GoniaP Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Jak w tytule... Te oto piękne psy szukają domów: Picasa Web Albums - Małgorzata - Owczarki belg... Gato – samiec alfa, ostrożny i nieufny do obcych, wymaga socjalizacji, bardzo trudno przekonuje się do obcych, w sytuacji zagrożenia ucieka, brak agresji. Matiz – bardzo „miziaty” samiec, ostrożny, ale nie ucieka w panice przed obcymi, bardzo szybko przekonuje się do obcych i chętnie daje głaskać, całkowity brak agresji. Rodzice chłopców to: Anapon Atilla (Tiśka) oraz Delark Simply Red At Jenkowa (samiec sprowadzony z Anglii) – rodzice wystawowi, dziadek ze strony matki zdany egzamin PT oraz IPO I stopnia Maluchy wychowane są z 2 letnim dzieckiem. 3 pokolenie jest również udokumentowane i bardzo utytułowane.... Psy są do ODDANIA za przysłowiową złotówkę, ale za to przy mega restrykcyjnej weryfikacji potencjalnego domu. Kontakt w sprawie adopcji: Małgorzata 785 03 03 03 Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Gdzie są psy? Mam domek dla jednego w Tarnobrzegu, wyślę mu namiary. Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Chodzi mi o miejscowość, ze jak domek się sprawdzi czy daleko wtedy do Tarnobrzega... Quote
GoniaP Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):Chodzi mi o miejscowość, ze jak domek się sprawdzi czy daleko wtedy do Tarnobrzega...Nie zadałam tego pytania. Uznałam je za nieistotne... Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 możesz wyjaśnić o co Ci chodzi? Bo nie bardzo kapuję... Quote
Czarli02 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Chodzi o to, że jedna pani zapytała drugą panią gdzie znajdują się obecnie pieski belgijskie. Druga pani nie wie, bo nie dowiedziała się - uznała to za mało istotny szczegół, nic nie wnoszący do meritum. Pierwsza z pań chciałaby jednak uzyskać taką informację, bo to z kolei dla niej ważne... PAT... :( Dobrze, że wiosna nadchodzi... Quote
GoniaP Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 _ChiQuiTa_ napisał(a):możesz wyjaśnić o co Ci chodzi? Bo nie bardzo kapuję...Nie bardzo rozumiem... Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nie ważne. Może co z tego wyjdzie... miłej nocki Quote
Recommended Posts