Agga Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Zabucha nie daj się choróbsku. A Mikute jak zwykle przystojniak.:loveu: Quote
zaba14 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 hej :-) jestem! uff... miałam problemy z netem, pozniej z kompem pozniej znow z netem ;) fotki jakies mam ;) ale nie zaciekawe :P no i Miki ma brudne łapkiwiec dzis idzie do kapieli po ostatnim spacerze bo wyglada okropnie :evil_lol: Quote
eria Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 to chcemy foty mokrego Mikusia w wannie :evil_lol: ale mam wymagania nie ? Quote
zaba14 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 niestety nie wiem gdzie dalam to zdjecie brudnego Mikiego :( ale dam kilka ktore zrobilam przed chwilka eh... co się dzieje? zwiać czy nie zwiac? :) nie rob mi tego :placz: no i Mikado już mokry .. pokaze Ci język! cdn Quote
eria Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jaki biedny Miki taki wymoczek, tylko ta woda w wannie jest taka jakaś czysta, a po Foxi po kąpieli to normalnie prawie błotko :evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='eria']jaki biedny Miki taki wymoczek, tylko ta woda w wannie jest taka jakaś czysta, a po Foxi po kąpieli to normalnie prawie błotko :evil_lol: bo zakrecilam jak ten brod splynal ;) malenstwo :) ja Ci jeszcze pokaze! szalenstwo :) Quote
eria Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 taa, to szleństwo pokąpielowe też skądś znam :evil_lol: ale słodkości takie malutkie opatulone w ręcznik :loveu: Quote
ameliace Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Skąd ja znam takie szaleństwa po domu. Tylko jak 40 kg przywala w nogi z rozpędu to nie jest zabawnie. No, może dla widowni tak, dla ofiary nie:lol: Hehe widać że kąpiele nie są jego ulubionym zajęciem;) Quote
Koma Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jaki diabołek :diabloti: widać po mince że nie jest zachwycony :lol: Quote
zaba14 Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 [quote name='eria']ale słodkości takie malutkie opatulone w ręcznik Wez sobie tak Kreona :cool3: matka kiedys mi powiedziała, że jak bede miec dobermana to go chyba bede myc w myjni samochodowej :evil_lol: a Miki faktycznie za kapielami nie przepada, ale stoi grzecznie ;) za to jak juz widzi strzykawke to dostaje wscieklizny :) cd szalenstw i z kapieli to by było na tyle ;) Quote
Mysia_ Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ale śliczne foteczki mokrego Mikusia :loveu: A ujaki grzeczny w kąpieli - nic tylko pozazdrościć :cool3: Quote
Anecioreczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 aaa i tarzanko po kąpielii :D skąd ja to znam:lol: Quote
zaba14 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 eh.. przez całą sytuacje z Korkiem to ja ani ochoty na zdjęcia nie miałam, ani humoru... :( ale wstawie fotke jedna... chłopcy razem Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 kurde przykro mi że tak wyszło z Korkiem :-( śliczne akwarium! mam takie samo i takie same kamyczki na dnie :loveu: tylko nie mam takiej fajnen pokrywy (robiłam sama :oops: ) Quote
zaba14 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Waszka podobnie miałaś z Marsem? tylko że Ty go chciałas, ale Luna nie była zachwycona .. Mój tata w pewnym momencie się już łamał... ale z jednej strony go rozumię... no cóż... szkoda :( rozmawiałam dziś z mamą i jesli kiedys adoptujemy psa i bedzie nam niszczył to napewno go nie oddamy! :) tata po prostu musiał znalezc jakis pretekst...:roll: a Korek ma już nową rodzine, mam nadzieje że ona bedzie chciała się ze mną skontaktowac. A akwarium moj brat kupował całe z szafka na allegro :) Quote
Mysia_ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A Mikuś grzeczny był wobec Korka? Nie chciał go zjeść? :evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):A Mikuś grzeczny był wobec Korka? Nie chciał go zjeść? :evil_lol: Gosiu.. ja własnym oczom nie wierzyłam, rodzice tez... Mikuś to nie Mikus chyba :evil_lol: zachowywal się przy Korku normalnie, nawarczał na niego raz jak Korek podszedł gdy Mikado jadł, ale to chyba normalne... a poza tym? chlopacy siedzieli w jednym pokoju, lezeli razem na łóżku.. szok.. Miki przy kastrowanym psie zachował się lepiej niż przy suni :evil_lol: Tata juz mięk.. ale w sumie tez go rozumię, a ja sama miałam obawy co by było gdyby Korek sie zadomowił i miedzy facetami byłby starcia?:roll: Mam nadzieje, ze domek ma dobry... Quote
Mysia_ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 no to faktycznie szok, że Mikuś taki grzeczny był :loveu: Też mam nadzieje, że Korka wszystko będzie OK. :roll: Quote
Pianka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 hehehe o kurde, ale fajnie on wygląda na w tej wannie:evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Dam wam kilka foteczek :P pomimo że nikt nie krzyczy :evil_lol: Mikus i jego kuter noga sympatyczny ze mnie gosc ;) Hmm... Mikado na gwiazdke miał dostac nowe legowisko, ale albo były brzydkie albo kolory za jasne a przeciez przy psie to praktyczne nie jest, a niby jak to prac? :roll: wiec Mikuś dostal ciepły kocyk dla niemowląt :evil_lol: :evil_lol: na taki pomysł wpadła oczywiście... moja mama ;) poniewaz Mikado to przecież jej synek ;) W sklepie mama pyta czy sa kocyki dla niemowląt a ekspedientka "Dla chłopczyka czy dziewczynki?" a mama "dla chłopczyka" poczym ekspedientka podaje granatowy kocyk... na co mama.. nie no on za jasny ;) wiec Mikado ma zółty z kubusiem puchatkiem :evil_lol: Mam nadzieje ze nie tylko moja rodzina jest taka stuknięta :roll: daj mi! patrz nawet oczko Ci puszcze no i jak go tutaj nie kochac ;) :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts