Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukają domków:
Mango, Kejti, Nela, Blanka, Mika, Murzynek, Kamo, Merfi, Wadim, Magnuś, Snoopy, Chila, Samara, Morgan, Presley, Pascal

Już nie szukają: :)
Fryta, Namo, Stokrotka, August, Szogun, Frotka

Posted

[quote name='wollygator']O które chodzi?
W pierwszym poście pousuwałam (chyba :))

Kolejne posty nadal są Marty, więc nie mam opcji edycji :([/QUOTE]

Aha, no tak, Ty nie mozesz zadnych fotek usunac z tamtych postow.

Posted

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]APELUJEMYO POMOC FINANSOWĄ DLA 8-LETNIEGO KRAWCA.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Zapaszam na wątek psiaka: [/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/198877-Krawcu-w-typie-amstaffa-prosi-o-pomoc-finansow%C4%85-by-utrzyma%C4%87-si%C4%99-w-hotelu!"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/198877-Krawcu-w-typie-amstaffa-prosi-o-pomoc-finansową-by-utrzymać-się-w-hotelu![/URL]

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]PONIEWAŻ SYTUACJA FINANSOWA PSIAKA BARDZO SIĘ POGORSZYŁA PROSIMY O POMOC.LICZY SIĘ DLA NAS KAŻDY GROSZ. WSZYSTKIE PIENIĄŻKI W PEŁNI ZOSTANĄ PRZEZNACZONE NA UTRZYMANIE PSIAKA W HOTELU. W NAJGORSZYM WYPADKU CZEKA GO POWRÓT DO SCHRONISKA. [/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]
Wpłatyprosimy kierować tutaj:
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]TowarzystwoOpieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie[/COLOR]
[COLOR=#000000]62-510 Konin,ul. Gajowa 7a[/COLOR]
[COLOR=#000000]PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217[/COLOR]
[COLOR=#000000]zdopiskiem "dla Krawca".[/COLOR]

Posted

Ewelinaaa napisał(a):
Mam pytanie , w jakim wieku jest Nela, i jaka jest duza? :)

Ma 4,5 m-ca. Nie widziałam jej na ,,żywo" więc musimy poczekać na wollygator to napewno napisze jaka jest wysoka.

Posted

wollygator napisał(a):
Kejti i Presley w domach :)
Nowe psiaki Samuel i Kordek.

Powodzenia pieseczki! :multi: Adopcje starszych pieskow szczegolnie ciesza, tak ze super ze Kejti ma domek! :multi:

Grupowa Tablica.pl uaktualniona. :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ag_konin napisał(a):
Pascal w domu. W górę!

Trzy dni temu pisala do mnie pewna Pani z okolic Lodzi w sprawie Pascala, wypatrzyla go na Tablicy. Przekazalam jej tyle info ile moglam i podalam jej numer do schroniska zeby zadzwonila po szczegoly. Czy to moze Ona adoptowala Pascala?

PS. Jakiego pieska mam dodac do ogloszonka na miejsce Pascala? :cool3:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Trzy dni temu pisala do mnie pewna Pani z okolic Lodzi w sprawie Pascala, wypatrzyla go na Tablicy. Przekazalam jej tyle info ile moglam i podalam jej numer do schroniska zeby zadzwonila po szczegoly. Czy to moze Ona adoptowala Pascala?

PS. Jakiego pieska mam dodac do ogloszonka na miejsce Pascala? :cool3:

Jak ma tylko numer do schroniska to czarno to widzę...

• 2 months later...