Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja w poniedzialek mam probna mature, w wtorek i środe fakultety z gegry ;) wiec do kosciola nie ide :P ale na gegre przyjade ;)

Mysia nie dziwie Ci sie ze nie idziesz na biologie, macie sporo rpzerwe a wrocic z szkoly do domu i jechac znow to bez sensu.. nie opłacalne dla Ciebie.. :roll:

Posted

wiq napisał(a):
Żaba, znowu próbna?:crazyeye:
Mysia, ale do doopy plan Wam ułożyli:shake:

Nom taką mam głupia szkołe :angryy:
Mysia chodzi do jednej z najlepszych szkol w Zabrzu a nie maja tam takich cyrków :angryy: :angryy: ja nie wiem za jaka szkole ta 10 sie uwaza? :roll: a brat mi mowił "Ale Ty głupia jesteś!" :lol:

No i ja na fakultety jednak nie bede szła :diabloti: moja mama ma na rano wiec musiałabym wczesniej wstac, aby iść z psem wiec sobie poleniu****e w domku :P ale we wtorek mam zamiar jechac do schroniska ;)

Posted

wiq napisał(a):
odnoszę wrażenie, że masz zmysł artystyczny:loveu::cool3:

Jakoś dziś mnie naszło :eviltong: tło oczywiscie rozmyte w PS bo moj aparat to ruina :evil_lol:

Posted

Ale mnie dzis wzieło, pół dnia bawie się PS zamiast uczyc sie na niemiecki :diabloti: boshe jak ja tego nie zalicze to nie wiem co zrobie :P pewnie pojde na pizze czy cuś :evil_lol: :evil_lol:

Miki na łąkach dziś spotkał szczeniaczka który "zaatakował" go oczywiście do zabawy, taki słodki szczyl :loveu: na widok rudego, położył się i bacznie go obersował, Miki przystanął popatrzył na młodego i poszedł w jego strone piesek oczywiście na plecki i merdał ogonkiem, jak sie okazało to śliczna puchata sunka :loveu: gdy Miki odszedł ruszyła w jego strone a rudy? jak to rudy kłapał zebami w powietrzy aby szczylowi krzywdy nie zrobić ;) ale szybko złapałam maluszka bo do właścicielki podejsc nie chciał.. wiadomo wszystko ciekawsze od swojej pani :evil_lol:

Jutro może pojedziemy nad jakieś jeziorko to fotki będą ;)

Posted

ta też zaje2bista:-o
ale bym chciała umieć fotoszopem coś robić..
idźcie nad jeziorko koniecznie i wróćcie obfoceni;)
a nauka.. hmm.. w soboty nie wolno, dla higieny psychiki:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
Aniu koniecznie nad nasze jeziorko!!!!!!!!!!

Hihihi :lol: przyjedziemy ale w przyszłym tygodniu ;) jutro jeśli się uda to wyciągne rodziców nad Chechło, ew. na Zielona jeśli tata nie bedzie chciał na to Chcechło jechać ;) no i fotki na pewno zrobie..

wiq Ty robisz sliczne zdjecia, masz fajny aparat to po co Ci PS? :razz: :lol:

Posted

hej:)
miłej niedzieli na łonie natury;)
p.s. nie przesadzaj.. wiele fotek muszę ratować, bo coś zepsułam, no to by się PS przydał;)