Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaaa napisał(a):
niestety jeszcze nie..:( ale ma najnowsze zdjęcia i będą nowe ogłoszenia z zupełnie innym tekstem.
Oby się ruszyło, rozdzwoniło..etc..

I tego sie trzymajmy.......

• 1 month later...
Posted

hopsaj Marysiu!!!
Marysia ma się dobrze, wspaniale bawi się z innymi psami, oglądała ją jedna pani, której się spodobała, ale jest na etapie "oglądania" psów, więc nic nie zapeszam...

Posted

jak na chwilę obecną to tak, pani Basia jest bardzo chora i jej synowie ją zabrali, żeby z nimi mieszkała, a teraz to już długo w szpitalu jest, segment wynajmowany.
Całe szczęście, że bardzo dobrze się tam czuje, byłam, widziałam :) jak już wracałam, to nawet bardzo się nie oglądała za mną, małpa jedna ;)
z Kajtusiem (krzywiczkiem) uwielbiają się i szaleją razem :)

Posted

marysia55 napisał(a):
Pamiętam o Marysi, ale meandry mojego własnego życia nie pozwalają mi na to co obiecałam:oops:. Mam cichą nadzieje, że to się wkrótce zmieni.
to co Marysia znalazła dom ?? czy mam dalej myślec nad tekstem ???

Posted

Szkoda Gosiu, że jej nie odwiedzasz.... Ktoś ogłoszenia robi w ogóle? Może po świętah zacznij ją intensywnie ogłaszać, bo to za fajna suka, żeby była na dożywociu w hotelu

Posted

Szczęście nadaje sens życiu,
to magia w Twym sercu zaklęta.
Nie pozwól mu zostać w ukryciu,
podaruj je bliskim w święta ...
życzę pogodnych i rodzinnych
Świąt Bożego Narodzenia
W gronie najbliższych, których kochamy
i przy których do końca trwamy.

• 1 month later...
Posted

[quote name='Fela']Szkoda Gosiu, że jej nie odwiedzasz.... Ktoś ogłoszenia robi w ogóle? Może po świętah zacznij ją intensywnie ogłaszać, bo to za fajna suka, żeby była na dożywociu w hotelu[/QUOTE]
Swieta mineły,Nowy Rok,teraz już luty......a Marysia czeka.

Posted

ja nie wiem...ona jakaś zaklęta...
Porozwieszałam ogłoszenia ze zdjęciami w lecznicach, sklepach zoologicznych, generalnie w mojej okolicy, jeszcze znajomej dałam do wawra, żeby powiesiła...ciszaaaa jak narazie :(

• 2 years later...
Posted (edited)

Co u Merry? Dzisiaj sobie o niej pomyślałam. Pamiętam jak w 2010 wychodziłam z nią kilka razy na spacer, gdy Martin nie mógł. Tęsknie za nią :(

Edited by e_wis