zaba14 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Stwrdziłam że z nowym aparatem zaczekam do konca lipca bo wtedy mam urodziny wiec i jakas kasa sie sypnie :P poki co bede robila foty tym co mam, co pewnie zaniedlugo dokonca sie zepsuje :P Quote
eria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 jeee żabka!!!!!!! :loveu: i Mikuś - nareszcie :loveu: a jaki aparat masz na oku??????? Quote
zaba14 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Aniu poki co nie rozgladam sie za aparatami ;) bo jestem chora gdy wiem ze nie mam teraz kasy :angryy: Poza tym dziś był u nas sznaucer miniaturowy pieprz i sół z papierami ;) boskiii psiak, fotki zobaczycie w przyszlym tygodniu bo zostanie u mnie na cały dzień, jeśli wszystko pojdzie gładko to psiak w wrzesniu trafi do nas na 12 dni ;) Quote
eria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 na spacerek go przywieź do nas!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zaba14 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 eria napisał(a):na spacerek go przywieź do nas!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Oj zobaczymy ;) ale psiak naprawde śliczny, poza tym wystawowy wiec przygotowany w miare ;) w lipcu jedzie na wystawe do Ustronia jak dobrze zapamietałam i mam zaproszenie hihi ;) a psiak spodobał się całej mojej rodzinie ;) Quote
eria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 zaba14 napisał(a):Oj zobaczymy ;) ale psiak naprawde śliczny, poza tym wystawowy wiec przygotowany w miare ;) w lipcu jedzie na wystawe do Ustronia jak dobrze zapamietałam i mam zaproszenie hihi ;) a psiak spodobał się całej mojej rodzinie ;) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: koniecznie musisz z nim przyjechać :loveu: miniatruki p&s są boskie:loveu: Quote
asiunia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 zaba14 napisał(a):Oj zobaczymy ;) ale psiak naprawde śliczny, poza tym wystawowy wiec przygotowany w miare ;) w lipcu jedzie na wystawe do Ustronia jak dobrze zapamietałam i mam zaproszenie hihi ;) a psiak spodobał się całej mojej rodzinie ;) Hej! Jedz jedz..tez tam będe:evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Zobacze ;) jesli nic nie bede robic to się zabiorę ;) i dwie słodkie fotki Mikiego sprzed 5 minut Quote
eria Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :cool3: fajnie łypie okiem na drugiej fotce:loveu: Quote
zaba14 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 eria napisał(a)::cool3: fajnie łypie okiem na drugiej fotce:loveu: on wogóle jest fajny :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Hej Pianka! :) Mysia moze jutro cos z rana cykne, teraz Miki lezy w koszyku i sie suszy bo jest mokry po deszczu ;) Byłam dziś u weta po pigułki i obroze dla psa ;) oczywiście Pana Młynarskiego zawsze trzymią się żarty ;) dostalismy upust na obroze nawet ;) w necie najtaniej kosztowała 30 zł a my kupilismy za 20 :eviltong: Poza tym w poczekalni był mopsik w ciąży i buldog angielski ;) i taki koleś wyglądał raczej na menela mówi do właścicielki mopsa: M:Ja to słyszałem że psy upodabniają się do właścicieli W:Niech sie Pan za bardzo nie wymądrza, chciałabym wiedzieć jak Pana zwierzaki wygladaja (z złosliwością :evil_lol: ) M:Ja mam chomika WB:To widać :evil_lol: M:Mam nadzieje że Pani nie uraziłem W:Broń boze :evil_lol: M-Menel W-włascicielka mopsa WB-właścicielka buldoga Quote
asiunia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 zaba14 napisał(a):No nie powiem usmiałam się :) Hej! Mikuś wyszedł tutaj jak pluszak:evil_lol: Quote
eria Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 post Ci się zdublował :) a pluszak (ten największy,rudy taki:evil_lol: ) cudnowny!! Quote
zaba14 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Hejo! :) Co tam u was? U nas wporzadku ;) Quote
Recommended Posts