Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

oj moja też a ile trzeba było zachodu....ona dotychczas nie znosiła aparatu a na tym spacerze była w tak świetnym humorze,że nawet podbiegała do mnie sama, mimo że trzymałam to wielkie czarne coś w dłoniach! czyżby przestała się bać?;)

Posted

Cioteczki, Allegro juz nie pozwala wystawiac psow do adopcji i po koleii zamykaja moje aukcje. :shake: Napisali mi, zeby psy do adopcji oglaszac w Tablica.pl. Przerzucilam z Allegro do Tablica.pl wszystkie moje indywidualne ogloszenia. Z grupowym Allegro slicznot i pieknisi bedzie troche problem, bo w Tablica.pl nie mozna wkleic fotki pod opisem psiaka, tylko trzeba fotki załadowac i sa widoczne z boku ogloszenia.

Ale mam na to pomysl! :thinkerg:

Fotek mozna zaladowac 8, wiec zrobie pare ogloszen w kazdym po 8 pieskow. W tekscie dam opisy, a w kazda fotke wkleje imie danego psiaka, tak zeby bylo wiadomo ktory opis jest do ktorego pieska. Co Wy na to? :cool3:

Aha, zauwazylam, ze do ogloszen w Tablica.pl jest duzo wiecej wejsc niz do ogloszen w Allegro. :lol:

Posted

ja już całkowicie przerzuciłam się z allegro na tablicę, dzięki niej już naprawdę sporo psiaków znalazło domy od nas
cieszy się wśród ludzi znacznie większą popularnością niż np cafeanimal, alegratka czy morusek (na innych niestety nie ogłaszam...ale z czasem...;) )

super pomysł z tym imieniem na zdjęciu, ja takich rzeczy nie potrafię:)
może w takim razie tę łączoną tablicę daj na inne województwo? wtedy jest większa szansa, jeśli ktoś wejdzie na np tylko mazowieckie

te, które ja robię są na wielkopolskie, ale niektóre psy mają u mnie więcej niż jedno i wtedy daję na łódzkie, małopolskie albo mazowieckie,żeby nie wyświetlały się potem w tym samym województwie

wiesz o co mi chodzi, nie?

Posted

[quote name='martka1982']ja już całkowicie przerzuciłam się z allegro na tablicę, dzięki niej już naprawdę sporo psiaków znalazło domy od nas
cieszy się wśród ludzi znacznie większą popularnością niż np cafeanimal, alegratka czy morusek (na innych niestety nie ogłaszam...ale z czasem...;) )

super pomysł z tym imieniem na zdjęciu, ja takich rzeczy nie potrafię:)
może w takim razie tę łączoną tablicę daj na inne województwo? wtedy jest większa szansa, jeśli ktoś wejdzie na np tylko mazowieckie

te, które ja robię są na wielkopolskie, ale niektóre psy mają u mnie więcej niż jedno i wtedy daję na łódzkie, małopolskie albo mazowieckie,żeby nie wyświetlały się potem w tym samym województwie

wiesz o co mi chodzi, nie?[/QUOTE]

Allegro teraz pozwala na oglaszanie psiakow tylko na sprzedaz (z rodowodem), psy do adopcji maja byc oglaszane wlasnie w Tablica.pl. Jesli chodzi o te imiona na zdjeciach, to sciagnelam sobie z internetu taka aplikacje "Picasa", w niej mozna robic rozne cuda ze zdjeciami. :)

A z tym oglaszaniem na inne wojewodztwo to super pomysl! :) Juz zmienilam na Mazowieckie, Warszawa, a w adresie wpisalam "Cala Polska". Przy odnawianiu, bede zmieniala wojewodztwa, zeby cala Polska zobaczyla nasze slicznoty i pieknisie. :)