Lucy* Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [CENTER]:bigcool::bday::BIG::tort::laola::bigcool::bday::BIG::tort::laola::bigcool::bday::BIG::tort::laola:[/CENTER] Quote
Lucy* Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 może damy radę ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :nerwy::nerwy::nerwy: mamy czas tylko do jutra :nerwy::nerwy::nerwy: Quote
Lucy* Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :multi::multi:bo Ania najprawdopodobniej jutro wychodzi do domu :multi::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To już jutro ??? No to nawijac do 250 stronki D:D:D:D: Quote
Korenia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ania mi napisała sms ;) I napisała, że rodzice ją rozpieszczają :evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Cześć Kochanie :loveu: Dziękuje wszystkim za życzonka :loveu: Lucynko dzieki za telefon, smsy ;) troszkę się pośmiałam z tych kawałów :lol: :lol: Korenia Tobie, też dziękuje zaszkoczyłaś mnie oczywiście pozytywnie :cool3: :loveu: U mnie ok ;) ale bolą mnie niektore miejsca od wenflonow :roll: i cały tydzien znow nie moge wychodzić, dobrze ze chociaz w domu jestem :evil_lol: Jedno co mogę powiedzieć to w szpitalu były naprawdę dobre obiady :crazyeye: prawie jak w domu ;) W marcu czeka mnie operacja, a potem to już bedzie super :evil_lol: No nic lece wyglaskac swojego pieska bo sie za nim stesknilam :oops: za wami oczywiście też :eviltong: Quote
Pianka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 O jesteś:multi: :multi: Mam nadzieje, że już lepiej się czujesz:calus: Quote
zaba14 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Pianka napisał(a):O jesteś:multi: :multi: Mam nadzieje, że już lepiej się czujesz:calus: a dziekuje, tak mnie juz lepiej ;) popoludniu moze uda mi się wstawić jakies fotki rudego, za to ze tak cierpliwie czekaliscie :) Quote
arystokratka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witaj Żabko :loveu:. Serdeczne pozdrowienia odemnie i od my sister ( kamcia_14) . Szybkiego powrotu do zupełnego zdrowia :loveu:. Quote
Korenia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 zaba14 napisał(a):Cześć Kochanie :loveu: Dziękuje wszystkim za życzonka :loveu: Lucynko dzieki za telefon, smsy ;) troszkę się pośmiałam z tych kawałów :lol: :lol: Korenia Tobie, też dziękuje zaszkoczyłaś mnie oczywiście pozytywnie :cool3: :loveu: U mnie ok ;) ale bolą mnie niektore miejsca od wenflonow :roll: i cały tydzien znow nie moge wychodzić, dobrze ze chociaz w domu jestem :evil_lol: Jedno co mogę powiedzieć to w szpitalu były naprawdę dobre obiady :crazyeye: prawie jak w domu ;) W marcu czeka mnie operacja, a potem to już bedzie super :evil_lol: No nic lece wyglaskac swojego pieska bo sie za nim stesknilam :oops: za wami oczywiście też :eviltong: Super że juz jestes w domu :multi: Będziesz miała wycinane migdałki ? Quote
zaba14 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Tak będę miała wycinane migdałki.. Hmm.. to może teraz troszke mojego Mikusia, który coś słabiutki jest :roll: opluta szyby :) skrzywiony nosek :P i fotki z dziś :) co tam masz? no daj mi i spioch no i chyba wystarczy bo maluch sie zmeczyl :) Quote
Alynkaaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 witam:D pierwszy rAZ JESTEM U TEGO RUDASKA PIEKNEGO:D ODKAD SAMA MAM RUDE SZCZESCIE TO KOCHAM RUDAKI WSSYYSTKIEE:loveu: A TWOJ MALUSZEK JEST SWIETNY:D Quote
zaba14 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Rzeczywiście z Mikiego to straszny len :evil_lol: Alynkaaa witaj w naszej galerii :buzi: ja tez mam sentyment do rudych psów, ciekawe dlaczego? :evil_lol: Simbik wymuszacz z niego jest okropny :) jak tato siedzi w kuchni to pies siada na przeciwko lodowki i ją hipnotyzuje, oczywiscie to ojciec go tego nauczył :evil_lol: no i witaj w galerii :buzi: Luzia Ciebie też witam ;) Ty chyba rownież masz tak wiekowego pieska jak ja? :razz: Mikuś wczoraj z swoją kosteczką... kazałam chłopakowi kupić psu kość "Kup mu jakąś kruchą, byle by nie była twarda" oczywiście kupił chyba najtwardszą jaką mogł :roll: chyba nie jest najgorsza ;) mniam mniam no co chcesz ode mnie? zapomnij nie oddam Ci jej tutaj ją schowam :razz: oj.. zabrałaś mi :-( proszę daj :oops: dam Ci piąteczke nawet :diabloti: no i tak Mikado dostał swoją kosteczke :) Quote
Mysia_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 jakie sliczne foteczki Mikusia z kosteczką :loveu: :multi: Aniu, mam nadzieje, że niedługo wrzucę coś do swojej galerii, ale póki co mam straszne zamieszanie przed "studniówką", jeszcze nie mam wszystkich dodatków, a czasu coraz mniej :roll: Quote
zaba14 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Mysiu poczekam wiernie, na foteczki Twoich potworow :) szkoda że masz malutko czasu to moze bys wziela ktorego pieska na spacer z rudasem :evil_lol: ja tez mialam niezle zamieszanie ze studniowka, ale co jak co, zdjecie musze zobaczyc hm?? :cool3: Quote
Recommended Posts