Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ostatnio nie miałam chęci wstawiac ani robić nowych zdjęć ;) pogoda była brzydka a fotki w domu? z reguly sa jak pies spi :diabloti:

wiec tylko jedna wstawiam.. mam nadzieje ze niedlugo nadejdzie mnie ochota na pstrykanie fotek :P

Posted

no patrz a mnie ochota na cykanie fotek nie opuszcza :evil_lol:
zapraszam do nas na spacerek , napewno obudzisz w sobie chęć pstrykania fot :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
no patrz a mnie ochota na cykanie fotek nie opuszcza :evil_lol:
zapraszam do nas na spacerek , napewno obudzisz w sobie chęć pstrykania fot :evil_lol:

albo TY bedziesz pstrykac mojemu rudemu fotki :lol: a ze za tydzien mam rekolekcje a do kosciola na drugi koniec Zabrza jezdzic nie bede to moze wpadne :P

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Aniu, na dwórku śliczna pogoda, więc zabieraj rudzielca na spacerek i fotki wklejaj :eviltong:

Kochana ja w poniedziałki wychodze z domu o 9:48 i jestem w domu o 19:50 :lol: 10 lekcji mam wiec z tego słonka to niewiele kozystam :-( ale nie raz mam ochote żeb zerwać się z tych głupich lekcji ;/

Posted

zaba14 napisał(a):
Kochana ja w poniedziałki wychodze z domu o 9:48 i jestem w domu o 19:50 :lol: 10 lekcji mam wiec z tego słonka to niewiele kozystam :-( ale nie raz mam ochote żeb zerwać się z tych głupich lekcji ;/

Że tak powiem O fu*k! Ja bym psychicznie nie dałą rady...

Posted

Korenia napisał(a):
Że tak powiem O fu*k! Ja bym psychicznie nie dałą rady...

Hm.. no jest nieciekawie, ale i tak nie ma zle bo mam podwojne lekcje ;) 2 niemieckie,2 polskie, 4 informatyki, anigielski i godzine wychowawcza, ale i tak sie siedziec nie chce :) dzis za to koncze prze 13 :multi:

Posted

zaba14 napisał(a):

:crazyeye: Ja bym uciekła z takiej szkoły.

Posted

Pianka napisał(a):
:crazyeye: Ja bym uciekła z takiej szkoły.

hrhr wyglada przerazajaco? ;) ale ten poniedziałek nawet jakos mi mija.. tylko zawsze spanie mnie bierze koło 16 :evil_lol:

ale za to w inne dni koncze wczesnie.. przed 12 przed 13... najpozniej przed 14 :)

byłam dziś z Mikim na łąkach wiec mam troszke fotek :P

Posted

O jej jak dawno mnie tutaj u Was nie bylo:crazyeye:Mikusia nie poznaje tak mocno mordka mu posiwiala,ale oczka nadal ma mludziutkie i sliczne:loveu: ach ten rudy przystojniaczek:cool3:

Posted

Pianka napisał(a):
No wiesz ja bym wolała siedzieć dziennie do 14 niż raz w tygodniu do 19.

Ale grubasek:evil_lol:

No jak kto woli ;) ja do domu z reguły jade ok 40 minut wiec wole konczyc wcześnie ;) ale do wszystkiego da się przyzwyczaić..

a grubasek? Nom.. tak troszke :oops:

Patikujek_Zabrze napisał(a):
http://img462.imageshack.us/img462/7673/obraz041od2.jpg
Ale ślicznie wygląda:loveu:
Czy to ten piękny "czyściutki stawik" u was na polach???

Tak to ten stawik :razz:

eria napisał(a):
ale ten stawik zawsze pięknie na zdjęciach wychodzi :loveu: :loveu: a Rudy na jego tle to już poezja dla oczu :loveu: :loveu:

Ależ pięknie napisane :P , ale Mikus i tak Cie nie kocha bo nie chciałaś na spacerek iść :lol:
KaRa_TC napisał(a):

O jej jak dawno mnie tutaj u Was nie bylo:crazyeye:Mikusia nie poznaje tak mocno mordka mu posiwiala,ale oczka nadal ma mludziutkie i sliczne:loveu: ach ten rudy przystojniaczek:cool3:

A no dawno Cie tu nie widziałam :diabloti: a mordka? masz racje, siwiutka już strasznie, dobrze że on czarny nie jest hihi :evil_lol: ale takie siwe włoski dodawają uroku ;)

Mysia_Zabrze napisał(a):
Mikuś jak zwykle śliczny :loveu:

a dziekujemy! :)

Ładnie się wypowiedziałyście wiec dam troszkę zdjęć :P