kacpru Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 witamy sie po dluzszej przerwie :) Gratuluje ladnego,zadbanego akwarium.Ja rybek nie lubie.Mialam kiedys to widocznie cos zle zrobilam bo wszystkie poumieraly... w szybkim czasie :shake: :razz: zdecydowanie wole zwierzeta "futerkowe" :lol: Quote
zaba14 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Kacpru gdybym ja o nie dbała to tez by padly :razz: ale przez zmiane akwarium, remont to rybcie spedzily 4 dni w wiadrze i jak brat wpuscil je do nowego akwa to panicznie sie bały :-o jak podchodziło sie do akwa, a zawsze podplywaly jak ktos podchodzil do akwarium.. ale przekupilam je :) zawsze jak bierze sie pudelko z jedzeniem to one wszystkie juz czekaja :) smiesznie to wyglada :evil_lol: moze nakrece filmik to wam pokaze :) ale nie wiem gdzie taki film pozniej wsadzic? :-o :evil_lol: I klika nowosci.. teraz rodzice remontuja kuchnie i nie ma juz gdzie stawiac rzeczy przez ten bałagan, wiec garnek z obiadem mama polozyla na podlodze w duzym pokoju ale stal na lekkim podwyzszeniu.. nie trudno sie domyslic.. ja obiadu nie jadlam :roll: ale zjadl go kto inny... tak tak.. Mikus :mad: mama az sie złapała za głowe :) zjadl sobie ryz z jakims tam sosem... a teraz sobie spi, "aniołek" .. Dzis bawilam sie PS i wyszlo mi takie cos , miało to wygladac inaczej... :roll: :placz: Quote
kacpru Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ale dobrze,ze Miki ma taki apetyt.Bo moj 12latek strasznie wybrzydza i to od najmlodszych lat.Musze sie naprawde b. postarac,zeby codziennie zjadl tyle ile trzeba :shake: Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 witam:) wpadam z rewizyta:) akwarystki;) pozdrowienia dla babiarza:lol: Quote
eria Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 temu Mikosiowi na stare lata to tylko psoty w głowie :evil_lol: moje napewno(zwłaszcza Foxi) zrobiłyby to samo:cool1: Quote
zaba14 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 kacpru napisał(a):ale dobrze,ze Miki ma taki apetyt.Bo moj 12latek strasznie wybrzydza i to od najmlodszych lat.Musze sie naprawde b. postarac,zeby codziennie zjadl tyle ile trzeba :shake: ja czegos takiego wogole nie znam... :roll: Mikado moglby jesc, jesc i jesc... az by pekl :) Wiq witaj witaj ;) :cool3: Aniu a no widzisz Mikiemu w glowie sie poprzewracało ;) kiedys by tego nie tknal, bo nie raz sprawdzalam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kacpru Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 apetyt u psa zwlaszcza starszego jest bardzo wazny,masz szczescie.Nuria mi tez czasem wybrzydza ale wtedy po prostu nie dostaje jesc i czekam az zglodnieje a z Guciem nie moge robic takich eksperymentow bo to sie moze odbic na jego zdrowiu.Nigdy nie byl grubaskiem,zawsze taki chudzielec :( dobrze,ze przynajmniej ma dluzsza siersc to tego tak nie widac. Quote
zaba14 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Tak to juz jest z psami.. kazdy inny. Moja sasiadka tez ma psa ktory prawie nic nie je... Quote
zaba14 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 a dziekuje ;) natchneło mnie ;) ale Twoj tez bardzo mi się podoba ;) Quote
ameliace Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Enter je jak mu sie podoba, latem wcale a zimą się obżera :lol: Ładny banerek :p Zapraszam na nowe gifkowe dzieła do mnie ;) Quote
wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 czasem bym chciala, zeby mi suki wybrzydzaly.. znowu przytyly..:roll: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Niestety moje psiaki pożaraja wszystko co jest jadalne (chociaż za niejadalne też sie zabierają:evil_lol: ) , straszne z nich grubaski, a odchudzić się już nie da :( Pomimo swojego apetytu Mikuś trzyma linię :cool3: Quote
zaba14 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 oj.. Miki ma taki mały brzuszek ;) ale taki sam brzuszek ma moj tata i brat wiec moze chce sie upodobnic? :evil_lol: Pojechalam dzis na obiad do Dawida.. jechalam z lekkim bolem gardla, wrocilam z duzyyym bolem gardla wraz z ropa, moja glowa mi sie rozrywa, mam dreszcze, jest mi zimno i goraczka zamiast spadac rosnie :-( 38,7 ;/ no i jak widac spac nie moge :-( no a maly mikado chyba nie lubi jak jestem chora i poszedl spac do taty... a zawsze spal ze mna jak mamy nie ma... Quote
Korenia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='zaba14']oj.. Miki ma taki mały brzuszek ;) ale taki sam brzuszek ma moj tata i brat wiec moze chce sie upodobnic? :evil_lol: Pojechalam dzis na obiad do Dawida.. jechalam z lekkim bolem gardla, wrocilam z duzyyym bolem gardla wraz z ropa, moja glowa mi sie rozrywa, mam dreszcze, jest mi zimno i goraczka zamiast spadac rosnie :-( 38,7 ;/ no i jak widac spac nie moge :-( no a maly mikado chyba nie lubi jak jestem chora i poszedl spac do taty... a zawsze spal ze mna jak mamy nie ma... To zdrowiej szybko! 1) Akwarium bombowe! 2) Fotki śliczne :loveu: Miki uśmiechnij się do aparatu :lol: Ps. Właśnie myślałam dzisiaj, żeby wpaść do was do galerii, a Ty mnie uprzedziłaś i wiec już wyboru nie miałam ;) - ale oczywiście nie żałuję! Quote
Korenia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A jeszcze: Miki ma superaśne szeleczki :evil_lol: Quote
zaba14 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 hej! wrzuce kilka zdjec ;) ide moze zasne...:( Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 slodziaczek:loveu: a Ty sie 3maj, chorobsko wredne.. Quote
Mysia_ Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Jak zwykle pięknie się Mikuś prezentuje :cool3: Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 http://img143.imageshack.us/img143/8475/picture0325wl2.jpg na tej focie Miki mówi "No !! Komu przyłożyć!!!" Aniu zdrowiej szybko;) trzymamy kciuki ! Quote
zaba14 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 hej, cały tydzien w domu :placz: wczoraj byłam na pogotowiu bo chyba bym sie zamęczyła do dzisiaj... :roll: z soboty na niedziele wogole nie spałam, ale dzis w nocy juz tak uff... a wczoraj dzien był tragiczny, dzis juz lepiej sie czuje. Porobie moze dzis jakies fotki, bo mam full czasu :placz: Quote
wiq Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 kuruj sie! jedyny pozytyw sytuacji to nowe fotki;) Quote
Recommended Posts