Agga Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Mikuś jak zwykle przystojniak. Zabciu co ty mu podajesz, że on wciąż jak młodzieniec. Quote
zaba14 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Lucyna :) NW nie będziesz musiała mi nagryważ, ani M jak miłość czy Pierwszej miłości :lol: mamy tam cyfrę :eviltong::eviltong::eviltong: cały pakiet hehe Agguś pogoda fajna jak na Mikiego to i lepiej wygląda ;) Quote
anetta Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A nie bedziesz tam mogla korzysac z netu?? Miki bedzie tesknic z Toba :roll: Quote
zaba14 Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Nie będę korzystać z netu chyba że w miasteczku będzie kawiarenka i będę miała ochote i czas tam pójść ;) a co do Mikiego, on nie będzie tęsknić, kocha tylko moją mamę ;) gdy wychodzimy razem, a on zostaje i ja przychodzę sama to merda ogonem, ale patrzy w drzwi czy ta jego pańcia idzie czy nie :lol: Quote
Mysia_ Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ja jakbym miała wyjechać do miała bym problem z Kają :roll: Bo Shoguś i Wika dali by jakoś radę ;) Quote
eria Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 a ja to w ogóle jestem uwiązana. Albo z psami albo wcale. Bo ni jeden ni drugi żyć beze mnie nie mogą.Zresztą z wzajemnością :loveu: :lol: mam nadzieję że będziesz czasem jednak do kawiarenki chodzić i zajrzysz na dogo :lol: Quote
zaba14 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Ja na pewno za Rudym tęsknić będę, bo kocham te spacerki z nim ;) ale chce spróbować... a on? nawet nie zauważy że mnie nie ma ;) Quote
anetta Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a co do Mikiego, on nie będzie tęsknić, kocha tylko moją mamę No patrz, to prawie tak jak u mnie, tylko u mnie Kajek najbardziej kocha ojca :evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Anetta no widzisz... jak to jest, ja chciałam psa, ja z nim spaceruje a on sobie mamę wziął... :lol: No nic wylatuje w poniedziałek o 20:15 jutro postaram się wrzucić jakieś foty Mikiego :) Quote
Korenia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 zaba14 napisał(a):Anetta no widzisz... jak to jest, ja chciałam psa, ja z nim spaceruje a on sobie mamę wziął... :lol: No nic wylatuje w poniedziałek o 20:15 jutro postaram się wrzucić jakieś foty Mikiego :) Życzę szczęśliwej podrózy! Quote
Pianka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 W ten poniedziałek? Myślałam, ze jedziesz pod koniec tygodnia. No to przyjemniej podróży i czekamy na ostatnie fotki przed wyjazdem:p Quote
zaba14 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Fotek dziś nie wstawię bo brat wziął aparat do Krakowa, więc jutro coś nacykam :lol: Ehh... Miki się nieźle potłukł :/ wyszłam z domu, zostawiając go samego, bo nie chciałam go z sobą taszczyć.. wracam i co? Pies nie umie się prawie ruszać, jak chodził to tak sztywno ze masakra, ogon w dole :roll: jakiś wygięty grzbiet :roll: jak go dotknęłam to psiknął i zaraz chciał gryźć :shake: dałam mu na chwile spokój, po godzince wzięłam go na dwór, bo może brzuch go bolał czy coś, wyszedł dość chętnie ale zrobił tylko siku, po schodach szedł strasznie wolno... w domu położył się z tym że nie tak jak zawsze na boku, bo po prostu nie umiał :roll: stwierdziłam że zaczekamy do rana, bo gdyby miał coś złamane to by w ogóle nie chciał chodzić. Później przemyślałam sprawę, zapytałam brata czy tak czasem nie uderzył go drzwiami jak np. wchodził bo Miki tego nie słyszy i się nie odsunie, ale zaprzeczył. Więc najprawdopodobniej spadł z parapetu na ziemie :shake: bo lubi się tam wylegiwać. Dziś rano nadal wyglądał kiepsko, ale już lepiej chodził dawał się głaskać, reagował jak się do niego mówiło, ale nadal chodził dość sztywno, a co się okazało na dworze? Nagle umiał biegać :angryy: ogonek w górę i hulaj duszko! a ja oczywiście go spuściłam bo "taki inwalida raczej daleko się nie oddali" :lol: jak zobaczył suczkę to od razu mu się polepszyło nos zadarł, ogon zaczął merdać i te jego zaloty :lol: teraz w domu już też w miarę ok się zachowuje, długo go to będzie boleć bo stłuczenia nie leczą się szybko... :shake: Quote
Pianka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Bidny Mikuś miał wypadek. Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia:loveu: Quote
zaba14 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Pianka czy ja wiem czy taki biedny? :) on zdrowieje w oczach, właśnie treaz tarza mi się w moim dywanie, a jeszcze 2h temu nie umiał się na bok przewrócić :lol: Quote
anetta Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Anetta no widzisz... jak to jest, ja chciałam psa, ja z nim spaceruje a on sobie mamę wziął.. Nooo, i gdzie tu wdziecznosc...? :placz: ;))) A co to zdarzenia...to....Ojjj Miki, Miki :lol::lol: Nastepnym razem spadaj na 4 lapy :lol: Quote
zaba14 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 No ja mam nadzieję, że następnego razu nie będzie ;) fotek dziś nie będzie brat pojechał nad wodę i znów wziął aparat :lol::lol: ale mam coś takiego Quote
eria Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 ale oszust z tego Mikusia :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Pianka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 eria napisał(a):ale oszust z tego Mikusia :cool3: :cool3: :cool3: Tak urodzony aktor:evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Pianka napisał(a):Tak urodzony aktor:evil_lol: No śmiej się śmiej.. już nam Pani wet powiedziała że to aktor :) pazurek mu obcinała, a ten piszczał jak nawet go nie dotykała :lol::lol::lol::lol::lol: to bardzo wrażliwy piesek! :):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lucy* Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 anetta napisał(a): Miki bedzie tesknic z Toba :roll: tak Miki..... ja będę tęsknić :placz: :placz: :evil_lol: :evil_lol: Ania mogę wkleić te ostatnie fotki co u Ciebie byłam ? ocenzurowane ? :eviltong: Quote
eria Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Wpadłam się pożegnać, życzę szczęśliwej podróży i przede wszystkim POWODZENIA !!!!!!! Pamiętaj o nas i odwiedzaj kawiarenki !!!:lol: Quote
zaba14 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Eria nie zapomnę was na pewno! :) oczywiście nie dziękuję, aby nie zapeszyć :P Quote
Lucy* Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 No to Żabko ... teraz oficjalnie :eviltong: życzę Ci szczęśliwej podróży... niedługiego lotu takiego w sam raz na jakieś czytadło :cool3: ..fajnej atmosfery w nowym miejscu/mieszkanku... pięknych widoków... które będziesz mi przesyłać na tapety do kompa :p .. ulewnych deszczów z wiadomych nam obu powodów :cool3: ..wielu Polaków żebyś mogła sie dogadać... i spisuj kontakty !! spisuj !! zawsze to więcej znajomków co = większe szanse na jakieś adopcje :evil_lol: strasznie będziemy z Kropką za Tobą tęsknić !! co do Sary i Rudego to nie wiem... ale niech będzie że też :p ściskam Cię mocno na szczęśliwą podróż i fajowy pobyt !! Baw sie fajnie , pracuj owocnie i korzystaj z czego sie da !! Buziaki :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: i pamiętaj !! do załatwienia mamy jeszcze pizze i grilla :evil_lol: Quote
Recommended Posts