadało by... Quote
gosiaaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 idusiek napisał(a):i ps, przywieziesz Maryśkę na SGGW? wypadało by... w sobotę siedzę w pracy :-( a w niedzielę jeszcze nie wiem dokładnie. Quote
idusiek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 ale to w sobotę jest tylko gosia.... o 8 rano juz jesteś w pracy? bo tam o trzeba byc z psem a po 18 go zabrac. Quote
gosiaaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ode mnie to nie ma kto z nią tam być w sobotę, a ja na 8 tam nie moge być, bo się nie wyrobie do pracy. moge pracowac tylko w weekendy niestety.. Quote
idusiek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 ale Tz nie musisz z nia tam być, studenci się psami opiekują, tylko trzeba ja przywieżć przed 8 rano, mozesz byc o 7.30 jeżeli musisz wczesniej do pracy :) Quote
gosiaaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 nie będzie miał jej kto odebrać..oboje pracujemy, poza tym wdając sie w szczególy, to ja jade do pracy miejskimi środkami, bo tz potrzebuje auto. Quote
idusiek Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 a on tez pracuje od białego świtu? :/ moze my ja odwieziemy jakoś ,oby tylko dotarła. ona miałaby najbliżej -jezeli chodzi o kwestie wracania do domu Quote
gosiaaa Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Marysiaaaaa hopsaaaj!!! Cały czas czekamy na ten jeden jedyny telefon.............:-( Quote
idusiek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [quote name='mariolka']niestety nie tylko ona :/ Zrobiłam nowy tekst do ogłoszen, co myslicie? [FONT=Jokerman]MARYSIA[/FONT][FONT=Bradley Hand ITC]– 1,5 roczna suczka[/FONT] [FONT=Bradley Hand ITC]szuka DOMU NA ZAWSZE[/FONT] [FONT=Times New Roman]M- miła[/FONT] [FONT=Times New Roman]A- atrakcyjna[/FONT] [FONT=Times New Roman]R- rezolutna[/FONT] [FONT=Times New Roman]Y- yyyy [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman]S- suczka[/FONT] [FONT=Times New Roman]I- inteligentna[/FONT] [FONT=Times New Roman]A- ale super ![/FONT] [FONT=Times New Roman]Marysię spotkaliśmy na swojej drodze- autentycznie. Potrąconą przez samochód, konającą w bólu. Szybka interwencja, operacja łapki oraz troskliwa opieka sprawiły, że Marysia jest znowu przepięknym psem na medal ![/FONT] [FONT=Times New Roman]Marysia jest przepięknym mixem owczarka. Zachowuje czystość w domu, ładnie chodzi na smyczy. Uwielbia zabawy w ogrodzie i przytulanie na kanapie:) W każdym jej spojrzeniu widać ogromną wdzięczność. Sunia ma wspaniały i łagodny charakter. Jest również po sterylizacji. Obecnie jej ulubioną zabawką jest piszcząca, gumowa świnka :)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji Marysi:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ida tel. 600 101 446[/FONT] [FONT=Times New Roman]Elżbieta tel. 889 174 935[/FONT] [FONT=Times New Roman]Gosia tel. 506 061 778[/FONT] Quote
pumcia02 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 znowu fajnie, jak u Fredka :) tyle, ze ona poltora roku to na pewno nie ma :) Quote
idusiek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 ma, bo nie miała roku jak ją znalezliśmy, urosła jeszcze :P Quote
pumcia02 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 powaznie? ona nie wyglada na takiego dzieciaka Quote
idusiek Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 jest, słodkim dzieciakiem- cos a la Doda w zachowaniu;) Quote
pumcia02 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 jakos tak nie widze w niej tego... Moze trzeba byloby znowu nowe zdjecia zrobic. sama nie wiem Quote
idusiek Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 mozesz do niej jechać, Tobie te zdjęcia wychodzą inaczej zupełnie niż nam :) a ja zapraszam na inny wątek...przybyło nam 7 sztuk jednego dnia :( http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-nie-chodzi-strzelano-do-niej-6-maluchów-POMOCY!!! Quote
Recommended Posts