eria Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 nooo ta to se teraz żyje!!!! to od razu było wiadomo że nie wraca:cool3:bo po co niby:roll:... Quote
anetta Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dzięki za wieści. Wiemy już że nie zaginęła :lol::lol: Quote
zaba14 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Hej kochani :) Wpadlam sobie do kafejki bo mi strasznie teskno :) Miki ma sie dobrze, wrecz bardzo dobrze bo ponoc chce uciekac za suniami :) wiec pewnie wszystko ok :P Pogoda w Irlandii w miare ok :P wrecz cieplo jest ;) Co do powrotu do Polski.. byc moze zrobie to nawet w tym roku.. bo mysle aby na przerwer zimowa sie stad zmyc, bo strasznie tesknie za rodzina :shake: a w tyym okresie nie ma tu zbyt duzo do roboty..:razz: ale to sie okaze, byc moze jutro jak bedzie glowna menadzerka w hotelu, bo nie wiem czy bedzie chciala [przyjac z powrotem, ale slyszalam ze nie bedzie z tym problemu, oby... Mam zdjecia z zoo.. ktore ani troche nie przypomina chorzowskiego :))) zwierzaki chodza sobie luzem, oczywiscie te lagodne ;) no i przez to jest mniej zwierzatek ale przynajmniej maja duzeee wybiegi :) i super uczucie jak np. lemury chodza czlowiekowi kolo nog hihi albo Mary (ale nie wiem czy to nie po angielsku, bo za cholere nie wiem co to za zwierzaki byly :))) Bawie sie dobrze ;) Pozdrawiam was cieplutko :P Quote
eria Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 jeeee ja chcem foty z takiego zoo !!!!!!! :loveu: cieszę się że Ci się powodzi :) Quote
Mysia_ Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 suuuper, że u Ciebie wszystko w porządku :multi: Quote
Pianka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witaj:multi: Czekamy na te fotki z zoo:loveu: Ja chcem małpki:loveu: Quote
Patikujek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ania dawaj foty i wracaj, musimy się kiedyś spotkać:mad: jak przyjedziesz My tu tęsknimy za tobą i Mikusiem Ale wiecie co jak ja bym wyjechała to za rodziną bym nie tęskniła co najwyżej za psem:evil_lol: Wiem, wiem jestem wyrodne dziecko Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Wszyscy tęsknimy i na fotki czekamy :diabloti: Quote
anetta Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Coś mi się zdaje że szybko Ani nie zobaczymy :( Quote
Luzia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 anetta napisał(a):Coś mi się zdaje że szybko Ani nie zobaczymy :( Czemu?? :-( Quote
Lucy* Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Wy nie wiecie ... a ja wiem .... :razz: :multi: !!! ANIA WRACA W LISTOPADZIE !!!! Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Lucy*']Wy nie wiecie ... a ja wiem .... :razz: :multi: !!! ANIA WRACA W LISTOPADZIE !!!! Jutro pierwszy dzień listopada :multi: A czemu nie było jej tyle?? Quote
Patikujek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ale fajnie, ale to tak na stałe czy tylko na troszkę?? Aniu ale się cieszymy:multi: Quote
zaba14 Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Cześć :P Jestem już w Polsce, wylądowałam o 3:20 w nocy lot bez problemu i bez opóżnień. Galerie znalazłam chociać troszkę to trwało :P fotki jakieś wstawię ale raczej później. Chętnie z wami pogadam na gg ale niestety mój nr przepadł :/ więc mam nowy 6901371 Quote
Pianka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Haha wróciłas:multi: Witamy:loveu: Jak juz odpoczniesz to opowiedz nam jak tam było:eviltong: Quote
Luzia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witamy :multi: I czekamy na relacje :razz: I foteczki :evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Hej Aniu jak fajnie że wróciłaś Tęskniliśmy za Tobą:) Quote
eria Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 witamy Aniu !! czekamy na relacje i fotki! Quote
KaRa_ Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Heej !!!! Pokazuj zdjęcia i opowiadaj co tam:lol: Quote
Recommended Posts