Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heh, ja pisałam z dziadów..
kurde, powieszę się, ale jak się nie dostanę na studia..;) wolę nie wiedzieć, co by się działo w domu:shake:;)

a polski ustny w sobotę.. szajse...

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
dość głupie ;-) zdziwiło mnie pytanie o literature z której korzystałam :lol: babka mnie pytała co się z niej dowiedziałam :evil_lol:a że wpisałam ja zeby była to już gorzej ;) coś tam wydukałam...

Aniu wydaje mi się, że ustna jest łatwiejsza, ale za to towarzyszy jej wiele stresu :roll: a ja gdy sie stresuje, dziwnie gadam, ani płynnie ani fajnie :lol: w dodatku sie zaciełam z dwa razy bo wykułam to na pamięc, pominełam dwa cytaty :lol: przed pisemnymi wogole sie nie stresuje. Jutro gegra ;)

oj ja też pamiętam się parę razy zacięłam, ominęłam dużą część tekstu:shake: :multi::multi: a o to chodziło -nie o wynik a o to żeby zdać :cool3:

też się strasznie stresuję jak mam do ludzi gadać:shake: :shake: wczoraj oko w oko z panem doktorem od chorób <-zaliczenie pomyliłam się tak zestresowałam że słowa nie mogłam wydusić na temat wąglika, a z tego najbardziej się przygotowywałam:shake: ale potem nużycą się poprawiłam;)

Posted

zaba14 napisał(a):
dość głupie ;-) zdziwiło mnie pytanie o literature z której korzystałam :lol: babka mnie pytała co się z niej dowiedziałam :evil_lol:a że wpisałam ja zeby była to już gorzej ;) coś tam wydukałam...

Aniu wydaje mi się, że ustna jest łatwiejsza, ale za to towarzyszy jej wiele stresu :roll: a ja gdy sie stresuje, dziwnie gadam, ani płynnie ani fajnie :lol: w dodatku sie zaciełam z dwa razy bo wykułam to na pamięc, pominełam dwa cytaty :lol: przed pisemnymi wogole sie nie stresuje. Jutro gegra ;)

No własnie. Dlatego ja wpisałam do tej bibliografii tylko to na czym pracowałam. Bo pani nam mówiła, ze komisja moze zadać pytania tylko na podstawie tego.
Też się pewnie gdzieś zatne. Ale cytatów nie pomine, bo sobie je wypisze na plakacie:evil_lol:

Posted

ja też się raz zaciłam i przez minute myslałam co teraz miało być :evil_lol: Już nie wspomne, że to co mi w domu wychodziło na minimum 17 minut powiedziałam w ciągu nie całych 10 :eviltong: A pytaniem to mnie poprostu zagieła, w ogóle nie wiedziałam o co jej chodzilo, więc własiciwie to cud , że mam te 75% ;)

Posted

Pianka napisał(a):
No własnie. Dlatego ja wpisałam do tej bibliografii tylko to na czym pracowałam. Bo pani nam mówiła, ze komisja moze zadać pytania tylko na podstawie tego.
Też się pewnie gdzieś zatne. Ale cytatów nie pomine, bo sobie je wypisze na plakacie:evil_lol:

Też cytaty mialam na planszy ;) ale pominełam fragment z nimi :evil_lol:ale juz nie chcialam wracac, zeby sobie w głowie nie pomieszać :P
Pianka a kiedy masz ustny? :)

Posted

zaba14 napisał(a):
Też cytaty mialam na planszy ;) ale pominełam fragment z nimi :evil_lol:ale juz nie chcialam wracac, zeby sobie w głowie nie pomieszać :P
Pianka a kiedy masz ustny? :)

18 narazie się wogóle nie ucze.

Posted

biola była nawet fajna dzisiaj zaliczyłam ustny polak a jutro zaliczam ustny angol chemie sobie podarowałam:shake:
Napiszcie potem kujonki jak wam poszło???

A ty żabciu dzwoniłaś może do tej szkoły??
Bo jak nie to ja zadzwonie??

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
biola była nawet fajna dzisiaj zaliczyłam ustny polak a jutro zaliczam ustny angol chemie sobie podarowałam:shake:
Napiszcie potem kujonki jak wam poszło???

A ty żabciu dzwoniłaś może do tej szkoły??
Bo jak nie to ja zadzwonie??

ja niemca nie zaliczylam..

a do szkoly dzwonialam, ale w koncu dali mi nr do dyrektora 350 zl za miesiac, niestety ja odpadam bo z dojazdami i noclegiem wyjdzie mnie to z 600 zl... :roll:

Posted

Ja mam nadzieję na 30% z angola o większej ilości nawet nie marzę:shake:

Z takim cennikiem ja równiez odpadam:shake:

Muszę znaleźć sobie inną szkołę:(

Posted

Chodzi o technikum weterynaryjne... pisałyscie o tym w Baksikowej galerii ;)

Gosia tak słyszałam o Twoim wyniku, ale fajnie że zaliczyłaś, a ja kurde trafiłam na temat niepełnosprawnych osob, jak ja nawet nie wiedzialam jak jest inwalida :angryy:a pozniej o papierosach.. a marzyły mi sie tematy z szpitalem, lekarzem, hotelem, jakiejs wycieczce... :-(:-(:-(:-(:-( zalamana jestem.. ryczałam dziś jak bobr do nikogo nie gadałam, jak ktos tylko cos powiedzial to ze mnie wszystko buchało... :roll:

Pianka jak te inne zalicze to bedzie dobrze :lol: i teraz nie wiem co mam robic, isc na studium 4 razy w miesiacu przez 2 lata na płatne, czy isc na rok cały tydzien za darmo :/ albo czy wyjechac, zaczyna mnie to wszystko wkurzać :roll:

Gosiu nie ma Cie teraz na gg :-(

Posted

qczę droga ta szkoła :shake:
Ja też sama mam straszny dylemat co po tej maturze :-( Tymbardziej, że nie wiem czy zaliczyłam chemie....
Aniu, tez miałam głupi temat, na obrazku jakiś tłum ludzi z kolorowymi transparentami, na których nic nie pisało, a do okoła nich stały bloki.... Ehhh... :roll: Dude wszystko Ci melduje? :mad: :eviltong:

Posted

Wiesz jak działa poczta pantoflowa? :lol::lol:

Z Dude dawno sie nie widziałam, ale w poniedzialek w 4 wyjezdzamy w gory ;) on melduje Myszy, a Mysza mi :lol:i tak to działa

a tak na pocieczenie, u nas z angola zdali wszyscy, oprocz najlepszej uczennicy w klasie :-o

Posted

Nie przejmujcie się.A ja będe sobie pewnie za rok zdawac na nowo:evil_lol:

zaba ja ci juz pisalam ja bym na twoim miejscu wyjechała. Przecież to tylko rok. Rok to nie tak dużo. I jakby patrzeć z tej strony, ze niektórzy mają 4 lata technikum to żadna strata. A tak przynajmniej coś sobie odpoczniesz. Może jakieś fajne przygody będziesz miec? Jakies doświadczenie?:eviltong:

Posted

Wiem Pianka co mi doradzałaś, ale ja sie boje że sobie nie poradze :roll:
Poza tym ja sobie wyobrazałam to całkiem inaczej, ze skoncze szkołe i wtedy moge wyjechac, jak się nam powiedzie to po co tutaj wracac? :roll: Dla mnie bez sesnsu jest jechac tam na rok a pozniej wrocic, jesli bede miec stałą prace :roll::roll: