Sabina02 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 martka1982 napisał(a):nie wyswietla sie? u mnie jest ok Ooo! Juz widze fotke, i na tej i na pierwszej stronie. :) Jareczka jest juz w grupowym Allegro. :lol: Quote
martka1982 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 wstawiłam Pieguskę i zmieniłam zdjęcie Goldi Quote
Sabina02 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Allegro uzupełnione. :lol: PS. Pieguska jest Boska! :loveu: Quote
martka1982 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Jarka i Goldi w domkach, juz szukam kogos na ich miejcse Quote
martka1982 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Pedro i Śnieżka w domach zmienię też kilka fotek na świeższe:) zmieniłam fotki Pieguski i Loli:) Quote
martka1982 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 oj moja też a ile trzeba było zachodu....ona dotychczas nie znosiła aparatu a na tym spacerze była w tak świetnym humorze,że nawet podbiegała do mnie sama, mimo że trzymałam to wielkie czarne coś w dłoniach! czyżby przestała się bać?;) Quote
Sabina02 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Uzupelnilam Allegro. :) Martka1982, czy kudłacz ma jakies imie, czy jego imie to własnie "Kudłacz"? Quote
Sabina02 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 martka1982 napisał(a):jego imię to Kudłacz:) Ok, dzieki! :) Quote
martka1982 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Arleta znalazła dom wstawię ponownie Goldi, ponieważ wróciła z adopcji Quote
Sabina02 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='martka1982']Arleta znalazła dom wstawię ponownie Goldi, ponieważ wróciła z adopcji[/QUOTE] Arletko, powodzenia! :multi: Dlaczego Goldi wrocila? :-( Quote
Ag_konin Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Pani jest ładnie mówiąc popieprzona... Quote
Sabina02 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='Ag_konin']Pani jest ładnie mówiąc popieprzona...[/QUOTE] Ehhh, normalka... :shake: Quote
Sabina02 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Cioteczki, Allegro juz nie pozwala wystawiac psow do adopcji i po koleii zamykaja moje aukcje. :shake: Napisali mi, zeby psy do adopcji oglaszac w Tablica.pl. Przerzucilam z Allegro do Tablica.pl wszystkie moje indywidualne ogloszenia. Z grupowym Allegro slicznot i pieknisi bedzie troche problem, bo w Tablica.pl nie mozna wkleic fotki pod opisem psiaka, tylko trzeba fotki załadowac i sa widoczne z boku ogloszenia. Ale mam na to pomysl! :thinkerg: Fotek mozna zaladowac 8, wiec zrobie pare ogloszen w kazdym po 8 pieskow. W tekscie dam opisy, a w kazda fotke wkleje imie danego psiaka, tak zeby bylo wiadomo ktory opis jest do ktorego pieska. Co Wy na to? :cool3: Aha, zauwazylam, ze do ogloszen w Tablica.pl jest duzo wiecej wejsc niz do ogloszen w Allegro. :lol: Quote
Poker Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Jak duży jest Świetlik i ile może ważyć ? Czy wiecie coś jak z zachowaniem czystości ? Quote
wollygator Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Świetlik na forum schroniska jest w kategorii: Od dziś w schronisku - psy Quote
Sabina02 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ok, to zrobilam grupowe ogloszenia w Tablica.pl. http://tablica.pl/oferta/1-slicznoty-i-pieknisie-a-jednak-w-schronie-IDE1TB.html http://tablica.pl/oferta/2-slicznoty-i-pieknisie-a-jednak-w-schronie-IDE1Uh.html Widzialam, ze wiele z tych psiakow juz ma indywidualne ogloszenie w Tablica.pl, ale im wiecej tym lepiej, tym bardziej, ze ja planuje wyrozniac te grupowe ogloszenia od czasu do czasu. :) Quote
martka1982 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ja już całkowicie przerzuciłam się z allegro na tablicę, dzięki niej już naprawdę sporo psiaków znalazło domy od nas cieszy się wśród ludzi znacznie większą popularnością niż np cafeanimal, alegratka czy morusek (na innych niestety nie ogłaszam...ale z czasem...;) ) super pomysł z tym imieniem na zdjęciu, ja takich rzeczy nie potrafię:) może w takim razie tę łączoną tablicę daj na inne województwo? wtedy jest większa szansa, jeśli ktoś wejdzie na np tylko mazowieckie te, które ja robię są na wielkopolskie, ale niektóre psy mają u mnie więcej niż jedno i wtedy daję na łódzkie, małopolskie albo mazowieckie,żeby nie wyświetlały się potem w tym samym województwie wiesz o co mi chodzi, nie? Quote
Sabina02 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='martka1982']ja już całkowicie przerzuciłam się z allegro na tablicę, dzięki niej już naprawdę sporo psiaków znalazło domy od nas cieszy się wśród ludzi znacznie większą popularnością niż np cafeanimal, alegratka czy morusek (na innych niestety nie ogłaszam...ale z czasem...;) ) super pomysł z tym imieniem na zdjęciu, ja takich rzeczy nie potrafię:) może w takim razie tę łączoną tablicę daj na inne województwo? wtedy jest większa szansa, jeśli ktoś wejdzie na np tylko mazowieckie te, które ja robię są na wielkopolskie, ale niektóre psy mają u mnie więcej niż jedno i wtedy daję na łódzkie, małopolskie albo mazowieckie,żeby nie wyświetlały się potem w tym samym województwie wiesz o co mi chodzi, nie?[/QUOTE] Allegro teraz pozwala na oglaszanie psiakow tylko na sprzedaz (z rodowodem), psy do adopcji maja byc oglaszane wlasnie w Tablica.pl. Jesli chodzi o te imiona na zdjeciach, to sciagnelam sobie z internetu taka aplikacje "Picasa", w niej mozna robic rozne cuda ze zdjeciami. :) A z tym oglaszaniem na inne wojewodztwo to super pomysl! :) Juz zmienilam na Mazowieckie, Warszawa, a w adresie wpisalam "Cala Polska". Przy odnawianiu, bede zmieniala wojewodztwa, zeby cala Polska zobaczyla nasze slicznoty i pieknisie. :) Quote
martka1982 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 i wtedy tylko w treści ogłoszenia wpisuj,że to Schronisko w Koninie,żeby było wiadomo skąd są psiaki:) dzięki Sabina! Quote
Sabina02 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='martka1982']i wtedy tylko w treści ogłoszenia wpisuj,że to Schronisko w Koninie,żeby było wiadomo skąd są psiaki:) dzięki Sabina![/QUOTE] Wpisalam! :) Quote
Recommended Posts