zaba14 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Hej wam ;) Wiq co się nabijasz z kocyka? :lol: Miki go uwielbia :eviltong: on ma żółty z kubusiem puchatkiem, a ja mam niebieski z kotami :lol: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 nie no, kocyk jest boski:D:D moje mają takie po mnie i moim rodzeństwie, ale że mają już 15-18 lat to się troszkę zbiły;) Quote
zaba14 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Hehe :) to moze czas zmienic? Chociaz psu to i tak jedno, grunt ze to jego ulubiony kocyk ;) Quote
anetta Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Zaba! gdzie masz podpis? Jakos tak lyso wygladaja Twoje posty :evil_lol: Quote
wiq Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 zaba14 napisał(a):Hehe :) to moze czas zmienic? Chociaz psu to i tak jedno, grunt ze to jego ulubiony kocyk ;) ano, im nie przeszkadza stan kocyków. najlepiej i tak u mnie w łóżku:evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Anetta niestety ale ktoś mi go usunął bo stwierdził, że jest niewymiarowy a padła strona na której były obrazki i był troszke wyższy niż w regulaminie, teraz nie chce mi się nic wklejać :shake: Quote
Pianka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 zaba14 napisał(a):Anetta niestety ale ktoś mi go usunął bo stwierdził, że jest niewymiarowy a padła strona na której były obrazki i był troszke wyższy niż w regulaminie, teraz nie chce mi się nic wklejać :shake: Wklej sobie jakis mikusiowy banner:evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Hmm.. banner? :) to ja moge Tobie ukraśc od Shreka :P nie chce mi sie robić nowego :-( a starych nie zapisuje :oops: Mama mi dziś powiedziała, że z dnia na dzień wyglądam na coraz bardziej smutniejszą :-( Quote
Pianka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 zaba14 napisał(a):Hmm.. banner? :) to ja moge Tobie ukraśc od Shreka :P nie chce mi sie robić nowego :-( a starych nie zapisuje :oops: Tak:multi: Shrekuś będzie sławniejszy:multi: Quote
eria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 no proszę jaki mój baner sławny :loveu: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 zaba14 napisał(a): Mama mi dziś powiedziała, że z dnia na dzień wyglądam na coraz bardziej smutniejszą :-( ja tam nie zauważyłam ;) :przytul: damy rade... bendem Ciem gilgotać w ten ciężki czas coby Ci minął rozrywkowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Lucy* napisał(a):ja tam nie zauważyłam ;) :przytul: damy rade... bendem Ciem gilgotać w ten ciężki czas coby Ci minął rozrywkowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam nadzieje że jesteśmy umówione :diabloti: Quote
Lucy* Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='zaba14']Ja mam nadzieje że jesteśmy umówione :diabloti: ależ na 99 % :evil_lol: ten malutki procencik potwierdzę Quote
Mysia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Co tu taka cisza? :mad: Pozdrowienia dla Mikusia :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ania i Mikuś żyja, bo wczoraj ich widziałam :evil_lol: Tylko gdzie jego nowe fotki? :mad: Quote
zaba14 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Witajcie! ;) Rzeczywiście żyjemy :evil_lol: Miki ma się ok, trochę powarkuje bo ma dziś takiego kumpla w domu: Quote
Mysia_ Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Aniu, uważaj , bo Mikuś może się obrazic, że w jego galerii ten kolega zagościł :evil_lol: Fajny psiak :cool3: Quote
zaba14 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 I Dero poszedł przed chwilą do domu ;) sądzę że psy się zgadają, było jedno spięcie gdy Dero wskoczył mikiemu prawie na głowę bo biegł po piłkę, no i nie można ani jednego ani drugiego brać na ręce, karmić trzeba osobno itd. w sumie wszystko to co zawsze robie jak jest u mnie suczka :) Na tym zdjęciu widać że chłopcy mogą siedzieć obok siebie, nawet spali dość blisko, nos w nos :) ale nie zrobiłam zdjęcia ;) eh.. rudy jest nawet niższy od sznaucera miniaturowego.. taki liliput :lol: A..! i trzymać jutro za mnie kciuki! Mam rozmowę kwalifikacyjną! o 16:40 Quote
eria Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 śliczny sznaucio ale szczerze powiedziawszy nie wydgląda na wystawowego ale ja wybredna jestem:evil_lol: :evil_lol: zapraszamy kolegę na spacerek:cool3: Quote
Patikujek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Mikus jak zwykle przystojniacha a ten uśmiech:loveu: A i niczego sobie ma kumpla;) Quote
Recommended Posts