Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak w tytule...
Te oto piękne psy szukają domów:
Picasa Web Albums - Małgorzata - Owczarki belg...
Gato – samiec alfa, ostrożny i nieufny do obcych, wymaga socjalizacji, bardzo trudno przekonuje się do obcych, w sytuacji zagrożenia ucieka, brak agresji.
Matiz – bardzo „miziaty” samiec, ostrożny, ale nie ucieka w panice przed obcymi, bardzo szybko przekonuje się do obcych i chętnie daje głaskać, całkowity brak agresji.
Rodzice chłopców to:
Anapon Atilla (Tiśka) oraz Delark Simply Red At Jenkowa (samiec sprowadzony z Anglii) – rodzice wystawowi, dziadek ze strony matki zdany egzamin PT oraz IPO I stopnia
Maluchy wychowane są z 2 letnim dzieckiem.
3 pokolenie jest również udokumentowane i bardzo utytułowane....
Psy są do ODDANIA za przysłowiową złotówkę, ale za to przy mega restrykcyjnej weryfikacji potencjalnego domu.
Kontakt w sprawie adopcji:
Małgorzata 785 03 03 03

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Chodzi mi o miejscowość, ze jak domek się sprawdzi czy daleko wtedy do Tarnobrzega...
Nie zadałam tego pytania. Uznałam je za nieistotne...

Posted

Chodzi o to, że jedna pani zapytała drugą panią gdzie znajdują się obecnie pieski belgijskie. Druga pani nie wie, bo nie dowiedziała się - uznała to za mało istotny szczegół, nic nie wnoszący do meritum. Pierwsza z pań chciałaby jednak uzyskać taką informację, bo to z kolei dla niej ważne...
PAT... :(

Dobrze, że wiosna nadchodzi...