Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile razy Miller sklamal,
Ile Kwach obietnic zlamal,

Ile Beger owsa zjadla,
Ile Kalisz nosi sadla,
Ile Peczak wziął na boku
...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU!

Patikujek & Baksymilian

Posted

Dziewczyny dziękuje za życzonka! :loveu:
Ja sylwka spędziłam bardzo fajnie ;P
Mikado miał impreze w domu, ponoć przed 24 cały czas był z gośćmi i nie uciekał do łazienki jak były strzały ale jednak jak wybila 24 to zwial za muszle klozetowa bo to juz bylo za wiele ;)
Podobno tez mama nie mogla zatanczyc z znajomym bo Mikado strasznie sie zdenerwował i naszczekał na niego ;)

Posted

[quote name='zaba14']Dziewczyny dziękuje za życzonka! :loveu:
Ja sylwka spędziłam bardzo fajnie ;P
Mikado miał impreze w domu, ponoć przed 24 cały czas był z gośćmi i nie uciekał do łazienki jak były strzały ale jednak jak wybila 24 to zwial za muszle klozetowa bo to juz bylo za wiele ;)
Podobno tez mama nie mogla zatanczyc z znajomym bo Mikado strasznie sie zdenerwował i naszczekał na niego ;)

PRAWIDŁOWO !!! POPIERAM !!!
MAMY TRZEBA BRONIĆ PRZED OBCYMI !!! :evil_lol: :evil_lol:

Ania ... przyznaj się co to znaczy "bardzo fanie" różne rzeczy pod tym można rozumieć :diabloti:!!

ja też się fajnie bawiłam :lol: goniłam Rudego żeby nie napadał na Sare... mamy ciężki okres cieczkowy ;)

PS: Aniu dziękuje Ci Moja Najdroższa za prezent :buzi: Bossssski :multi: :multi:

:buzi: :buzi: Już się z nim nie rozstaję :cool3:

PS 2 : Kiedy mogę wpaść na szpacer :D

Posted

Lucy z zberezniku :razz: :razz: :razz:
Bawiłam się z Dawidem :loveu: jego brat wrocil z Irlandii wiec był z nami i z swoja dziewczyna i kolezanka jeszcze jedna ;) zeby nam smutna w 4 nie było :evil_lol: Zaznwyczaj w sylwka ide spac koo 3.. tej nocy nie spałam, bo Dawid charapał :angryy: :angryy: :angryy: calusienka noc, jak ja sypiałam w Morsku? Ja nie wiem :roll: chyba wtedy zamarzał :lol:

Cieczki wam nie zazdroszcze, a szczegolnie rudemu bo wystawiacie go na nerwy :lol: :lol:

Prezent? :P fajny nie? :lol: ja Twoj też mam cały czas przy sobie ;) ale juz mam inny telefo, bo poprzedni został zjedzony przez psa :placz: i wzielam od Dawida :lol: poki co nie zamierzam kupic, bo po co jak mam :P a juz mi przeszło z tymi telefonami i ciaglym ich zmieniamiem ;) w wrzesniu sobie wymienie jak abonament bede przedluzac:lol: :lol:

Spacer? W lutem mam ferie wiec moze wtedy? ja się dostosuje :P

AAAa... wogole to 12 stycznia mam studniowke :evil_lol: a sukienki brak :placz: w piatek jade, musze cos kupic :roll: i jeszcze wskoczyc do fryzjera czy aby mama na pewno dat nie pomyliła i nie umowila mnie na 13 bo jej sie te dwie daty mieszaja :roll:

No nic uciekam :P

Posted

anka11 napisał(a):
ale fajny :p ile on ma latek ?? :D

15 ;)

Hugo właśnie byłam w waszej galerii :) fajna macie w domu kuchareczke :eviltong:

Jeszcze? no dobra ;)

mój stateczny pan ;)

Posted

Agga napisał(a):
Staruszek jest przepiekny.

juz się Mikado do Ciebie usmiecha ;)

ale cos mu chyba słch zaczyna szfankować :roll:
wiecie może jak wygląda badanie słuchu u psów?

Posted

zaba14 napisał(a):

ale cos mu chyba słch zaczyna szfankować :roll:
wiecie może jak wygląda badanie słuchu u psów?

tak.. zabiera się Mikiego na pola ...i stopniowo od niego oddala wołając :evil_lol:
skala jest taka jak słyszy : ponad 200 m idealny absolutny słuch
100 - 200 m świetny słuch (chociaż zawsze może być lepiej )
50 - 100 m może być ale bez specjalnej radości
10 - 50 m słaby słuch albo nieumyte uszy
1 - 10 m głuchy jak pień

:evil_lol: ;) :eviltong:

P.S. Żabciu... nie gniewaj się ...wiesz że się wygłupiam :evil_lol: