Marta_Ares Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ale slodziak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czyli zołty miej sie brudzi od granatowego??:evil_lol: :evil_lol: Quote
Korenia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 zaba14 napisał(a):Mam nadzieje ze nie tylko moja rodzina jest taka stuknięta :roll: Nie, nie tylko Twoja ;) Quote
zaba14 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Marta_Ares'] ale slodziak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czyli zołty miej sie brudzi od granatowego??:evil_lol: :evil_lol: hehehe :evil_lol: po prostu ładniejszy był żółty a kocyk łatwiej prać heh :evil_lol: Korenia to dobrze :razz: Quote
eria Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 jak on pięknie oczkiem mrugnął :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 piekny, piekny:loveu::loveu: p.s. moje tez maja niemowlacze kocyki..:evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Dziś ubieraliśmy z Mikim choinke :P efekt koncowy Ehh... kilka dni temu zrozumiałam, że mogę go stracić w każdej chwili :-( w nocy dostał takiego ataku duszności że nie miałam pojęcia co robić, on ciągle chciał się tulić, jak nigdy... tak bardzo pragnął aby go głaskac i przytulać :-( od tamtej pory ani razu się nie dusił.. Mikuś.. walcz słoneczko...pancia i cała reszta rodziny Cie kocha...:loveu: Quote
leemonca Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 ale śliczna choineczka!!! ja jeszcze nie mam :cool1: Quote
zaba14 Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 leemonca napisał(a):ale śliczna choineczka!!! ja jeszcze nie mam :cool1: mnie tez sie podoba :P tylko szkoda, że mama uparła się na mała :mad: no i ja ubierać miałam ją w niedziele, ale jakoś tak wyszło ;) Quote
Korenia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Śliczne choinki :) Zwłaszcza Mikusiowe! Życzymy zdrówka :loveu: Quote
wiq Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 srebrzysty Mikuś:loveu: 3mam kciuki za zdrowie! Quote
Pianka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Objuczonego Św. Mikołaja, rozmownych zwierząt, ognistej choinki oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej życzą PIANKA&DIANKA Quote
KaRa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Mikuś prawdziwy pomocnik świąteczny nawet sam się przebrał:lol: a ten jezyczek to pewnie na zapach pysznych robionych potraw co?:evil_lol: Wesołych świąt dla Ciebie, Dawida, Mikusia i rodziny;) Quote
zaba14 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Pianka dzięki za życzenia :) Kara a pewnie, że pomocnik we wszystkim :evil_lol: on zawsze musi byc w centrum uwagi ;) a jezyczek? poczul moj sernik to az sie oblizał hihi :razz: Dziekuje za pamiec, przekaze Dawidowi i rodzince ;) i oczywiście wzajemnie i udanego sylwestra!!!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wesołych i szczęśliwych Świąt :cool3: A Mikusiowi duuuużo zdrówka :loveu: Quote
leemonca Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Przybywamy z życzeniami Świątecznymi, czyli dużo radości, miłych i pogodnych dni no i duuużo śniegu :cool3: Quote
Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy Quote
zaba14 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 dziekuje dziewczyny za zyczenia i pamiec :loveu: Lucy dziekuje za prezent :eviltong: ciekawe kiedy moj dojdzie :evil_lol: Dzis bardzo ładna pogoda... wziełam rudaska na spacer, bardzo duzo biegał, skakał ;) jakis radosny dzis był :multi: a oto fotecki Na uwięzi i szybciutko spuscilam psiaka ;) nie wiem jak u was, ale u nas jakos zielono :-o ilez zapachow, nos przy ziemi... norma stojka... prawie jak u wyzła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miki obserwator Quote
eria Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Mikuś jak zawsze cudowny :loveu: :loveu: wymiziaj go ode mnie :loveu: :loveu: Quote
zaba14 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 wymizam ;) Mikado biega :-o tak daleko idziemy? Quote
leemonca Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 nie wiem jak u was, ale u nas jakos zielono :-o u nas to nawet kwiatki kwitną :smhair2: Quote
zaba14 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Korenia napisał(a):Ile on ma latek ;> ? 15 ;) leemonca :evil_lol: poprzerwacało się coś w tej pogodzie.... Pianka, dla mnie te jego siwe wloski sa super :loveu: a wczoraj kolezanka uswiadomiła mnie że wyglada on w nich okropnie :evil_lol: dla mnie to i tak najwspanialszy pies :loveu: Quote
Recommended Posts