Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Żabko a wiesz że to oznaka że Mikuś dominuje :evil_lol: . To był oczywiście żart :evil_lol:.

PS wpadnijcie do nas do galeri

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamciu Miki robi wiele rzeczy ktore mozna uznac za dominację, jednak mimo ze mu ulegamy to nas nie gryzie ani nie warczy jak czegos nie dostanie ;) ale wiem ze nie kazdy pies jest własnie taki ;)

A do waszej galerii wpadam często tylko nic nie pisze :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

A do waszej galerii wpadam często tylko nic nie pisze :evil_lol:

Osz ty :mad:. Masz coś pisać a nie :mad:. No i się zdenerwowałam :evil_lol:.

Posted

cześć Aniu, nareszcie mam sprawny komputer i mogę nadrobić zaległości, Mikuś - cóż tu pisać - jak zwykle boski.
to baaardzo urokliwy psiak:loveu:

Posted

[quote name='eria']cześć Aniu, nareszcie mam sprawny komputer i mogę nadrobić zaległości, Mikuś - cóż tu pisać - jak zwykle boski.
to baaardzo urokliwy psiak:loveu:

Ja też mam zaległości :evil_lol: Mikuś? urokliwy owszem :P tylko jakis taki no.. autystyczny :lol:

[quote name='Anashar']Nie no on tu poprostu ładnie prosi o coś, ale nie wnikam już o co :evil_lol:

Śliczny psiurek :)
Witaj w naszej galerii
Prosi jak dobrze pamiętam to o jogurt ;)

[quote name='Mysia_Zabrze']Aniu, no bez przesady, może nie za 100 lat, troszkę wcześniej ;) :evil_lol:
Na zdjęcia Twoich psiaków czekam juz niecały rok :evil_lol: a to o czymś świadzy :P

[quote name='_ChiQuiTa_']Cześc Żabciu ale fajnie ze już wróciłaś :)
A Mikuś cudniasty :loveu:
Witam ponownie ;) tez się ciesze że wróciłam :P ale niebawem znów bede w tym brzydkim szpitalu :/

[quote name='Kamcia_14']Osz ty :mad:. Masz coś pisać a nie :mad:. No i się zdenerwowałam :evil_lol:.
Hihi biecuje ze bede się rowniez wypowiadać :P

Dziś szukałam Mikiego po domu i kurde... mysle... co jest? gdzie moj pies? moze zwiał przez otwarte drzwi? jak ktos otwierał czy cus? no nie wiem... no i prosze znalazłam...

Posted

zaba14 napisał(a):
Cześć Basiu, widze że oglądałaś stare fotki :) pająka już nie mam wiec nie masz czego się obawiać hihi :)

Pozniej zobacze i Twoją galerie ;)

oooooo, to będę zaglądała ;););) a dla ciebie wstawię fotki kumpla, mojej Perełki :loveu:

Posted

[quote name='barbara.h']oooooo, to będę zaglądała ;););) a dla ciebie wstawię fotki kumpla, mojej Perełki :loveu:

Twoja Inez tez lubie ogladac ;) sliczny pies!

Dziś byliśmy na spacerku, pogoda brzydka :roll:

biegnie z kolezanka

przystojniak ;)

dzis jedziemy do weta obciac pazurek i po tabletki ;)

Posted

[quote name='kacpru']a moj Gucio taka slabizna,bardzo mi smutno :(

Wiesz... Mikiemu już tez siły słabną :( jak byłam w szpitalu to rodzice mowili, że na łóżko nie umiał wskoczyć, a probował kilka razy, z koszyka nie umiał wyjść.. on ostatnio dużo śpi.. na starość nie ma lekarstwa... :-(

Byliśmy dziś u weta po pigułki i obciąc felernego pazurka, kurcze ale ja mam psa...:oops: wstyd... on tak udaje, że normalnie nie mogę... aż wetka stwierdziła, że z niego jest aktor... :lol: pierwszy raz w zyciu tak bardzo skomlał, a krewki zero... :lol: nie wiem co go tak bardzo bolało, ale jakis czas temu na spacerze, malamut chciał go zaatakować ale Mikado już za wczasu zaczał piszczec w niebo głosy :lol: :lol: :lol:

Mysiu, no nie powiem model z niego naprawde super, ale chyba tylko do tego się nadaje :evil_lol: :evil_lol: a jak udała się studniowka? :razz:

Aniu to nie foty, tylko Mikus taki słodki :loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
Byliśmy dziś u weta po pigułki i obciąc felernego pazurka, kurcze ale ja mam psa...:oops: wstyd... on tak udaje, że normalnie nie mogę... aż wetka stwierdziła, że z niego jest aktor... :lol: pierwszy raz w zyciu tak bardzo skomlał, a krewki zero... :lol: nie wiem co go tak bardzo bolało, ale jakis czas temu na spacerze, malamut chciał go zaatakować ale Mikado już za wczasu zaczał piszczec w niebo głosy :lol: :lol: :lol:

Mysiu, no nie powiem model z niego naprawde super, ale chyba tylko do tego się nadaje :evil_lol: :evil_lol: a jak udała się studniowka? :razz:

Aniu to nie foty, tylko Mikus taki słodki :loveu:

U nas jest identycznie :evil_lol: