Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynka czuje sie dobrze :-)
Druty usunięte, brzuszek pociachany i to sporo, ale twarda sztuka z niej:loveu:
Bardzo sie ucieszyła na nasz widok i na widok słoika z jej ulubionym ciepłym jedzonkiem.
Zostanie jeszcze 2 dni w lecznicy.

Mordeczka dziś:

Posted

Patrząc na jej zdjęcia w dniu znalezienia i teraz... zmieniła się na mordce co? :loveu: kochane suczydło z niej..dzis minął juz tydzien od operacji usunięcia drutów i guzków - Maryśka czuje się bardzo dobrze :-)
i pozdrawia wszystkie cioteczki.
Cały czas szuka kochającego domku...

Posted

Marysia ma się dobrze :-) juz ma trochę dosyc kołnierza i ucieka jak chcę jej założyć..ale panna obgryza szwy ząbkami, więc nie mam wyjścia ;)
w połowie tygodnia jedziemy na zdjęcie szwów, więc juz będzie szczęśliwa bez lampy na głowie :-)

Posted

Marysia juz ma szwy zdjęte, więc szczęśliwa bez kołnierza i bez ubranka..
chodzi juz bardzo dobrze, troszke kuleje jeszcze, ale obciąża nogę normalnie.
Szew na brzuszku dosyć długi..usunięte też dwa sutki.
Samopoczucie bardzo dobre :loveu: panna waży już ok. 33kg :loveu: morda moja..

Posted

Wzruszyłam się wczoraj..:oops: poszliśmy z mężem na taki zamknięty placyk dla psów i puścilismy Maryśkę bez smyczy..ona biega :multi::loveu::multi:
Nawet nie trzyma nogi w górze, tylko odpycha się normalnie :-)
stawia ją jeszcze troszkę inaczej, ale po tych wszystkich złamaniach, to jest sukces :multi:
Jak ją znalazłam, to powiedziałam sobie, że muszę kiedyś zobaczyć jak ona biega sobie szczęśliwa...i tak było wczoraj! :loveu:
Panna się słucha..chodzi sobie wącha, biega i jak się zawoła albo zagwiżdże, to przychodzi grzecznie :-)
Potrzeba jej było trochę pobiegać, odżyła niesamowicie! :loveu:
Duża dziewczynka się z niej zrobiła :-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

niestety tak..:-( to jest najgorsze, że ona mysli, że dt to jest jej domek...a ja jej pani ukochana...nie wiem co to będzie dalej...chyba mi pęknie serce, bo 20 sierpnia będzie juz 5 miesięcy..
ale...pani, która adoptowała jednego pieska ostatnio, tego -----> http://www.dogomania.pl/forum/f28/podrzucony-szkielecik-ma-juz-swoj-domek-139554/
zaprasza mnie z Marysią na wspólny spacer razem, pani Merry historię zna..powiedziała, że ma warunki na 2 psy, ale ja nie chce wywierać presji tak od razu, więc spokojnie...mam nadzieję, że Czaruś się zakocha w Merry :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

idusiek napisał(a):
Byłam wczoraj z wizytą u Maryski, skacze jak szalona, moja biała bluzka cała usliniona, umazana i skotłowana przez tego potwora słodkiego:loveu:

Pokochaj słodkiego potwora:razz:i zabierz do domku...