Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej :-) jestem! uff... miałam problemy z netem, pozniej z kompem pozniej znow z netem ;)

fotki jakies mam ;) ale nie zaciekawe :P no i Miki ma brudne łapkiwiec dzis idzie do kapieli po ostatnim spacerze bo wyglada okropnie :evil_lol:

Posted

niestety nie wiem gdzie dalam to zdjecie brudnego Mikiego :(

ale dam kilka ktore zrobilam przed chwilka

eh... co się dzieje?

zwiać czy nie zwiac? :)

nie rob mi tego :placz:

no i Mikado już mokry ..

pokaze Ci język!

cdn

Posted

[quote name='eria']jaki biedny Miki taki wymoczek, tylko ta woda w wannie jest taka jakaś czysta, a po Foxi po kąpieli to normalnie prawie błotko :evil_lol:

bo zakrecilam jak ten brod splynal ;)

malenstwo :)

ja Ci jeszcze pokaze!

szalenstwo :)

Posted

Skąd ja znam takie szaleństwa po domu. Tylko jak 40 kg przywala w nogi z rozpędu to nie jest zabawnie. No, może dla widowni tak, dla ofiary nie:lol:

Hehe widać że kąpiele nie są jego ulubionym zajęciem;)

Posted

[quote name='eria']ale słodkości takie malutkie opatulone w ręcznik

Wez sobie tak Kreona :cool3:
matka kiedys mi powiedziała, że jak bede miec dobermana to go chyba bede myc w myjni samochodowej :evil_lol:

a Miki faktycznie za kapielami nie przepada, ale stoi grzecznie ;) za to jak juz widzi strzykawke to dostaje wscieklizny :)

cd szalenstw

i z kapieli to by było na tyle ;)

Posted

Waszka podobnie miałaś z Marsem? tylko że Ty go chciałas, ale Luna nie była zachwycona ..

Mój tata w pewnym momencie się już łamał... ale z jednej strony go rozumię... no cóż... szkoda :( rozmawiałam dziś z mamą i jesli kiedys adoptujemy psa i bedzie nam niszczył to napewno go nie oddamy! :) tata po prostu musiał znalezc jakis pretekst...:roll: a Korek ma już nową rodzine, mam nadzieje że ona bedzie chciała się ze mną skontaktowac.

A akwarium moj brat kupował całe z szafka na allegro :)

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
A Mikuś grzeczny był wobec Korka? Nie chciał go zjeść? :evil_lol:

Gosiu.. ja własnym oczom nie wierzyłam, rodzice tez... Mikuś to nie Mikus chyba :evil_lol: zachowywal się przy Korku normalnie, nawarczał na niego raz jak Korek podszedł gdy Mikado jadł, ale to chyba normalne... a poza tym? chlopacy siedzieli w jednym pokoju, lezeli razem na łóżku.. szok.. Miki przy kastrowanym psie zachował się lepiej niż przy suni :evil_lol:
Tata juz mięk.. ale w sumie tez go rozumię, a ja sama miałam obawy co by było gdyby Korek sie zadomowił i miedzy facetami byłby starcia?:roll:
Mam nadzieje, ze domek ma dobry...

Posted

Dam wam kilka foteczek :P pomimo że nikt nie krzyczy :evil_lol:

Mikus i jego kuter noga

sympatyczny ze mnie gosc ;)

Hmm... Mikado na gwiazdke miał dostac nowe legowisko, ale albo były brzydkie albo kolory za jasne a przeciez przy psie to praktyczne nie jest, a niby jak to prac? :roll: wiec Mikuś dostal ciepły kocyk dla niemowląt :evil_lol: :evil_lol: na taki pomysł wpadła oczywiście... moja mama ;) poniewaz Mikado to przecież jej synek ;)
W sklepie mama pyta czy sa kocyki dla niemowląt a ekspedientka "Dla chłopczyka czy dziewczynki?" a mama "dla chłopczyka" poczym ekspedientka podaje granatowy kocyk... na co mama.. nie no on za jasny ;) wiec Mikado ma zółty z kubusiem puchatkiem :evil_lol:
Mam nadzieje ze nie tylko moja rodzina jest taka stuknięta :roll:

daj mi!

patrz nawet oczko Ci puszcze

no i jak go tutaj nie kochac ;)

:loveu: :loveu: