Mysia_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 tak to już jest z naszymi seniorami ;) Bywają bardzo zmienni :roll: Quote
Lucy* Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Cześć Osobniczko Robiąca Najlepszą Lasagnię na Świecie !!! :evil_lol: :cool3: wiem czemu Miki mnie nie lubi... bo jestem ciołek i mu kurde nic dobrego nie przyniosłam :oops: następnym razem się poprawię... :roll: Quote
zaba14 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Hej fajnie, że lasagne Ci smakowała ;) mnie się za to bardzo podoba Elfik :) Heh byłam z Mikim na wieczornym spacerku, wybraliśmy się na długi spacer bo on czuje się dobrze i na siłach no i jest fajnie chłodno. Poszłam popatrzeć na wodę. Mamy dwa bajorka naprzeciw siebie jedno w miarę czyste drugie zasyfione z zieloną rzęsą, oczywiście Miki to totalna fajtułapa i wpadł do tej wody przez przypadek, musiałam drania czyścić z tego zielonego świństwa :roll: no i jak wróciliśmy do domu to poszedł się kąpać bo śmierdział niemiłosiernie :angryy: Quote
anetta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 HHhahha biedny Miki :evil_lol: Byl caly zielony?:cool1: Quote
zaba14 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Cześć Aneta! :) miło Cię widzieć u nas ;) Tak Miki był prawie cały zielony na grzbiecie ;) mam fajną fotkę (mi się przynajmniej podoba) po jego kąpieli ale tej domowej ;) jak mi net śmigać zacznie to wrzucę ją i kilka innych z jego wygibasów :lol: Quote
zaba14 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 No to wklejam dwie fotki z wczoraj :) dumny z siebie? :) chciałam dać jeszcze z mikusiowych wygibasów ale nie chcą mi się wrzucić na serwer :roll: poczekam i dam później ;) Quote
eria Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 dumny z siebie że przeżył dwie kąpiele :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dzień dobry Aniu :buzi: A teraz przekazuje zaszyfrowaną wiadomość :evil_lol: CZAS : dziś... godz. 21:00 MIEJSCE : gg Z KIM : z-e-mną ;) PO CO: babskie ploteczki :cool3: INFORMACJE DODATKOWE: obecność obowiązkowa czekam na hasło : "PRZYJĘŁAM" :eviltong: Quote
zaba14 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Kochana! a telefonu nie masz? :angryy: nic Ci nie mogłam tu odpisać bo byłam u chrześnicy i dopiero teraz to przeczytałam! a na GG Cie nie ma.. małpa... Quote
Lucy* Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 zaba14 napisał(a):Kochana! a telefonu nie masz? :angryy: nic Ci nie mogłam tu odpisać bo byłam u chrześnicy i dopiero teraz to przeczytałam! a na GG Cie nie ma.. małpa... Kurde... przepraszam :placz: jak mogę odkupić me winy :modla: :modla: Quote
zaba14 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Przepraszam zdecydowanie wystarczyło :eviltong: Quote
Pianka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Przeczytałam gdzies inaczej, ale zapytam tutaj. Gdzie ty kobieto wyjeżdżasz na tak długo? Opuszczasz nas?:placz: Quote
zaba14 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Cześć Pianka! Ładnie sama mnie namawiałaś.. "Jak kochasz to jedz! Ja bym pojechała" no i lecę do mojego kotka na zieloną wyspę ;) jeszcze nie znam dokładnej daty ale powinno to być pod koniec przyszłego tygodnia.. Quote
Pianka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 aaaaa ja myślałam, że gdzieś do pracy jedziesz. Jak do ukochanego to jedź, ale my będziemy tęsknić. Nie zapomnisz o nas prawda?:cool3: Quote
zaba14 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 nom do pracy także ;) mam taką przynajmniej nadzieje :P a o was nie zapomnę i będę tu wpadać jak tylko będę w Polsce ;) Quote
Pianka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 A tak mniej wicej długo cie nie będzie? A tak wogóle co ze studiami? Bo chyba chciałas studiowac nie? Quote
zaba14 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 No więc tak, jeśli z pracą mi nie wyjdzie wrócę na przełomie sierpnia września i idę na studium ... hotelarstwo. Jeśli uda mi się z pracą to wrócę prawdopodobnie za rok i pójdę na studium ale na technika weterynarii, bo przykro mi to mówić, ale tutaj prawie całą swoją wypłatę musiałabym dawać na szkołę... :shake: i tak przez dwa lata, a niedaj boże jak by mnie zwolnili :shake: a tam zaoszczędzę na szkołę ;) i gdy wrócę podejmę pracę ale to co zarobie będzie tylko dla mnie ;) Quote
Patikujek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Fajnie aniu a w ogóle(bo nie chce mi się zaległości nadrabiać) to dzwonili po tej rozmowie do cieie??? Quote
Lucy* Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 zaba14 napisał(a):No więc tak, jeśli z pracą mi nie wyjdzie wrócę na przełomie sierpnia września i idę na studium ... hotelarstwo. Jeśli uda mi się z pracą to wrócę prawdopodobnie za rok i pójdę na studium ale na technika weterynarii, bo przykro mi to mówić, ale tutaj prawie całą swoją wypłatę musiałabym dawać na szkołę... :shake: i tak przez dwa lata, a niedaj boże jak by mnie zwolnili :shake: a tam zaoszczędzę na szkołę ;) i gdy wrócę podejmę pracę ale to co zarobie będzie tylko dla mnie ;) Nie nie nie nie nie :placz: :placz: :placz: dlaczego mnie opuszczasz ??? :placz: :placz: :placz: :placz: Będę musiała lecieć samolotem ??? żeby z Tobą pospacerować ??? :mad: no tego Dogomania jeszcze nie widziała...... przecież Sary mi nie wpuszczą do LOT-u..... ŻAAAAABCIU !!! :mdleje: :stop: :stop: :stop: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Hej Kochanie ;) wiesz z tego co ja słyszałam to LOT w ogóle psów nie bierze :lol: także i mój rudy by nie poleciał, tak czy owak nie leci haha! :P :lol: nom i nie wiem czy sie orientowałaś lot dla psa kosztuje prawie 5 tysięcy :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: fajnie co? :cool1: na wyspę jak już ktoś chce wziąć psa to samochodem, no chyba ze dysponuje się dużą... kasa :evil_lol: No i nie martw się kochana, będę do Ciebie pisać nie omieszkam zapisać sobie Twojego nr tel. bo nie biorę swojego także nie pisz bo mamie go tam, bo szkoda żebym wzięła z sobą abonament i z niego nie korzystała :cool3: na gg dam Ci nr do Dawida bo nie wiem kiedy kupie tam kartę ;) Nom i będę tu przylatywać, na grilla też do Ciebie wstąpię :eviltong: pamiętam o tym :evil_lol: z tym że mam nadzieję że Sara nie będzie chciała mnie zjeść a teraz ma kumpla i mogą coś zaplanować :lol::lol::lol::lol::lol: i tym razem Sara za jedną nogawkę spodni a Rudy za drugą hehe ;) Quote
Lucy* Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 zaba14 napisał(a):Hej Kochanie ;) wiesz z tego co ja słyszałam to LOT w ogóle psów nie bierze :lol: to ja przebiorę Sarę za balonik...na sznureczku za nami poleci :roflt: zaba14 napisał(a): No i nie martw się kochana, będę do Ciebie pisać nie omieszkam zapisać sobie Twojego nr tel. bo nie biorę swojego także nie pisz bo mamie go tam, a co to ..do Mamy już nie można napisać :razz: zaba14 napisał(a):bo szkoda żebym wzięła z sobą abonament i z niego nie korzystała :cool3: na gg dam Ci nr do Dawida bo nie wiem kiedy kupie tam kartę ;) ufff to mnie uspokoiłaś :cool2: zaba14 napisał(a): Nom i będę tu przylatywać, na grilla też do Ciebie wstąpię :eviltong: pamiętam o tym :evil_lol: z tym że mam nadzieję że Sara nie będzie chciała mnie zjeść a teraz ma kumpla i mogą coś zaplanować :lol::lol::lol::lol::lol: i tym razem Sara za jedną nogawkę spodni a Rudy za drugą hehe ;) to dobrze że pamiętasz bo ja też pamiętam... a co do sarowato-rudej paczki..to nawet jak coś uknuje to zawsze mogę im założyć kaganiec :evil_lol: to przemawia sprawniej :diabloti: No to super.. ale jak przyszły tydzień ...to ja rany boskie lece paczkę na wyjazd przygotować :evil_lol: no wiesz... polska kiełbasa... polski chleb... o w morde...i "NW" trza Ci będzie nagrywać :look3: Quote
Recommended Posts