Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Osobniczko Robiąca Najlepszą Lasagnię na Świecie !!! :evil_lol: :cool3:

wiem czemu Miki mnie nie lubi... bo jestem ciołek i mu kurde nic dobrego nie przyniosłam :oops: następnym razem się poprawię... :roll:

Posted

Hej fajnie, że lasagne Ci smakowała ;) mnie się za to bardzo podoba Elfik :)

Heh byłam z Mikim na wieczornym spacerku, wybraliśmy się na długi spacer bo on czuje się dobrze i na siłach no i jest fajnie chłodno. Poszłam popatrzeć na wodę. Mamy dwa bajorka naprzeciw siebie jedno w miarę czyste drugie zasyfione z zieloną rzęsą, oczywiście Miki to totalna fajtułapa i wpadł do tej wody przez przypadek, musiałam drania czyścić z tego zielonego świństwa :roll: no i jak wróciliśmy do domu to poszedł się kąpać bo śmierdział niemiłosiernie :angryy:

Posted

Cześć Aneta! :) miło Cię widzieć u nas ;)
Tak Miki był prawie cały zielony na grzbiecie ;)

mam fajną fotkę (mi się przynajmniej podoba) po jego kąpieli ale tej domowej ;) jak mi net śmigać zacznie to wrzucę ją i kilka innych z jego wygibasów :lol:

Posted

No to wklejam dwie fotki z wczoraj :)

dumny z siebie? :)

chciałam dać jeszcze z mikusiowych wygibasów ale nie chcą mi się wrzucić na serwer :roll: poczekam i dam później ;)

Posted

Dzień dobry Aniu :buzi:

A teraz przekazuje zaszyfrowaną wiadomość :evil_lol:
CZAS : dziś... godz. 21:00
MIEJSCE : gg
Z KIM : z-e-mną ;)
PO CO: babskie ploteczki :cool3:
INFORMACJE DODATKOWE: obecność obowiązkowa

czekam na hasło : "PRZYJĘŁAM" :eviltong:

Posted

Kochana! a telefonu nie masz? :angryy: nic Ci nie mogłam tu odpisać bo byłam u chrześnicy i dopiero teraz to przeczytałam! a na GG Cie nie ma.. małpa...

Posted

zaba14 napisał(a):
Kochana! a telefonu nie masz? :angryy: nic Ci nie mogłam tu odpisać bo byłam u chrześnicy i dopiero teraz to przeczytałam! a na GG Cie nie ma.. małpa...

Kurde... przepraszam :placz: jak mogę odkupić me winy :modla: :modla:

Posted

Cześć Pianka!
Ładnie sama mnie namawiałaś.. "Jak kochasz to jedz! Ja bym pojechała" no i lecę do mojego kotka na zieloną wyspę ;) jeszcze nie znam dokładnej daty ale powinno to być pod koniec przyszłego tygodnia..

Posted

No więc tak, jeśli z pracą mi nie wyjdzie wrócę na przełomie sierpnia września i idę na studium ... hotelarstwo. Jeśli uda mi się z pracą to wrócę prawdopodobnie za rok i pójdę na studium ale na technika weterynarii, bo przykro mi to mówić, ale tutaj prawie całą swoją wypłatę musiałabym dawać na szkołę... :shake: i tak przez dwa lata, a niedaj boże jak by mnie zwolnili :shake: a tam zaoszczędzę na szkołę ;) i gdy wrócę podejmę pracę ale to co zarobie będzie tylko dla mnie ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
No więc tak, jeśli z pracą mi nie wyjdzie wrócę na przełomie sierpnia września i idę na studium ... hotelarstwo. Jeśli uda mi się z pracą to wrócę prawdopodobnie za rok i pójdę na studium ale na technika weterynarii, bo przykro mi to mówić, ale tutaj prawie całą swoją wypłatę musiałabym dawać na szkołę... :shake: i tak przez dwa lata, a niedaj boże jak by mnie zwolnili :shake: a tam zaoszczędzę na szkołę ;) i gdy wrócę podejmę pracę ale to co zarobie będzie tylko dla mnie ;)

Nie nie nie nie nie :placz: :placz: :placz: dlaczego mnie opuszczasz ??? :placz: :placz: :placz: :placz:

Będę musiała lecieć samolotem ??? żeby z Tobą pospacerować ??? :mad:
no tego Dogomania jeszcze nie widziała......

przecież Sary mi nie wpuszczą do LOT-u.....

ŻAAAAABCIU !!! :mdleje: :stop: :stop: :stop: :evil_lol:

Posted

Hej Kochanie ;) wiesz z tego co ja słyszałam to LOT w ogóle psów nie bierze :lol: także i mój rudy by nie poleciał, tak czy owak nie leci haha! :P :lol: nom i nie wiem czy sie orientowałaś lot dla psa kosztuje prawie 5 tysięcy :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: fajnie co? :cool1: na wyspę jak już ktoś chce wziąć psa to samochodem, no chyba ze dysponuje się dużą... kasa :evil_lol:

No i nie martw się kochana, będę do Ciebie pisać nie omieszkam zapisać sobie Twojego nr tel. bo nie biorę swojego także nie pisz bo mamie go tam, bo szkoda żebym wzięła z sobą abonament i z niego nie korzystała :cool3: na gg dam Ci nr do Dawida bo nie wiem kiedy kupie tam kartę ;)

Nom i będę tu przylatywać, na grilla też do Ciebie wstąpię :eviltong: pamiętam o tym :evil_lol: z tym że mam nadzieję że Sara nie będzie chciała mnie zjeść a teraz ma kumpla i mogą coś zaplanować :lol::lol::lol::lol::lol: i tym razem Sara za jedną nogawkę spodni a Rudy za drugą hehe ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Hej Kochanie ;) wiesz z tego co ja słyszałam to LOT w ogóle psów nie bierze :lol:

to ja przebiorę Sarę za balonik...na sznureczku za nami poleci :roflt:

zaba14 napisał(a):
No i nie martw się kochana, będę do Ciebie pisać nie omieszkam zapisać sobie Twojego nr tel. bo nie biorę swojego także nie pisz bo mamie go tam,

a co to ..do Mamy już nie można napisać :razz:

zaba14 napisał(a):
bo szkoda żebym wzięła z sobą abonament i z niego nie korzystała :cool3: na gg dam Ci nr do Dawida bo nie wiem kiedy kupie tam kartę ;)

ufff to mnie uspokoiłaś :cool2:

zaba14 napisał(a):
Nom i będę tu przylatywać, na grilla też do Ciebie wstąpię :eviltong: pamiętam o tym :evil_lol: z tym że mam nadzieję że Sara nie będzie chciała mnie zjeść a teraz ma kumpla i mogą coś zaplanować :lol::lol::lol::lol::lol: i tym razem Sara za jedną nogawkę spodni a Rudy za drugą hehe ;)

to dobrze że pamiętasz bo ja też pamiętam... a co do sarowato-rudej paczki..to nawet jak coś uknuje to zawsze mogę im założyć kaganiec :evil_lol: to przemawia sprawniej :diabloti:

No to super.. ale jak przyszły tydzień ...to ja rany boskie lece paczkę na wyjazd przygotować :evil_lol: no wiesz... polska kiełbasa... polski chleb...

o w morde...i "NW" trza Ci będzie nagrywać :look3: