Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

myślę że jak przez jakiś czas non stop ponosi se tą obrożę to nasiąknie tą substancją i w domu chyba na trochę możesz zdjąc....ale znowu zakładać tylko na spacer a w domu zdejmować zawsze to nie wiem czy będzie działać..
moje mają non stop- skończyło się całowanie :evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze eria chyba musze sie z Toba umowic i wywachac te obroze :evil_lol: :evil_lol:

U mnie pies zawsze chodzi w domu "nago" :lol: :lol: przez całe lata u nas nigdy nie miał zostawianej obrozy czy szelek na całe dnie i noce :evil_lol: dlatego ze mu pozniej siersc odstaje :evil_lol:

Posted

eh......wychwalam obrożę, a tu dzisiaj wyciągnęłam z Foxi 3 kleszcze :angryy: ale to pewnie dlatego że wczoraj i przedwczoraj pływała.....obróżkę zdjęłam do pływania i założyłam jak była już sucha.

Posted

Dziękuje za odwiedzinki!
Miki ma się dobrze ;) dzis na łąkach spotkał swoja ukochana sunie Dianke ktora jest ciut mniejsza od ONka ;) jedyny duzy pies ktorego Miki wrecz kocha ;)
Jest grzeczniutki, a jutro Miki dostanie kolezanka na 4 dni ;)

A co do mnie to ehh... sama nie wiem co mam myslec i co robic :roll: kilka dni temu chlopak powiedział mi, że na 2,5 miesiaca jedzie do brata do Irlandii i moge jechac jesli chce, a dziś mowi mi, że brat umowił się z nim tak, że jak załatwi mu stałą prace to zostanie tam... rok... :-( i co ja mam robic? :shake: :-( żyć nie umierać...

Posted

Aniu szczerze przyznam, że ja rudym aż tak bardzo się nie przejmuje, to jest pies mojej mamy, on kocha ja najbardziej i wiem ze nawet jak mnie nie bedzie to i tak wszyscy o niego dbac beda, inna sprawa by była gdyby był to pies wymagajacy ktorym ja tylko bym sie zajmowala...
Zreszta gdybym miała juz ponad 20 lat i wychodziłabym za maż to rudy i tak zostałby z rodzicami ;)
2,5 miesiaca? gdyby to był tylko ten okres czasu to ja zostaje tutaj w Polsce, ale rok? :roll: z angielskiego jestem noga i tego najbardziej się boje... :roll:

Posted

To ja wtrące moje zdanie:eviltong:

Zaba jestes dorosła i jesli jest to chłopak na którym ci bardzo, bardzo zależy to jedź z nim. Jesli chodzi o język. Czy to jest najważniejsze? Przecież będziesz ze swoim chłopakiem on gada po polsku przecież. A jak co to najwyżej nauczysz się troche angielskiego tam:p

Posted

Pianka dzięki ;-)

Wrr... musiałam wcześniej wstać, bo z psem kolezanki trzeba isc gdzies o 8 na dwor... tak to jeszcze bym spała, bo rodzice ida na wesele eh... a Mikado moze isc i o 11 mu to nie robi zadnej roznicy :evil_lol:

Przepraszam za bałagan :roll: , ale zdjecie rozkoszne ;)

Posted

Żaba, średnio to wygląda..
Masz jakieś własne plany na przyszłość?
Znając siebie, gdyby moje plany kolidowały z jego planami, a przetrwanie związku przekreślało realizację moich pomysłów dałabym sobie spokój z chłopakiem;)

Posted

Wiq owszem plany miałam takie, że tutaj chciałam chodzic na szkole policealna a w tygodniu pracowac.. ogolnie musze zrobic jakis zawod bo po tej szkole nie mam :roll: a pozniej owszem, myslalam nad tym aby jechac z nim za granice, ale teraz? :roll: nie wiem... jesli sie nie zdecyduje to ten rok jakos przetrwamy :roll: w sierpiu pojade go odwiedzic, a na swieta on bedzie wracał.. wiec taki dość głupi związek... ale zostawic go nie zostawie, akurat nie tego faceta ;)

Posted

zdjęcie w pościeli się na konkurs nadaje - "pańciaaa wyjdż z nami,prooosimmyyy" :evil_lol: :evil_lol:

Kiepsko widzę takie rozstanie na rok :shake: to duża próba dla Was, jak ją przetrwacie to super,ale niestety może być tak, że nie..........:shake: