Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kochanie :loveu:

Dziękuje wszystkim za życzonka :loveu:
Lucynko dzieki za telefon, smsy ;) troszkę się pośmiałam z tych kawałów :lol: :lol:

Korenia Tobie, też dziękuje zaszkoczyłaś mnie oczywiście pozytywnie :cool3: :loveu:

U mnie ok ;) ale bolą mnie niektore miejsca od wenflonow :roll: i cały tydzien znow nie moge wychodzić, dobrze ze chociaz w domu jestem :evil_lol:

Jedno co mogę powiedzieć to w szpitalu były naprawdę dobre obiady :crazyeye: prawie jak w domu ;)

W marcu czeka mnie operacja, a potem to już bedzie super :evil_lol:

No nic lece wyglaskac swojego pieska bo sie za nim stesknilam :oops: za wami oczywiście też :eviltong:

Posted

Pianka napisał(a):
O jesteś:multi: :multi:
Mam nadzieje, że już lepiej się czujesz:calus:

a dziekuje, tak mnie juz lepiej ;)

popoludniu moze uda mi się wstawić jakies fotki rudego, za to ze tak cierpliwie czekaliscie :)

Posted

zaba14 napisał(a):
Cześć Kochanie :loveu:

Dziękuje wszystkim za życzonka :loveu:
Lucynko dzieki za telefon, smsy ;) troszkę się pośmiałam z tych kawałów :lol: :lol:

Korenia Tobie, też dziękuje zaszkoczyłaś mnie oczywiście pozytywnie :cool3: :loveu:

U mnie ok ;) ale bolą mnie niektore miejsca od wenflonow :roll: i cały tydzien znow nie moge wychodzić, dobrze ze chociaz w domu jestem :evil_lol:

Jedno co mogę powiedzieć to w szpitalu były naprawdę dobre obiady :crazyeye: prawie jak w domu ;)

W marcu czeka mnie operacja, a potem to już bedzie super :evil_lol:

No nic lece wyglaskac swojego pieska bo sie za nim stesknilam :oops: za wami oczywiście też :eviltong:

Super że juz jestes w domu :multi: Będziesz miała wycinane migdałki ?

Posted

Tak będę miała wycinane migdałki..

Hmm.. to może teraz troszke mojego Mikusia, który coś słabiutki jest :roll:

opluta szyby :)

skrzywiony nosek :P

i fotki z dziś :)

co tam masz?

no daj mi

i spioch

no i chyba wystarczy bo maluch sie zmeczyl :)

Posted

Rzeczywiście z Mikiego to straszny len :evil_lol:

Alynkaaa witaj w naszej galerii :buzi: ja tez mam sentyment do rudych psów, ciekawe dlaczego? :evil_lol:

Simbik wymuszacz z niego jest okropny :) jak tato siedzi w kuchni to pies siada na przeciwko lodowki i ją hipnotyzuje, oczywiscie to ojciec go tego nauczył :evil_lol: no i witaj w galerii :buzi:

Luzia Ciebie też witam ;) Ty chyba rownież masz tak wiekowego pieska jak ja? :razz:

Mikuś wczoraj z swoją kosteczką... kazałam chłopakowi kupić psu kość "Kup mu jakąś kruchą, byle by nie była twarda" oczywiście kupił chyba najtwardszą jaką mogł :roll:

chyba nie jest najgorsza ;)

mniam mniam

no co chcesz ode mnie?

zapomnij nie oddam Ci jej

tutaj ją schowam :razz:

oj.. zabrałaś mi :-(

proszę daj :oops:

dam Ci piąteczke nawet :diabloti:

no i tak Mikado dostał swoją kosteczke :)

Posted

jakie sliczne foteczki Mikusia z kosteczką :loveu: :multi:
Aniu, mam nadzieje, że niedługo wrzucę coś do swojej galerii, ale póki co mam straszne zamieszanie przed "studniówką", jeszcze nie mam wszystkich dodatków, a czasu coraz mniej :roll:

Posted

Mysiu poczekam wiernie, na foteczki Twoich potworow :) szkoda że masz malutko czasu to moze bys wziela ktorego pieska na spacer z rudasem :evil_lol:

ja tez mialam niezle zamieszanie ze studniowka, ale co jak co, zdjecie musze zobaczyc hm?? :cool3: