Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E tam, napewno sobie poradzisz. Więcej wiary w sobie:glaszcze:
No ale jak nie chcesz jechac. To co do wyboru szkoł to ja bym wzieła ta na rok za darmo:p

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja np. w ogóle nie chcę wyjeżdźać:shake:
Zostaję w Polsce ktoś w końcu musi kiedy wszyscy wyjeżdżają:)

A o jakim studium mówisz żaba??
chodzi mi o to bezpłatne??
W jakimkierunku zamierzasz w ogóle iść dalej??

P.S
Mogę się pochwalić że mi się angol zdać udało naminimum ale udało:)
Normalnie się ze szczęścia poryczałam.
Mam nadzieje że przez cufal zdam też pisemny angol:)

Posted

Pati gratki! :)

Pati tam napewno jest kierunek, zwiazany z informatyka bo mowili ze po naszym liceum warto tam isc, a ja bylam na profilu zarzadzanie informacja ;) poza tym nie wiem co tam jest, bo jestem slepa i nic nie widze
http://www.zs10.zabrze.pl/

Dzwonilas do tej szkoly?

Posted

Przykro mi Aniu :calus:

Idź na taki kierunek, który Cię interesuje. Nie idź na studia tylko dlatego, że są modne itp. Uważam, że trzeba lubić to, co się będzie studiowało. Ja bym nie wytrzymała na filologii polskiej, filozofii czy czymś podobnym :evil_lol:

Jak wybierałam studia to zastanawiałam się nad informatyką, bo wydawało mi się to ciekawe. Na szczęście się nie dostałam :multi: Informatyka była tylko zastępczym kierunkiem, takim pomysłem zrodzonym kilka miesięcy przed maturą.

Już w podstawówce wiedziałam, że chcę studiować ekonomię :lol: Nie wiem dlaczego, bo nie miałam o tym pojęcia :hmmmm: To był kierunek, który brałam pod uwage jako pierwszy i tam się właśnie dostałam. Jestem zadowolona, za rok kończe studia i nie wybrałabym innego kierunku.

Powinnaś też sprawdzić jakie będą przedmioty na interesującym Cię kierunku. U mnie jest dużo matmy, na informatyce też. Ja akurat lubię matematykę, ale jest sporo osób u mnie na roku, które sobie nie radzą :shake: Znam dużo osób studiujących informatykę, znam też kilka takich, które zrezygnowały po roku, po dwóch :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

A no cicho cicho ;) , mnie nie było, aparat mi sie chyba zepsuł, musze kupic coś na szybko :/ wrr...

Mikiego upały strasznie męczą, trzeba go nosić do domu na rękach, bo nie daje rade wejść, słuch już też tragiczny, na łąkach go puszczam, ale przy bloku tak jak kiedyś już nie, bo wogóle nie reaguje.

Posted

Go już się nie opłaca naprawiać, totalny złom, zdjęcia da się jeszcze robić, po prostu obiektyw mi się nie chowa :roll: i nie da się przyblizać...

Posted

Dianka tez nie lubi upałów, wogóle nie chce ze mną chodzić. Tak jak kiedyś szlismy na 1-2 godziny na spacerek tak teraz idziemy na 15 minut:roll:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
niestety tak to jest z upałami :shake: Własnie najgorzej je znoszą starsze psy :-(

Młode też znoszą zle, ale strasze to już wogóle, to tak jak z ludzmi...
Miki lezy cały dzień plackiem, najgorsze jest to, że mieszkanie mam słoneczne, czyli słońce zamiast rano, swieci mi od poludnia do samego wieczora :angryy: mnie jest gorąco, a co dopiero jemu :/

Posted

Baks w czasie dnia to chodzi jedynie na szybko siusiu przed dom i na taki trochę dłuższy spacerek to dopiero wieczorem jak sie chłodniej robi:)

Pozdrów Aniu Mikusia:):loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):

Miki lezy cały dzień plackiem, najgorsze jest to, że mieszkanie mam słoneczne, czyli słońce zamiast rano, swieci mi od poludnia do samego wieczora :angryy: mnie jest gorąco, a co dopiero jemu :/

Ja mam dokładnie tak samo. Wolałabym żeby mi świeciło rano a nie popołudniu.

Posted

Pianka napisał(a):
Ja mam dokładnie tak samo. Wolałabym żeby mi świeciło rano a nie popołudniu.

szczerze wspolczuje...

Mysia ja juz sepilam kase, ale brat kurka jedzie na wesele i musi miec kase i powiedzial, ze zobaczy jaka bedzie mial wyplate heh ;) ale on jest taki koffany wiec pewnie cos mi da ;)