Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam smakowite kąski :evil_lol:
Nazwano mnie Wampir (ciekawe czemu?) , ale tymczasowa pańcia woła na mnie Wampi. Wypatrzyłem ją sobie i wskoczyłem na kolana - tak doradził mi kumpel,powiedział,że to łapie za serce i że napewno po mnie wróci.

No i wróciła,zabrała mnie do siebie i....
UCIĘŁA GŁOWĘ!

Potem próbowała ją przykleić,ale coś jej krzywo wyszło...

No nareszcie!

Mówią,że nie jestem już szczeniakiem,ale to tylko ciałem - duszą kocham zabawę i szczenięce psoty:evil_lol:. Mam za sobą minimalnie 8 wiosenek - dokładnie nie pamiętam..ale co tam,nie wiek jest najważniejszy.
Uwielbiam wyprowadzać swoją pancię na spacery na smyczy, ale bez smyczy też ładnie idzie obok:diabloti:.
Lubię spać w łóżeczku,jestem typem nakolankowego pieszczocha, kocham dzieci,lubie wszystkie zwierzątka jakie pełzają po Ziemi, ogólnie jest spoko.
Tak sobie pomyślałem,że przydałaby mi się jakaś fajna chatka i ludziska do wyprowadzania na spacery..z tą moją tymczasową opiekunką to jest tak,że nie tylko ja wyprowadzam ją na spacery,noi ten...nie ma takiej satysfakcji,a ja chciałbym miec ludzi tylko dla siebie.
Mam około 20 cm w kłębie,nie wiem ile waże,ale tymczasowa pańcia spokojnie bierze mnie pod pache i tak chodzimy,jak już dojde do wniosku, ze mi sie nie chce :eviltong:.

Kto mnie pokocha?

I jeszcze kilka zdjęć:

CZEKAM NA CIEBIE!:loveu:

kontakt ze mną:
gg , mailowo lub telefonicznie: 794108930

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gagata napisał(a):
Wampi pieszczoch,hihi...

No miałbyć dziki,a tu kurcze ciągnie do wszystkich :mad: do wszystkich się klei,normalnie oszustwo :evil_lol:. Miał mi sikać po łóżkach, ja już byłam w lekkim szoku,a tu chłopaczyna niespodziewajki robi i zachowuje czystość:evil_lol: . Coś zbyt grzeczne mi sie te tymczasy trafiają :razz:

Posted

Ta i boczkiem boczkiem mój wykastrowany pies urodzi szczenięta :evil_lol: Osiołek to cudotwórca,wiec wiesz:eviltong:..
Nie ma chętnych,ale podejrzewam,że szybko się pojawią :cool3:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Ta i boczkiem boczkiem mój wykastrowany pies urodzi szczenięta :evil_lol: Osiołek to cudotwórca,wiec wiesz:eviltong:..
Nie ma chętnych,ale podejrzewam,że szybko się pojawią :cool3:

Od kiedy to kastrowane chłopaki rodzą? :eviltong:Ale to jest samo życie .

Ja też juz pewnie nie powinnam z domu wychodzić , :eviltong:bo zawsze coś znajdę na drodze , nawet poszłam na pogrzeb zaraz mi się trafił bezdomniak. Na szczęście była rodzina , która nie ma psa w domu zaraz była adopcja , na miejscu.

Posted

Tyle,że ja nie mam do tego talentu ...
Mogę tylko napisać,że jest maleńkim (około 20cm - max 25 cm w kłębie) wykastrowanym psim szczęściem.Ma około 8-10 lat,ząbki jeszcze są,więc napewno nie więcej niż 10. Uwielbia się bawić, nie przepada za bieganiem , ale to pewnie nie tylko wiek daje mu w kośc,ale i krzywe łapki ;)
Kocha ludzi,jest mega łagodny,ciągle domaga się pieszczot,włazi mi na kolana. W stosunku do obcych jest troche nieufny,ale wystarczy chwila,żeby się na kimś poznał :)
Potrafi zachować czystość,chodzić na smyczy,jest bardzo posłuszny i grzeczny. W domu nei niszczy,uwielbia spać w łóżeczku i grzecznie zostaje pachę, nie rozrabia. Istne cudo :)
Nie ma potrzeby spacerów -wstarczy kilka minut na siku i on może wracać do domu, ale nie będzie narzekał,jeśli przejdziecie się trochę :D
Lubi inne zwierzęta i dzieci.
Będzie idealnym towarzyszem dla starszej osoby ,latwo wziąc go pod pachę i wszędzie wnieść. Na dodatek kocha noszenie...