Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wam ;)

Wiq co się nabijasz z kocyka? :lol: Miki go uwielbia :eviltong: on ma żółty z kubusiem puchatkiem, a ja mam niebieski z kotami :lol:

Posted

nie no, kocyk jest boski:D:D
moje mają takie po mnie i moim rodzeństwie, ale że mają już 15-18 lat to się troszkę zbiły;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Hehe :) to moze czas zmienic? Chociaz psu to i tak jedno, grunt ze to jego ulubiony kocyk ;)

ano, im nie przeszkadza stan kocyków. najlepiej i tak u mnie w łóżku:evil_lol:

Posted

Anetta niestety ale ktoś mi go usunął bo stwierdził, że jest niewymiarowy a padła strona na której były obrazki i był troszke wyższy niż w regulaminie, teraz nie chce mi się nic wklejać :shake:

Posted

zaba14 napisał(a):
Anetta niestety ale ktoś mi go usunął bo stwierdził, że jest niewymiarowy a padła strona na której były obrazki i był troszke wyższy niż w regulaminie, teraz nie chce mi się nic wklejać :shake:

Wklej sobie jakis mikusiowy banner:evil_lol:

Posted

Hmm.. banner? :) to ja moge Tobie ukraśc od Shreka :P nie chce mi sie robić nowego :-( a starych nie zapisuje :oops:

Mama mi dziś powiedziała, że z dnia na dzień wyglądam na coraz bardziej smutniejszą :-(

Posted

zaba14 napisał(a):
Hmm.. banner? :) to ja moge Tobie ukraśc od Shreka :P nie chce mi sie robić nowego :-( a starych nie zapisuje :oops:

Tak:multi:
Shrekuś będzie sławniejszy:multi:

Posted

zaba14 napisał(a):

Mama mi dziś powiedziała, że z dnia na dzień wyglądam na coraz bardziej smutniejszą :-(

ja tam nie zauważyłam ;) :przytul:

damy rade... bendem Ciem gilgotać w ten ciężki czas coby Ci minął rozrywkowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
ja tam nie zauważyłam ;) :przytul:

damy rade... bendem Ciem gilgotać w ten ciężki czas coby Ci minął rozrywkowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja mam nadzieje że jesteśmy umówione :diabloti:

Posted

I Dero poszedł przed chwilą do domu ;) sądzę że psy się zgadają, było jedno spięcie gdy Dero wskoczył mikiemu prawie na głowę bo biegł po piłkę, no i nie można ani jednego ani drugiego brać na ręce, karmić trzeba osobno itd. w sumie wszystko to co zawsze robie jak jest u mnie suczka :)

Na tym zdjęciu widać że chłopcy mogą siedzieć obok siebie, nawet spali dość blisko, nos w nos :) ale nie zrobiłam zdjęcia ;)

eh.. rudy jest nawet niższy od sznaucera miniaturowego.. taki liliput :lol:

A..! i trzymać jutro za mnie kciuki! Mam rozmowę kwalifikacyjną! o 16:40

Posted

śliczny sznaucio ale szczerze powiedziawszy nie wydgląda na wystawowego ale ja wybredna jestem:evil_lol: :evil_lol:
zapraszamy kolegę na spacerek:cool3: