Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lucyna :) NW nie będziesz musiała mi nagryważ, ani M jak miłość czy Pierwszej miłości :lol: mamy tam cyfrę :eviltong::eviltong::eviltong: cały pakiet hehe

Agguś pogoda fajna jak na Mikiego to i lepiej wygląda ;)

Posted

Nie będę korzystać z netu chyba że w miasteczku będzie kawiarenka i będę miała ochote i czas tam pójść ;)

a co do Mikiego, on nie będzie tęsknić, kocha tylko moją mamę ;) gdy wychodzimy razem, a on zostaje i ja przychodzę sama to merda ogonem, ale patrzy w drzwi czy ta jego pańcia idzie czy nie :lol:

Posted

a ja to w ogóle jestem uwiązana. Albo z psami albo wcale. Bo ni jeden ni drugi żyć beze mnie nie mogą.Zresztą z wzajemnością :loveu: :lol:
mam nadzieję że będziesz czasem jednak do kawiarenki chodzić i zajrzysz na dogo :lol:

Posted

a co do Mikiego, on nie będzie tęsknić, kocha tylko moją mamę

No patrz, to prawie tak jak u mnie, tylko u mnie Kajek najbardziej kocha ojca :evil_lol:

Posted

Anetta no widzisz... jak to jest, ja chciałam psa, ja z nim spaceruje a on sobie mamę wziął... :lol:

No nic wylatuje w poniedziałek o 20:15 jutro postaram się wrzucić jakieś foty Mikiego :)

Posted

zaba14 napisał(a):
Anetta no widzisz... jak to jest, ja chciałam psa, ja z nim spaceruje a on sobie mamę wziął... :lol:

No nic wylatuje w poniedziałek o 20:15 jutro postaram się wrzucić jakieś foty Mikiego :)

Życzę szczęśliwej podrózy!

Posted

Fotek dziś nie wstawię bo brat wziął aparat do Krakowa, więc jutro coś nacykam :lol:

Ehh... Miki się nieźle potłukł :/ wyszłam z domu, zostawiając go samego, bo nie chciałam go z sobą taszczyć.. wracam i co? Pies nie umie się prawie ruszać, jak chodził to tak sztywno ze masakra, ogon w dole :roll: jakiś wygięty grzbiet :roll: jak go dotknęłam to psiknął i zaraz chciał gryźć :shake: dałam mu na chwile spokój, po godzince wzięłam go na dwór, bo może brzuch go bolał czy coś, wyszedł dość chętnie ale zrobił tylko siku, po schodach szedł strasznie wolno... w domu położył się z tym że nie tak jak zawsze na boku, bo po prostu nie umiał :roll: stwierdziłam że zaczekamy do rana, bo gdyby miał coś złamane to by w ogóle nie chciał chodzić.
Później przemyślałam sprawę, zapytałam brata czy tak czasem nie uderzył go drzwiami jak np. wchodził bo Miki tego nie słyszy i się nie odsunie, ale zaprzeczył. Więc najprawdopodobniej spadł z parapetu na ziemie :shake: bo lubi się tam wylegiwać.
Dziś rano nadal wyglądał kiepsko, ale już lepiej chodził dawał się głaskać, reagował jak się do niego mówiło, ale nadal chodził dość sztywno, a co się okazało na dworze? Nagle umiał biegać :angryy: ogonek w górę i hulaj duszko! a ja oczywiście go spuściłam bo "taki inwalida raczej daleko się nie oddali" :lol: jak zobaczył suczkę to od razu mu się polepszyło nos zadarł, ogon zaczął merdać i te jego zaloty :lol: teraz w domu już też w miarę ok się zachowuje, długo go to będzie boleć bo stłuczenia nie leczą się szybko... :shake:

Posted

Pianka czy ja wiem czy taki biedny? :) on zdrowieje w oczach, właśnie treaz tarza mi się w moim dywanie, a jeszcze 2h temu nie umiał się na bok przewrócić :lol:

Posted

Anetta no widzisz... jak to jest, ja chciałam psa, ja z nim spaceruje a on sobie mamę wziął..

Nooo, i gdzie tu wdziecznosc...? :placz:

;)))

A co to zdarzenia...to....Ojjj Miki, Miki :lol::lol: Nastepnym razem spadaj na 4 lapy :lol:

Posted

No ja mam nadzieję, że następnego razu nie będzie ;)

fotek dziś nie będzie brat pojechał nad wodę i znów wziął aparat :lol::lol: ale mam coś takiego

Posted

Pianka napisał(a):
Tak urodzony aktor:evil_lol:

No śmiej się śmiej.. już nam Pani wet powiedziała że to aktor :) pazurek mu obcinała, a ten piszczał jak nawet go nie dotykała :lol::lol::lol::lol::lol: to bardzo wrażliwy piesek! :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):

Miki bedzie tesknic z Toba :roll:

tak Miki..... ja będę tęsknić :placz: :placz: :evil_lol: :evil_lol:

Ania mogę wkleić te ostatnie fotki co u Ciebie byłam ? ocenzurowane ? :eviltong:

Posted

Wpadłam się pożegnać, życzę szczęśliwej podróży i przede wszystkim POWODZENIA !!!!!!! Pamiętaj o nas i odwiedzaj kawiarenki !!!:lol:

Posted

No to Żabko ... teraz oficjalnie :eviltong: życzę Ci szczęśliwej podróży... niedługiego lotu takiego w sam raz na jakieś czytadło :cool3: ..fajnej atmosfery w nowym miejscu/mieszkanku... pięknych widoków... które będziesz mi przesyłać na tapety do kompa :p .. ulewnych deszczów z wiadomych nam obu powodów :cool3:
..wielu Polaków żebyś mogła sie dogadać... i spisuj kontakty !! spisuj !! zawsze to więcej znajomków co = większe szanse na jakieś adopcje :evil_lol:

strasznie będziemy z Kropką za Tobą tęsknić !! co do Sary i Rudego to nie wiem... ale niech będzie że też :p

ściskam Cię mocno na szczęśliwą podróż i fajowy pobyt !! Baw sie fajnie , pracuj owocnie i korzystaj z czego sie da !! Buziaki :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:

i pamiętaj !! do załatwienia mamy jeszcze pizze i grilla :evil_lol: