zaba14 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='leemonca']ha, ha, to ty nawet nie wiesz ile was w klasie jest :diabloti: A no nie jestem pewna :lol: na lekcjach jest z reguly okolo 16 osob :lol: a z tego co sie dowiedzialam to w tym tygodniu jedna kumpela zrezygnowala z szkoly :roll: Mikado dopadl moja myszke przy piórniku :diabloti: Quote
arystokratka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Sliczniutki pieseczek :loveu:. Z mety go polubiłam :D:D Quote
eria Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :evil_lol: fajna fotka ta z piórnikiem :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Hey Aniu :p No to faktycznie nie wiel was było na 100-dniówce :mad: Ważne, że Ty i Sandra byłyście :evil_lol: My nie robiliśmy fotki z partnerami, sami ledwo się zmieściliśmy w obiektywie , a co dopiero z partnerami :eviltong: A Mikuś jak zwykle piękny :loveu: Quote
zaba14 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Za to mieliscie robione zdjecia osobne z partnerami-tak miał moj brat ;) Quote
Mysia_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Moje psiaczki żyją ;) wiem,wiem... nie ma fotek , więc nie mogę tego udowodnić :evil_lol: Qrczę, musze się w koncu o te fotki postarać.... :p Quote
zaba14 Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Ufam Ci, ze zyja ;) jednak niedlugo bedzie swiecic sloneczko, wiec na ogrodku bedziesz mogla cykac zdjecia bez flesha ;) Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jeśli ładna pogoda będzie dzisiaj cały dzień to może, może :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A Ty jeszcze nie w szkole? :eviltong: Ja dzisiaj mam na trzecią lekcje :multi: Quote
zaba14 Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 ja juz uciekam na busa ;) miłego dnia ;) Quote
zaba14 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Mikusia chyba juz nikt nie chce ogladac poza Gosia ;) Dzis byłam w spodku na targach szkolnych ;) nogi mnie do teraz bolą, wrociłam o 14 poogladałam ulotki i po 15 poszłam z Mikim na dwór, mimo ze rwaly mnie nogi :evil_lol: jak przyszlam to zaczełam cwiczyc bo sobie to obiecałam wiec 1 dzien mam za soba ;) a sa to cwiczenia "aerobiczna 6 weidera" :) wiec teraz to boli mnie kregoslup.. no nic stara juz jestem :evil_lol: Jednak ze pogoda ładna to wstawiam foteczki ;) bo jakoś tak mnie natchneło ;) co by tu zrobic? oo.... :loveu: nie pozwalaj sobie na zbyt wiele! idziesz? ile ja mam czekac?! jaka gorka! ale jestem piekny! CDN :) Quote
Mysia_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No i znowu ja :evil_lol: Mikuś jak zwykle śliczny :loveu: A ja mam nowe fotki w galerii :cool3: Quote
zaba14 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):No i znowu ja :evil_lol: Mikuś jak zwykle śliczny :loveu: A ja mam nowe fotki w galerii :cool3: musze je zobaczyc!!!!!!!! :d uciekam tam :P Quote
eria Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 ah ten rudy przystojniak :loveu: :loveu: :loveu: jest uroczy-nie ma co :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 zaba14 napisał(a): RE_WE_LA_CJA!:loveu::loveu::loveu: aż sobie zapisałam w 'obrazach':oops:;) Quote
zaba14 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Wiq miło Cię gościć :buzi: net mi coś kuleje i nie moge wrzucić zdjęć :( ale na dniach będę zmieniać sieć :P Quote
wiq Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 cała przyjemność po mojej stronie:evil_lol::eviltong: p.s. nowa moda na dogo z tą zmianą netu;) Quote
Mysia_ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Już nie mogę się doczekać nowych fotek rudzielca :evil_lol: Quote
zaba14 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Mówisz i masz :P tak tak, jestem kochany ;) Dzis Mikus był w centrum na spacerku w parku i na polance ;) zdjec nie mam :eviltong: ale był dość grzeczny, tylko strasznie wiele rzeczy go rozpraszało i chciał wszystko wszedzie wachac ;) teraz ja ide pocwiczyc, pozniej z rudzielcem na spacer a poznie? wykapie rudzielca, bo jest brudny ;P Quote
Recommended Posts