Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Hej kochani :)
Wpadlam sobie do kafejki bo mi strasznie teskno :)

Miki ma sie dobrze, wrecz bardzo dobrze bo ponoc chce uciekac za suniami :) wiec pewnie wszystko ok :P

Pogoda w Irlandii w miare ok :P wrecz cieplo jest ;)

Co do powrotu do Polski.. byc moze zrobie to nawet w tym roku.. bo mysle aby na przerwer zimowa sie stad zmyc, bo strasznie tesknie za rodzina :shake: a w tyym okresie nie ma tu zbyt duzo do roboty..:razz: ale to sie okaze, byc moze jutro jak bedzie glowna menadzerka w hotelu, bo nie wiem czy bedzie chciala [przyjac z powrotem, ale slyszalam ze nie bedzie z tym problemu, oby...

Mam zdjecia z zoo.. ktore ani troche nie przypomina chorzowskiego :))) zwierzaki chodza sobie luzem, oczywiscie te lagodne ;) no i przez to jest mniej zwierzatek ale przynajmniej maja duzeee wybiegi :) i super uczucie jak np. lemury chodza czlowiekowi kolo nog hihi albo Mary (ale nie wiem czy to nie po angielsku, bo za cholere nie wiem co to za zwierzaki byly :)))

Bawie sie dobrze ;)

Pozdrawiam was cieplutko :P

Posted

Ania dawaj foty i wracaj, musimy się kiedyś spotkać:mad: jak przyjedziesz
My tu tęsknimy za tobą i Mikusiem

Ale wiecie co jak ja bym wyjechała to za rodziną bym nie tęskniła co najwyżej za psem:evil_lol:
Wiem, wiem jestem wyrodne dziecko

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Lucy*']Wy nie wiecie ... a ja wiem .... :razz: :multi:

!!! ANIA WRACA W LISTOPADZIE !!!!

Jutro pierwszy dzień listopada :multi:
A czemu nie było jej tyle??

• 3 weeks later...
Posted

Cześć :P
Jestem już w Polsce, wylądowałam o 3:20 w nocy lot bez problemu i bez opóżnień. Galerie znalazłam chociać troszkę to trwało :P fotki jakieś wstawię ale raczej później.
Chętnie z wami pogadam na gg ale niestety mój nr przepadł :/ więc mam nowy 6901371